Dodaj do ulubionych

Papabubble + Comme des Garcons Parfums

08.01.07, 03:23
Prawdopodobnie są to oranżady w proszku o zapachu perfum:-)
favoritechoses.typepad.com/./photos/uncategorized/comme_des_bon_bom.jpg
Obserwuj wątek
    • a.g.n.i Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 08.01.07, 09:48
      :-)
      Oranżad w proszku nie lubiłam nawet jako dziecko, ale w ogóle to takie pomysły
      mnie szalenie bawią. Ciekawe, jak to smakuje w połączeniu z zapachem;-P Ale i
      tak najsmaczniejsze (jako zapach i jako smak) są fiołki;-P Właśnie wczoraj
      wyciągnęłam moje fiołkowe cukierki, które trzymam jak skarb i znów mi się drink
      Parma Violet przypomniał, choć jakoś wczoraj mnie na myśl o alkoholu nieco
      odrzucało:-P
      • forevermore79 Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 08.01.07, 09:57
        Ciekawy pomysl- coz to naprawde moze byc i jak smakuje? Tez lubie takie gadzety.
        Alkohol- oj nie, wczoraj przez pol dnia dziwnym trafem odrzucalo mnie od
        wszystkiego- glownie jedzenia i cierpialem na podejrzany bol glowy. To chyba
        niekorzystny biometr, hehe :-)
      • kalooo Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 08.01.07, 12:55
        alkohol i perfumy, hmm.. intrygująca mieszanka ;)
    • sorbet Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 11.02.07, 20:13
      www.culiblog.org/wordpress/wp-content/uploads/2006/08/commesdesgarcon_candy-reluct-nl.jpg

Watch out w Warszawie:-)
      • a.g.n.i Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 11.02.07, 21:12
        ciekawe, jak wygląda tester (i jak się go uzywa;-P)
        • sorbet Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 11.02.07, 21:23
          Albo próbki:-))
          Ciekawy jestem jakie są zapachy, czy tylko CdG2 i Cdg2MAN
          • a.g.n.i Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 11.02.07, 21:28
            tak, próbki powinni dawać:-) a jak tester, to przy nim szklaneczka wody:-)
            Nooo, taki Cinnamon czy Rhubarb to ja czasem mam wrażenie, że mogłabym łasować
            i w wersji nie oranżadowej (choć jeszcze nie próbowałam;-P)
            • rawita7 Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 12.02.07, 09:45
              Od razu stanął mi przed oczami "Blaszany Bębenek" i perwersyjne użycie oranżadki
              w proszku :). A ogólnie to zawsze bardzo lubiłam i chętnie bym sobie taką
              sprawiła.
              • a.g.n.i Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 12.02.07, 09:56
                rawita7 napisała:

> Od razu stanął mi przed oczami "Blaszany Bębenek" i perwersyjne użycie
                oranżadki w proszku :). A ogólnie to zawsze bardzo lubiłam i chętnie bym sobie
                taką sprawiła.

Haha, mnie też... tylko nie chciałam tu świntuszyć:-P Ta zielona, o
                zapachu "wonnej marzanki" - ciekawe, co to było:-)
                A własnie ja nie lubiłam nigdy:-) musujących witamin też... bardzo
                nieszczęśliwa byłam jako dziecko, gdy zdaniem mojej lekarki wyrosłam z Vibovitu
                i dostawałam musujący Visolvit... nie był taki smaczny na sucho jak Vibovit;-P
                • elve Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 12.02.07, 12:56
                  to akurat odwrotnie niż ja. visolvit uwielbialam, vobovit mógł dla mnie nie istnieć.
                  • benita5 Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 12.02.07, 13:44
                    O prosze, ja tez frakcja visolvitowa :o) Pozniej, jak juz wyroslam, widzialam
                    ze wprowadzono nawet inne smaki vibovitu... ale byl moja dziecinna trauma jak
                    syrop guajazyl i podobne cudenka.
                    • m23p31 Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 12.02.07, 13:56
                      a ja uwielbialam i vibovit i visolvit (visolvit bardziej), do vibovitu mama
                      mnie zrazila, mówiac, ze jak bede tyle jesc na sucho, bede miala czarne zeby:P
                      Zamilowanie zostalo do dzis, nieraz zdaza mi sie zlesc "doustnie" plusssz:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka