GoĹÄ: rekin IP: *.nvn.metro.digiweb.ie 09.11.07, 01:40 a nie mozna napisac,ze bylo 7-me? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: zzz HP rezygnuje z cyfrówek IP: *.cable.mindspring.com 09.11.07, 04:50 powinni sobie calkiem odpuscisc - nigdy bym nie kupil aparatu pod taka marka. Ale drukarke owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: J. Re: HP rezygnuje z cyfrówek IP: *.res.east.verizon.net 09.11.07, 06:57 A ja nawet drukarki bym nie kupila. Jeszcze nie spotkalam bezawaryjnej HP, chociaz pracuje na tych z gornej polki. Zawsze cos sie w nich psuje - najczesciej podajnik kartek - zamiast jednej strony podaje kilka i to powoduje kolejne komplikacje. Ja stawiam tylko na Canona. Mam juz trzecia drukarke Canona i zadna nie sprawiala mi klopotow, wrecz odwrotnie - dzialaja bez zarzutu. Nie wiem, moze mam pecha, ale dla mnie HP nie jest synonimem dobrej jakosci. A aparaty cyfrowe mieli faktycznie zupelnie slabe... Odpowiedz Link Zgłoś
majak Niech HP zrezygnuje z drukarek 09.11.07, 08:37 Z bogatych doświadczeń własnych i cudzych - nie ma gorszych drukarek niż HP. Dno i 5 m mułu! Podobno laptopy robią niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agent Orange Re: Niech HP zrezygnuje z drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 09:18 > Z bogatych doświadczeń własnych i cudzych - nie ma gorszych drukarek > niż HP. Dno i 5 m mułu! > Podobno laptopy robią niezłe. Moim zdaniem produkty z ostatnich 6-7 lat HP są do dupy. Katuję w domu LaserJeta IIIp i Deskjeta 690c i jeszcze działają. A zamienniki toneru i tuszów tanie jak barszcz. Ale co do aparatów zgadzam się: totalne gó.., tylko idioci lub nie znający się kupują sprzęt HP. A najgorszy jest serwis HP (w sumie nie istnieje coś takiego jes tylko CSS). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Idiota Re: Niech HP zrezygnuje z drukarek IP: 213.172.178.* 09.11.07, 09:49 Rozumiem, ze jestem idiotą bo mam zarówno laptopa, aparat i drukarkę HP. Tylko dlaczego wszystkie działają bez zarzutu... to niezrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Niech HP zrezygnuje z drukarek 10.11.07, 19:02 Gość portalu: Idiota napisał(a): > Rozumiem, ze jestem idiotą bo mam zarówno laptopa, aparat i drukarkę > HP. Tylko dlaczego wszystkie działają bez zarzutu... to > niezrozumiałe. Niekoniecznie niezrozumiałe i niekoniecznie jesteś idiotą. :) Jesteś pewnie po prostu użytkownikiem jednocześnie dość zamożnym i niezbyt zaangażowanym w kwestie techniczne, więc kupujesz towar drogi, znanej marki, w nadziei, że "musi być dobry". Cyfrówki HP po prostu są za drogie, jak na to, co oferują. Nie wytrzymują konkurencji ani z tańszymi, ani z bardziej zaawansowanymi aparatami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LG Re: Niech HP zrezygnuje z drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 09:19 widać kolego że z ciebie dupa a nie znawca TEMATY/ Pokaż mi alternatywe dla PLOTERA A0 A+1 dla HP. Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tul Re: HP rezygnuje z cyfrówek IP: 193.168.15.* 09.11.07, 09:31 canon to go...no; a ze to hp na ktorym pracujesz pobiera kilka kartek zamiast jednej to twoj blad bo nalezy uzywac papieru ktory spelnia wymagania i i ma specyfikacje konkretnej drukarki, wtedy wszystko bedzie ok; Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wtajemniczony Re: HP rezygnuje z cyfrówek IP: *.americas.hp.net 09.11.07, 11:28 droga pani J. tak jak juz napsial jeden z Panów, drukowanie nie jest możliwe na każdym papierze, czasem nawet nie jest wskazane [np. niewlasciwa folia >> przyklei sie razem z tonerem do elementu grzejnego]. konstrukcja drukarki wymaga wykorzystania zjawiska tarcia ktore przy zlym papierze nie zaistnieje tak jak to przewidzial producent [piszę o pewnym przedziale wartości współczynnika tarcia], niestety również na papierze kredowym nie zawsze uda sie drukować z sukcesem, poniewaz rolka pobierająca papier jest pokryta gumą i przy jej wyślizganej powierzchni drukarka bedzie pobierać z podajnika kilka kartek, jest jeszcze kilka innych warunków o ktorych nei bede pisał, jak np. koniecznosc wymiany wspomnianych rolek po wydrukowaniu x tysięcy stron [to jest w instr. uzytkownika kazdej drukarki z gornej polki]. w razie pytan lub problemów prosze o kontakt z pomocą techniczną HP (+48 22)5 666 000. