Dodaj do ulubionych

perfum Paris Hilton?

09.11.06, 16:28
niestety w moim miescie nigdzie nie ma, znacie? Co mozecie o nim napisac ?
Obserwuj wątek
    • uka_m Re: perfum Paris Hilton? 11.11.06, 14:42
      Woda perfumowana.Mi przypomina deo Fa:)Opis ściągnięty;
      Zapach ten został wylansowany w roku 2004 przez Paris Hilton. Jest to mieszanka niesamowitych akcentów i aromatów. Zapach idealnie nadaje się na dzień jak i na romantyczne wieczory.

Nuty zapachowe: lodowe jabłko, brzoskwiniowy nektar, frezja, jaśmin, drzewo sandałowe, ylang-ylang, kora dębu
      • limetka77 Re: perfum Paris Hilton? 11.11.06, 17:15
        Tylko nie PERFUM, pliiiiiiizzzzzz!
        • venus22 Re: perfum Paris Hilton? 11.11.06, 21:49
          wczoraj doszlam do wniosku ze pachnie podobnie jak Baby Doll YSL. ja lubie.

Venus
    • doris-ek Re: perfum Paris Hilton? 19.11.06, 18:31
      ale ktore? Bo ta pani juz dwa popelnila.
    • zettrzy Re: perfum Paris Hilton? 19.11.06, 21:12
      klasa perfum Avonu
      Paryza wyszla z siebie, literalnie, lansujac te zapachy, osobiscie autografowala
      kazdemu kto sie zjawil z buteleczka, i to w populistycznym Lord & Taylor, przez
      caly lancz... meczyla uzytkownikow Amazona natretnymi ogloszeniami, ale jakos
      nie pamietam aby byly kiedykolwiek np. w Sephorze
      najlatwiej chyba kupic je przez internet
      • mmoni Re: perfum Paris Hilton? 19.11.06, 23:01
        zettrzy napisała:

> klasa perfum Avonu
        > Paryza wyszla z siebie, literalnie, lansujac te zapachy, osobiscie autografowal
        > a
        > kazdemu kto sie zjawil z buteleczka, i to w populistycznym Lord & Taylor, przez
        > caly lancz... meczyla uzytkownikow Amazona natretnymi ogloszeniami, ale jakos
        > nie pamietam aby byly kiedykolwiek np. w Sephorze
        > najlatwiej chyba kupic je przez internet

W krakowskich Sephorach są, sądzę, że w innych polskich też. Zapach jak dla
        mnie raczej banalny, ale nawet przyjemny.
        • rene.p Re: perfum Paris Hilton? 20.11.06, 08:47
          Nie wąchałam, ale jestem go ciekawa i jest u mnie na którymś miejscu w planach
          zakupowych. W sumie odnoszę wrażenie, że z takimi zapachami jest tak, że
          podobają się, ale wiele osób się do tego nie przyzna po prostu z czystego
          snobizmu :)
          • venus22 Re: perfum Paris Hilton? 20.11.06, 10:23
            Jest Paris Hilton i Paris Hilton Just Me i chyba jeszcze wersja meska,
            wiec jesli pisze tylko Paris Hilton to zakladam ze chodzi o.. Paris Hilton :)

jak tylko zobacze serduszko to kupuje!!

www.hqhair.com/code/products.asp?PageID=703&SectionID=808&FeaturedID=5964&FeaturedProduct=6826&pID=1

Venus
            • rene.p Re: perfum Paris Hilton? 20.11.06, 10:42
              Fajne to serduszko :)
              • forevermore79 Re: perfum Paris Hilton? 20.11.06, 10:45
                Tak- widzialem je kiedys w Danii i to przecenione o 70 procent. A zapachow
                Paris Hilton jest juz 6- klasyk w wersji meskiej i damskiej, Just Me damski i
                meski (meskiego u nas brak) oraz najnowszy duet- Heiress i Heir, ktore sa
                promowane wlasnie w Europie.
                • rene.p Re: perfum Paris Hilton? 20.11.06, 10:46
                  Zapytam z ciekawości: a ile kosztowało po przecenie?
                  • forevermore79 Re: perfum Paris Hilton? 20.11.06, 10:54
                    Nieduzo- na pewno mniej niz 40 zlotych. Tam bywaja czasem takie promocje i
                    totalne wyprzedaze- np. balsamy Kenzo za 35 zl.
                • rene.p Re: perfumy Paris Hilton? 20.11.06, 10:53
                  Forevermore, nie doceniasz Allegro :) Just Me For Men jest tam dostępny :)
                  I sorki, ale musiałam zmienić tytuł tego wątku, tak mnie drażnił ten perfum :)))
                  • forevermore79 Re: perfumy Paris Hilton? 20.11.06, 10:56
                    Doceniam allegro, ale obecne meskie zapachy Hilton oceniam poki co nieco
                    gorzej :-).
                    • uka_m Re: perfumy Paris Hilton? 20.11.06, 12:14
                      Mam właśnie takie serce.Kupiłam z ciekawości-na prezent.Ale oczywiście zostawiłam sobie..Jak znajde chwilę to zrobię wklejkę.Just me i for men nie znam.Zapach jest OK.Nieinwazyjny:)
                      • rene.p Re: perfumy Paris Hilton? 20.11.06, 12:16
                        A ile kosztowało Twoje serce?
                        • uka_m Re: perfumy Paris Hilton? 20.11.06, 12:20
                          Około 20euro-cena promocyjna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka