emily_valentine 31.01.07, 14:54 Witam! Poszukuję hermes eau dorange verte eau de cologne. Pomóżcie znaleźć, gdzie to można kupić - najlepiej w Warszawie. dzięki!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: hermes eau d`orange verte 31.01.07, 15:37 Ostatnio (czyli miesiące temu:-) widziałem w Sephorach. Odpowiedz Link
emily_valentine Re: hermes eau d`orange verte 31.01.07, 16:41 dzięki! myślałam że to produkt niszowy a tu sie okazuje że w zwykłej sephorze go znajdę ;-) Odpowiedz Link
emily_valentine Re: hermes eau d`orange verte 07.02.07, 14:38 Wracam do tematu. Byłam w 2 Sepforach - w Reducie (wybór bardzo mały) i w Galerii Centrum i nie ma tych perfum. W Galerii na pytanie o Hermesa pani ekspedientka zrobiła tylko wielkie oczy. Może ktoś jednak wie gdzie kupię ten zapach? Może nie w sieciowej perfumerii tylko w tradycyjnej? Help Odpowiedz Link
mangos Re: hermes eau d`orange verte 07.02.07, 14:47 www.allegro.pl/item162571841_concentre_d_orange_verte_hermes_50ml_folia.html Sprawdzony sprzedawca:) Odpowiedz Link
laetitiah Re: hermes eau d`orange verte 07.02.07, 15:02 Orange nie jest niszowy, ale dystrybutor go do PL nie sprowadza, wiec pozostaje Allegro i perfumerie internetowe. W PL sa dostepne w Spehorach i Douglasach tylko dwa Hermesy Un Jardin sue le Nil i Eau des Merveilles. Odpowiedz Link
kasiulek Re: hermes eau d`orange verte 07.02.07, 17:39 laetitiah napisała: > Orange nie jest niszowy, ale dystrybutor go do PL nie sprowadza, wiec pozostaje > Allegro i perfumerie internetowe. W PL sa dostepne w Spehorach i Douglasach > tylko dwa Hermesy Un Jardin sue le Nil i Eau des Merveilles. A 24 Faubourg nie? Wydaje mi sie, ze jest w perfumeriach w Polsce... Odpowiedz Link
emily_valentine Re: hermes eau d`orange verte 08.02.07, 15:45 Wczoraj byłam w Sephorze i Douglasie w Złotych Tarasach i... też nie ma :-( W takim razie pozostaje zakup via internet. dzięki wszystkim za rady Odpowiedz Link
emily_valentine Re: hermes eau d`orange verte 08.02.07, 15:53 I jeszcze jedno. W tych perfumeriach w których byłam, nie tylko nie było tego Hermesa którego szukam, ale w ogóle nie było żadnego. Czy tak słabo się sprzedają? Odpowiedz Link