mangos 10.01.07, 18:11 www.luckyscent.com/shop/detail.asp?itemid=31505 Zna ktoś? Faktycznie podobne do Avignon...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rawita7 Re: Cardinal by Heeley 10.01.07, 19:29 O rany, kolejny kadzidlak wodzący mnie na pokuszenie :). Pierwszy raz widzę na oczy. Ale zdaje się, że średnio do dostania. Odpowiedz Link
mangos Re: Cardinal by Heeley 10.01.07, 22:03 Mnie też wodzi... Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie...? Odpowiedz Link
jop Re: Cardinal by Heeley 11.01.07, 10:14 Dlaczego średnio do dostania? Klikasz na luckyscent i za tydzień przychodzi paczka. ;-) Szkoda, że nie oferują próbki. Może się pojawi za jakiś czas. A swoją drogą, figa Heeleya mnie bardzo rozczarowała. Spodziewałam się nie wiadomo jakiej realistycznej figi, a tymczasem Premier Figuier i Philosycos o wiele lepsze... Odpowiedz Link
alixana Re: Cardinal by Heeley 11.01.07, 11:33 jop, o ile się orientuję, niestety nie wysyłają do Polski. Jakiś czas temu próbowałyśmy z koleżanką złożyć zamówienie i niestety nic z tego nie wyszło. Może przez ebay jest jakaś szansa na poznanie tego zapachu - a rzekome podobieństwo do Avignon i Kyoto mocno stymuluje ciekawość :) Może za jakiś czas będą dostępne na wuchsa - w sumie asortyment mają podobny, choć ceny nieporównywalnie wyższe :( Za to z wysyłką do Polski nie ma problemu. Odpowiedz Link
jop Re: Cardinal by Heeley 11.01.07, 12:44 > jop, o ile się orientuję, niestety nie wysyłają do Polski. Wysyłają, wysyłają - w sobotę przyszła paczka z CdG Calamus i kopą próbek. A same próbki zdarzało mi się zamawiać u nich już dawno temu. Odpowiedz Link
alixana Re: Cardinal by Heeley 11.01.07, 19:16 O! No to bardzo dobra wiadomość. A masz może jakiś pomysł, czemu ich serwer nie akceptuje karty kredytowej? Jakieś hokus pokus trzeba wykonać? ;) Odpowiedz Link
jop Re: Cardinal by Heeley 12.01.07, 09:26 A nie wiem, moją zaakceptował bez problemu (wypukła Visa). Odpowiedz Link
oosemka Re: Cardinal by Heeley 08.02.07, 15:42 czy podobne do Avignon? hmmm, na mojej skorze przypomina raczej Ouarzazate. jak sie wwachuje w nadgarstek, to mam takie uczucie jakbym wkladala nos do szklanki z oranzada, czuje takie jakby laskotanie musujacych, unoszacych sie babelkow, a wszystko to z pieknym kadzidlem w tle. chociaz nie. kadzidlo nie jest w tle, ale tez nie wali po nosie jako pierwsze. kadzidlo po prostu jest obecne. probki jak najbardziej mozna zamowic. www.luckyscent.com/samples.asp do pelnowymiarowego flakonu dodaja od siebie bezplatnie trzy probki. mozna sobie wybrac jakie. Odpowiedz Link