kenzoania Słoniem bo... 30.01.07, 14:09 jakaś zmarznięta jestem a w pracy sami żonaci;) Odpowiedz Link
merolik Re: po koszmarnym bólu głowy, delikatnie 30.01.07, 15:08 Pivoine by Florascent. A sweter i tak pachnie Angelem :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Królem Słońce 31.01.07, 09:01 a na łapach mam koszmarne uczulenie. Wiem po czym. Ufff, to mi się rozwiązał dylemat, chcę, czy nie chcę mieć. Chcieć to sobie nawet i mogę;-P Odpowiedz Link
voluptas Re: Królem Słońce 31.01.07, 10:13 Agni, a cóż to za paskuda tak niecnie stanęła na drodze Twoim marzeniom? :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Królem Słońce 01.02.07, 01:26 Ba, żeby to jeszcze paskuda była:-) niestety, wszystko można powiedzieć, tylko nie to... Buuu... Ale zobaczę jeszcze, nie dam za wygraną tak łatwo. W sumie, BC i OI też mnie uczulają, a muszę je mieć przy sobie. A listę marzeń to niby mam zamkniętą, ale pojawiają się nowe, oj pojawiają. A niektórzy mają w tym swój udział:-) Odpowiedz Link
voluptas Rahat Loukoum SL 31.01.07, 10:22 z własnej flaszki :))) acz odczuwam narastający syndrom oślicy u żłobu. Wybór zapach rano to już prawdziwa ruletka: chciałabym pachnieć przynajmniej kilkoma, a tak się... nie da. I jeszcze te próbki do testowania. Tak, od nadmiaru dóbr doczesnych też można zwariować. Odpowiedz Link
kenzoania Coco Mdm ale... 31.01.07, 11:05 zabija ją zapach balsamu ujędrniającego do ciała... Ogólnie mówiąc-śmierdzę dzisiaj;) Odpowiedz Link