kalia_t Re: Dziś pachnę wyjątkowo - na powitanie Nowego R 02.01.07, 14:47 właśnie tak 2000 et Une Rose:-))) Odpowiedz Link
voluptas Ambre Extreme l'Artisana, 02.01.07, 15:17 a ze swetra dochodzi jeszcze echo Ambre Narguile :) Odpowiedz Link
a.malinka Re: Dziś pachnę wyjątkowo - na powitanie Nowego R 02.01.07, 21:29 LOLITA edp Odpowiedz Link
rene.p Pink Suede :) 03.01.07, 08:40 Skusiłam się i na razie jakoś wytrzymuję, ale przyznaję, że zapach jest bardzo hmm...dominujący :) Odpowiedz Link
nikielka In Love Again 03.01.07, 11:49 Cytrusy, moja nowa namiętność. Zmiany w życiu wywołują zmiany w nosie. ;) Odpowiedz Link
voluptas Theorema Fendi 03.01.07, 18:26 ja chcę mrozu! Ja chcę wreszcie ponosić moje Poison! :)) Odpowiedz Link
mangos Au the Vert Extreme Bvlgari 04.01.07, 07:58 i pędzę do ortopedy z duszą na ramieniu:( Odpowiedz Link
rene.p Very Irresistible - o rany, ale fajny zapach! 04.01.07, 08:15 Z sephorowej próbki. Tym razem pani z perfumerii trafiła w sedno - zapach zdecydowanie mój. Odpowiedz Link
rene.p Re: Very Irresistible - o rany, ale fajny zapach! 04.01.07, 08:23 Czy znacie może wersję sensual tego zapachu? Jaka jest? Odpowiedz Link
benita5 Re: Very Irresistible - o rany, ale fajny zapach! 04.01.07, 10:18 :))) Skoro takie zachwyty, to wielce prawdopodobne, ze HC edt Cie zaczaruje :o) Odpowiedz Link
renia.renia Re: Very Irresistible - o rany, ale fajny zapach! 04.01.07, 17:33 Mnie Sensual nie podszedł, w składzie ma nieco paczuli, niby jako takiej jej nie czułam ale zapach zrobił się bardziej ulepkowaty, cięższy, nie był tak świetlisty i radosny jak edt. Najpierw się na Sensual napaliłam a potem po 2 dniach wystawiłam na stragan,potestuj. pozdr. Odpowiedz Link
rene.p Re: Very Irresistible - o rany, ale fajny zapach! 04.01.07, 20:35 Dzięki Renatko :) Powiem szczerze, że edp wydaje mi się ciekawsze, bo należy do kategorii floral-woody musk, ale w sumie to chyba muszę przetestowac. A tak swoją drogą, to co to takiego Liv Tyler Rose w składzie? Czyżby aktorka doczekała się kwiatka nazwanego na jej cześc :))) Odpowiedz Link
bllossom Re: Very Irresistible - o rany, ale fajny zapach! 05.01.07, 00:09 Bardzo-bardzo dobrze znam obie wersji Verry. Zdecydowanie wybralabym sobie VI Sensual. Ale... poniewaz jestem wielka wielbicielka Givenchy. Jako pierwsza kupilam VI(bo on dopiero wyszedl) cale 75ml. Bylam w niebie!!! I bylam w niego ubrana na Sylwestra 2005. Jest swietny. Ale jak poznalam Sensual... Boze, jaki jest warkoczowy, jaki przeciagajacy, jaki... rozany i pobudzajacy, jaka ma glebie w sobie, jakis taki z tajemnica kobiecosci. Tego wszystkiego Nie ma w wersji pierwszej. Moje IMHO - VI Sensual(o ile przystalo by wybierac). A tak... chce dwa, VI - na dzien(ofice), VI Sensuale - na wieczor. Ale jest piekny! Ciesze sie, ze tez go ktos Lubi, bo wiekszoasc gnebi, nie wiem... z jakej takiej okazji? Odpowiedz Link
mangos Re: Very Irresistible - o rany, ale fajny zapach! 05.01.07, 09:20 Podpisuję się pod tym co napisała Renia. Wersja Sensual jest dla mnie zbyt ciężka i może po dłużym uzywaniu zacząć przytłaczać. Ale klasyczne VI to jest to! Radosny i podoba się otoczeniu! Odpowiedz Link
sathi1983 Re: Dziś pachnę wyjątkowo - na powitanie Nowego R 04.01.07, 18:37 Ostatnio cały czas Celine Dion Enchanting :) Odpowiedz Link