a.g.n.i Re: Dziś pachnę styczniowo, deszczowo... 05.01.07, 23:57 Etrą...mam od prawie tygodnia fazę niemal wyłącznie na Etrę albo Le Feu, ewentualnie może być jeszcze Eau de Lalique, którego próbkę prawie wykończyłam i cudnie mi się nosiła... Wcześniej też byłam monotematyczna:-) niemal przez cały grudzień nosiłam Avignon i tak naprawdę jeszcze mi go nie dość, ale potrzebowałam chyba jakiegoś chłodniejszego i wytrawnego przerywnika, a Etra i Le Feu nadają się doskonale. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę styczniowo, deszczowo... 06.01.07, 00:53 agni, jak dobrze Cię widzieć... Odpowiedz Link
voluptas Agni :)) 06.01.07, 10:19 strasznie miło Cię widzieć! Dzięki za @, zaraz odpiszę. A dziś pachnę OI. Mam chyba jakąś fazę na ten zapach :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Agni :)) 06.01.07, 11:58 To ja dziękuję. I już tym pachnę na nadgarstkach:-) Boże co za cudo:-) o 9 rano zbudził mnie dzwonek do drzwi... Odpowiedz Link
paulinaa Re: Miss O 07.01.07, 19:03 zawartość niezła ale nie rewelacjna. Niezbyt trwała. Kupione wlasnie ze wzgledu na flakonik:) I nie zaluje, ze kupilam:) Odpowiedz Link
paulinaa Re: Angel La Rose - testuję :) 07.01.07, 19:05 wąchałam wczoraj. Aż mnie od nich odrzuciło:) Odpowiedz Link
a.g.n.i Bouquet di Violette Borsari 06.01.07, 12:02 na razie tylko na łapkach... cudna wiosna:-) Śliczne są, bardzo, bardzo podobne do VdP, nieco tylko słodsze i mniej zielone. Rzeczywiście bukiet, ale tych samych fiołków, które jeszcze przed chwilą kryły się w trawie, zostały zerwane i ułożone w bukiecik:-) Odpowiedz Link
renia.renia Lolita Midnight, z własnej flaszki, 134 zł w Se- 06.01.07, 12:15 phorze, czyli rabat 50%!!! Sporo ciekawych zapachów po 50 % ceny: Jaipur Saphir, Theorema, Initial i sporo innych. Rabat 50% dla posiadaczy kart Sephory, pozostali chyba 30%. pozdr. Odpowiedz Link
konasana Re: Dziś pachnę styczniowo, deszczowo... 06.01.07, 12:42 Oj, to lecę do Sephory (chociaż zamierzam być twarda, i kupić ewentualnie tylko to, czego naprawdę będę chciała). A pachnę Sensi:) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę styczniowo, deszczowo... 06.01.07, 15:15 Zagórskiem, który właśnie czeka na braci dwóch :) oj, trzeba dziś do Sephory udeżyć w takim razie ;) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę styczniowo, deszczowo... 06.01.07, 15:16 ojej, strasznie przepraszam za żyjące udo! co za masakra :) Odpowiedz Link
kalia_t Angel Rose 06.01.07, 21:02 i o dziwo wylazła piwonia, wcześniej na nadgarstku zupełnie jej nie czułam. Szkoda, bo wstępnych testach wyglądało, że się zaprzyjaźnimy... Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę styczniowo, deszczowo... 07.01.07, 13:41 Avignonem, nie mogę się od niego odczepić:-) Obejrzałam buteleczkę dziś pod światło - no, nieźle poszło, jestem pod wrażeniem:-) Odpowiedz Link