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Vlad.H. zawsze macie problemy z sepraratorem IP: 80.53.41.* 10.11.07, 19:21 a pierwsze drukarki laserowe hp to mechanizmy canon... btw to co dobre w hp to teraz sprzedawane jest pod marka agilent komputery hp to przeciez compaq... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek HP robiło fatalne zdjęcia więc dobrze się stało. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 07:54 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: salty cock Re: HP robiło fatalne zdjęcia więc dobrze się sta IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 09.11.07, 08:38 ludzi juz pojeb....lo odpisza 30 milionow?? ciekawe kto tak robi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lolo HP rezygnuje z cyfrówek IP: *.centertel.pl 09.11.07, 09:21 I bardzo dobrze. Niech nie produkuje też laptopów bo to fajns. Miałem i jak pękła matryca przy otwieraniu to nie uznali gwarancji bo to uszkodzenie mechaniczne. Dziadostwo. Naprawa kosztuje tyle samo co nowy.Juz więcej nigdy nie kupię HP i nie radzę innym to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wtajemniczony Re: HP rezygnuje z cyfrówek IP: *.americas.hp.net 09.11.07, 11:06 proszę podać nazwę firmy która wymieni na gwarancji pękniętą matrycę LCD ... ; wg mojej wiedzy każdy z serwisów 3-4ch największych graczy w tym segmencie rynku wymaga dużej zaplaty za pękniety LCD pamietaj LOLO ze wiekszość tych najwiekszych graczy zaopatruje sie w tych samych azjatyckich fabrykach a jedynei co zmienia to design obudowy i kaze naklejać swoje logo na produkt Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michu HP rezygnuje z cyfrówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 09:37 Mam w pracy 5 różnych drukarek HP (lesery i plujki) oraz dwa laptopy HP - nie miałem z nimi ŻADNYCH problemów Prywatnie używam aparat cyfrowy HP 950 już 5 rok - bez kłopotów ... Czyli wszystko zależy od ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: HP rezygnuje z cyfrówek IP: 194.181.191.* 09.11.07, 10:28 nie można było bo dziennikarz nie pofatygował się sprawdzić tej informacji... wpisał na czuja :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nurider HP rezygnuje z cyfrówek IP: *.tvp.pl 09.11.07, 13:08 mam aparat HP seria 818 z obudowa podwodna . Nie jest to dzielo sztuki fotograficznej ale i na i pod powierzchnia spisuje sie bez zarzutu.Jedyne zarzuty to zapis filmikow w przestarzalym MPEG-1 i mało czuła matryca ( szumy przy 400 ASA ) . Ale za cenę poniżej 1000 PLN...cudo ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: golmark HP rezygnuje z cyfrówek IP: *.lanet.net.pl 10.11.07, 11:03 Używałem HP 945 , trochę kłopotliwy i niedorobiony balans bieli, czułość matrycy też mogłaby być większa, no ten przestarzały zapis filmów. A i tak najwięcej zależy od użytkownika. Szczególnie przy eksploatacji drukarek - umiejętność czytania instrukcji obsługi to podstawa. Praktyczmie każde uszkodzenie mechanicze sprzętu jest spowodowane przez użytkownika - i nici z gwarancyjnej naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp HP rezygnuje z cyfrówek 10.11.07, 18:59 Cóż, słuszna decyzja. Cyfrówki HP są (były) drogie, a oferują niewielkie możliwości jak za swoją cenę. Krótko mówiąc, klasyczne "sprzedawanie marki". Wiadomo, że ktoś szukający dobrego aparatu kupi produkt przede wszystkim z doskonałym obiektywem, a ktoś szukający pstrykadełka dla dziecka na wakacje -- coś taniego albo wręcz telefon komórkowy... Nie widzę na tym rynku miejsca dla HP Odpowiedz Link Zgłoś