merolik Re: rano resztką Madness - normalnie kilka ml mi 06.11.06, 21:57 wyparowało z roletki :( Później były Obsession Sheer, a na nadgarstkach Rahat Loukhoum. Teraz juz po prysznicu - ten ostatni :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Black Cashmere, warstwowo 06.11.06, 22:23 postanowilam zrobić trochę przerwy od Organzy Indecence, którą zlewam się obficie ostatnio - postanowiłam wykończyc ja tej zimy, bo mam wrażenie, że jej dni sa już policzone, a ja mam jeszcze krem i ten już na pewno do przyszłego sezonu grzewczego nie dociągnie ;) powstał ciekawy mix, bo BC zmieszał sie apaszką mocno przesiąkniętą OI ale chyba nie jest tak źle, kotki mnie ciekawie obwąchują - mój Reksio jest fanem Indecence, z lubością zlizuje ze mnie krem :D Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Dziś pachnę ,jednak zimowo ;) 06.11.06, 22:50 Oliwką Gloria, pysznie :) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Dziś pachnę ,jednak zimowo ;) 07.11.06, 05:37 Obsession CK - ekstrakt:-) Odpowiedz Link
chatka_ Laura Mercier Ambre Passion 07.11.06, 09:41 Nie wiem czy nie po raz ostatni...ja i taka dawka ambry?? Odpowiedz Link
zoe125 Re: Tygrysem 07.11.06, 17:49 A ja dzisiaj Romance Ralpha Laurena... mam teraz ciężki okres w pracy, a ten zapach sprawia, że czuję się taka opanowana i kompetentna. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę ,jednak zimowo ;) 07.11.06, 17:07 le baiser du dragon, na nadgarstkach armani prive - ambra i kadzidło. Odpowiedz Link