jollinka 21.11.06, 11:17 czy znacie i co powiecie? takie tanie w rossmannie ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucapuka Re: rochas absolu 21.11.06, 11:26 Ja znam i bardzo lubię. Jest esencjonalny, balsamiczny, ciepły ( na mojej skórze, bo wiem, że nie na każdej). Bardzo trwały.To w końcu dzieło Jacques'a Cavalliera :)Mandarynka i czarny pieprz pokryty żywicą. Odpowiedz Link
jollinka Re: rochas absolu 21.11.06, 11:31 wlasnie przeczytalam na osmozie i wyglada bardzo zachecajaco a cena w netowych perfumeriach niewyobrazalna; czy ktos jeszcze chce sie podzielic swoimi wrazeniami? Odpowiedz Link
olga1974 Re: rochas absolu 21.11.06, 11:38 mi też się podobał, jak testowałam kilka miesięcy temu. szczegółów nie pamiętam. a ile kosztuje teraz w rossmanie ? Odpowiedz Link
maggac Re: rochas absolu 22.11.06, 11:47 Nie mogłam wytrzymać i dziś kupiłam w Rossmannie - 50 ml za 59,90 zł. No i rzeczywiście jest bardzo ładny, w sam raz na tę porę roku, taki ciepło- cytrusowo-waniliowo-korzenny, ale delikatny. Trochę mi przypomina Celine Oriental Summer, o ile ktoś zna (ale to moje subiektywne odczucie). Natomiast jak na wodę perfumowaną i w dodatku intense, to nie jest zbyt trwały. Jednak cena rekompensuje ten niedostatek. Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: rochas absolu 22.11.06, 11:51 Czyli to wersja Absolu Intense jest teraz w promocji...ciekawe...:) Odpowiedz Link
perfumiarz Re: rochas absolu 22.11.06, 15:14 Bierz, nie czekaj!! :))) Ta cena to szok w trampkach! :)) p. Odpowiedz Link
olga1974 Re: rochas absolu 22.11.06, 15:50 zaraz po pracy tam jadę ! za 25 minut będę w rossmanie :) Odpowiedz Link
jollinka Re: rochas absolu 24.11.06, 11:50 kto kupil i jaka wersje absolu? w gazetce byla normalna a w sklepie "intense" simply red! a moze rozne rossmanny maja rozne wersje? czy ktos widzial gdzies zwykla? czy sa duze roznice miedzy obiema? Odpowiedz Link
margot452 Re: rochas absolu 24.11.06, 11:55 Kupiłam "w ciemno" wersję intense w rossmanowskiej promocji i jak na zakup w ciemno jest to zakup całkiem udany :) początkowo dość ostry (aż się bałam, że znów na mnie jakieś "kwasy" wyjdą) bardzo ładnie się rozwija i staje się ciepły, otulający, taki "przy skórze". Jak na wersję intense to powiedziałabym, że trwałość ma średnią, ale ogólnie bardzo przyjemny jesienny zapach :) a klasyka niestety nie miałam okazji poznać, więc nie mam porównania... Odpowiedz Link
renia.renia Re: rochas absolu 24.11.06, 20:39 Też kupiłam dzisiaj wersję Intense. Nie pamiętam klasyka, ta wersja jest dla mnie bardzo addictowa, szczególnie początek, po czasie juz nie jest tak podobna ale wciąż gdzieś w tle wyczuwam klimaty addicta. Mam nadzieję, że będę mogła je nosić, ze nie będą mnie męczyć. A cena - bombowa :o) Odpowiedz Link
mangos Re: rochas absolu 02.12.06, 19:40 Wersja "żółta" dla mnie też była "addictowa", zatem oba zapachy mają wspólny pierwiastek. Swoją droga jestem baaardzo ciekawa wersji Intense Simply Red. Odpowiedz Link