chatka_ Tom Ford Black Orchid 14.12.06, 11:10 Mlecznie cynamonowo, a ta ciemna lekko tylko owocowa nuta to niby czarna porzeczka? To jest pomysl na dzem, czarna porzeczka z wanilia! Odpowiedz Link
voluptas L Lempickiej 14.12.06, 11:52 chociaż mam ochotę i na Daim Blond i na Tygrysa... ale od czego mam nadgarstki :) Odpowiedz Link
jollinka troche pospolicie ;-) 14.12.06, 12:01 extraordinary avonu i juz "oberwalam" pochwaly :) ale smaczniutki owoce /sliwki?/ w czekoladzie Odpowiedz Link
lucapuka Pamplelune i zajadam się Milką;) 14.12.06, 17:15 Proszę kategorycznie o wycofanie Milki Muss ze sklepów! No uzależniłam się...:( Odpowiedz Link
mangos Re: Pamplelune i zajadam się Milką;) 14.12.06, 18:09 Ja w ciąży w ogóle mam fazę na czekoladę w różnej postaci: gorzką czekoladę, mleczną czekolade, nadziewaną, batoniki, Nutellę, ciasto z czekoladą, gorącą czekoladę...Ehhh Odpowiedz Link
rene.p Angel Schlesser Essential 15.12.06, 18:27 I przez cały dzień zastanawiam się czy to faktycznie herbata z cytryną :) Odpowiedz Link
wiolinka100 Presence Mont Blanc 15.12.06, 21:32 szcześliwie dotarły ostatnie perfumy z truskawki :) Odpowiedz Link
lucapuka Re: Elixir des Merveiles a na nadgarstku EdM kla 16.12.06, 15:50 Ojej a ja tak samo! Czuję się wysmarowana drewnianą skórką pomarańczową :) Odpowiedz Link
benita5 Re: Elixir des Merveiles a na nadgarstku EdM kla 16.12.06, 16:25 i jak zadziorki, tudziez drzazgi? Odpowiedz Link
rene.p Rose Absolue plus NR edp :) 16.12.06, 15:45 Na jednym nadgarstku różyczka, na drugim NR. Dzisiejsza wizyta w Sephorze niestety wprowadziła jeszcze większy zamęt w mojej głowie co do zakupu NR. Chyba jednak podjęłam decyzję, że będzie to edt. Tak bardzo pociąga mnie ten pazur w edt, że chyba wolę go nawet kosztem trwałości. Odpowiedz Link
malena131 Hermessence Collection Vetiver Tonka... 16.12.06, 20:09 Hermessence Collection Vetiver Tonka...moim przedostatnim marzeniem perfumowyym. Ostatnie mam nadzieję zrealizuję na początku przyszłego roku...:) Odpowiedz Link