kenzoania 01.12.06, 13:17 Czy ktoś może mnie oświecić czy ten projekt przeszedł bo chcę dziś coś fajnego zamówić:) Szukałam ale raz piszą że tak a innym że projekt upadł-albo cos ze mną dziś jest nietak-no piątek w końcu mamy:o) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orzeszek_solony Re: Akcyza na perfumy 01.12.06, 13:59 Tak, od dzisiaj akcyza została zniesiona, ale wnioskując z komentarzy nie liczę na niższe ceny:/ Odpowiedz Link
kenzoania Re: Akcyza na perfumy 01.12.06, 14:25 Wiem ale chcę zamówić coś na truskawce nie chcę mieć problemów z celnikami:) Dziękuję za odpowiedź:0) Odpowiedz Link
kenzoania Re: Akcyza na perfumy 01.12.06, 15:28 chyba jednak nie ma nie wiem czemu ale cały czas myślałam że chodzi cło:( jak to wizja tańszych zakupów potrafi rzucić się na oczy Odpowiedz Link
amabile Re: Akcyza na perfumy 01.12.06, 20:24 Z tego co ostatnio czytałam na ten temat,to ceny kosmetyków po obniżce akcyzy, spadną dopierow I kwartale przyszłego roku,niestety(niestety że dopiero wtedy,ale lepiej póżno niż wcale:). Odpowiedz Link
olesiam Dzisiaj w TVN24 02.12.06, 15:49 dyskusja o akcyzie na kosmetyki-godzina 23:30, jutro w TVN Style o 11:30 m in o niszowcach z Quality:) Odpowiedz Link