sorbet 08.01.07, 03:23 Prawdopodobnie są to oranżady w proszku o zapachu perfum:-) favoritechoses.typepad.com/./photos/uncategorized/comme_des_bon_bom.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.g.n.i Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 08.01.07, 09:48 :-) Oranżad w proszku nie lubiłam nawet jako dziecko, ale w ogóle to takie pomysły mnie szalenie bawią. Ciekawe, jak to smakuje w połączeniu z zapachem;-P Ale i tak najsmaczniejsze (jako zapach i jako smak) są fiołki;-P Właśnie wczoraj wyciągnęłam moje fiołkowe cukierki, które trzymam jak skarb i znów mi się drink Parma Violet przypomniał, choć jakoś wczoraj mnie na myśl o alkoholu nieco odrzucało:-P Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 08.01.07, 09:57 Ciekawy pomysl- coz to naprawde moze byc i jak smakuje? Tez lubie takie gadzety. Alkohol- oj nie, wczoraj przez pol dnia dziwnym trafem odrzucalo mnie od wszystkiego- glownie jedzenia i cierpialem na podejrzany bol glowy. To chyba niekorzystny biometr, hehe :-) Odpowiedz Link
kalooo Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 08.01.07, 12:55 alkohol i perfumy, hmm.. intrygująca mieszanka ;) Odpowiedz Link
sorbet Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 11.02.07, 20:13 www.culiblog.org/wordpress/wp-content/uploads/2006/08/commesdesgarcon_candy-reluct-nl.jpg Watch out w Warszawie:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 11.02.07, 21:12 ciekawe, jak wygląda tester (i jak się go uzywa;-P) Odpowiedz Link
sorbet Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 11.02.07, 21:23 Albo próbki:-)) Ciekawy jestem jakie są zapachy, czy tylko CdG2 i Cdg2MAN Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 11.02.07, 21:28 tak, próbki powinni dawać:-) a jak tester, to przy nim szklaneczka wody:-) Nooo, taki Cinnamon czy Rhubarb to ja czasem mam wrażenie, że mogłabym łasować i w wersji nie oranżadowej (choć jeszcze nie próbowałam;-P) Odpowiedz Link
rawita7 Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 12.02.07, 09:45 Od razu stanął mi przed oczami "Blaszany Bębenek" i perwersyjne użycie oranżadki w proszku :). A ogólnie to zawsze bardzo lubiłam i chętnie bym sobie taką sprawiła. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 12.02.07, 09:56 rawita7 napisała: > Od razu stanął mi przed oczami "Blaszany Bębenek" i perwersyjne użycie oranżadki w proszku :). A ogólnie to zawsze bardzo lubiłam i chętnie bym sobie taką sprawiła. Haha, mnie też... tylko nie chciałam tu świntuszyć:-P Ta zielona, o zapachu "wonnej marzanki" - ciekawe, co to było:-) A własnie ja nie lubiłam nigdy:-) musujących witamin też... bardzo nieszczęśliwa byłam jako dziecko, gdy zdaniem mojej lekarki wyrosłam z Vibovitu i dostawałam musujący Visolvit... nie był taki smaczny na sucho jak Vibovit;-P Odpowiedz Link
elve Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 12.02.07, 12:56 to akurat odwrotnie niż ja. visolvit uwielbialam, vobovit mógł dla mnie nie istnieć. Odpowiedz Link
benita5 Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 12.02.07, 13:44 O prosze, ja tez frakcja visolvitowa :o) Pozniej, jak juz wyroslam, widzialam ze wprowadzono nawet inne smaki vibovitu... ale byl moja dziecinna trauma jak syrop guajazyl i podobne cudenka. Odpowiedz Link
m23p31 Re: Papabubble + Comme des Garcons Parfums 12.02.07, 13:56 a ja uwielbialam i vibovit i visolvit (visolvit bardziej), do vibovitu mama mnie zrazila, mówiac, ze jak bede tyle jesc na sucho, bede miala czarne zeby:P Zamilowanie zostalo do dzis, nieraz zdaza mi sie zlesc "doustnie" plusssz:) Odpowiedz Link