mangos Black Cashmere 03.12.06, 19:43 po kąpieli w BC balsam BC i perfumy BC- coś pieknego!!! Odpowiedz Link
paulinaa szampańsko:) 03.12.06, 20:07 ahh:)) ten zapach przenosi mnie w inny swiat:) zdecydowanie nie moge go uzywac na co dzień:) Odpowiedz Link
flawia_f Re: Dziś pachnę grudniowo... 03.12.06, 23:48 Najpierw Omnia (pojdzie w swiat, znika ze mnie i juz), teraz Scent. Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę grudniowo... 04.12.06, 09:29 Testuje Serendipitous od Serendipity 3 i New Haarlem Bond No.9-wszystko czekoladowo-waniliowo-paczulowe, apetyt az buzuje:)Dzieki Reniu!!! Odpowiedz Link
a.malinka Re: Dziś pachnę grudniowo...NR EDP.... 04.12.06, 15:00 z mojej flaszeczki-jupi!!!! Odpowiedz Link
lucapuka Stary dobry Kenzo 04.12.06, 15:04 Kenzo klasyk - pachnie bardzo podobnie do czarnej Coco... Odpowiedz Link
lucapuka Re: Co to za Kenzo? 04.12.06, 15:15 najstarszy :) www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp? ID=464&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en Odpowiedz Link
lucapuka Re: Co to za Kenzo? 04.12.06, 15:19 www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=464&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en Odpowiedz Link
regina22 Re: NU EdP, a na lapach ... 04.12.06, 16:45 Hemp Hand Protector z The Body Shop. To na lapach pachnie cudnie:) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę grudniowo... 04.12.06, 21:51 Nie mogę się przemóc do uzywania któregokolwiek z moich pełnowymiarowych flakonów - po tej strasznej tragedii jaka dotknęła moją rodzinę nie mam siły do używania zapachów znanych i kochanych. Nie mogę. W tym miesiącu zużyję całą szufladę próbek jakie mi się uzbierały z Sephor i od bratnich dusz. A zatem ostatnio - Lolita Lempicka edt i Lempicka Midnight i znienawidziłam ten zapach zupelnie - nigdy nie byłam fanek klasycznej, Midnight mnie kiedyś kusiła przez moment. Teraz jest już zupełnie skreślona... Dziś pachnę Lavende Velours Guerlaina. Nie lubiłam, ale świetnie koi skołotane nerwy. Może warto pokusić się o butelkę, póki jeszcze można upolować. Lavende pachnie na mnie bardzo fajnie, niesłodko i bardzo męsko. Po tej dawce Lolity miła odmiana. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę grudniowo... 05.12.06, 01:02 najpierw Borneo 1834 SL potem Scent Intense CN. Odpowiedz Link