wiolinka100 Re: dziś pachnę wypatrując pierwszych sladów wios 16.02.07, 10:36 Globalnie Prada + kapka Alchimie dla osłody :) Odpowiedz Link
mangos Coco Mademoiselle edt 16.02.07, 11:23 i... wyczuwam kwiaty, dużo kwiatów. Nastawiłam sie na większą orientalność i póki co mam skojarzenia z Caroliną edt. Zobaczymy ,jak zapach rozwinie się dalej. Coś nie mam dzis dobrego zapachowo dnia, wszystko mnie drażni a nawet mi ..niedobrze...:/ Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Patentem agni- czyli Idole i odrobina T4T, mm 16.02.07, 21:30 Miło mi:-) A ja dziś skorzystałam z patentu Elami, FT + trochę Gaiaca. Też mmmmmmm:-))) Odpowiedz Link
malgoniak Re: dziś pachnę wypatrując pierwszych sladów wios 16.02.07, 11:44 właściwie to niczym, mam taki katar, ze mam dość wszystkiego, ale na golfie mam jeszcze resztki style sander- mocny!!!!!!! Odpowiedz Link
senta Mieszanka wybuchowa! 16.02.07, 12:02 ..probuje spakowac perfumy na jutrzejsza super gale,nie moge sie zdecydowac bo znowu pachniec Banditem ulubionym?:-)))) Odpowiedz Link
renia.renia W pracy pachniałam Lolitą Midnight a teraz będzie 16.02.07, 14:05 Ninka, miłego łikendu :o) Odpowiedz Link
rawita7 Pradą :) 16.02.07, 18:37 A co tam, pochwalę się! Wyciągnęłam ze skrzynki spóźnioną walentynkową kartkę od nieśmiałego konkurenta, która kazała mi zajrzeć za głośnik na mojej własnej szafie. I znalazłam tam malutką Pradę! Jestem po prostu zdumiona :))) A na nadgarstkach testuję Cristobala, Jesień VCA i Kwiaty Szanghaju (Benitko :*). Odpowiedz Link
elve Re: Pradą :) 17.02.07, 00:59 przemiłe :) ja dziś odswieżyłam relację z Envy, ale wspomnien czar jakos ulecial i nie znajduje w nim tego_czegos. do lozka pachne Miyako Annayake. Odpowiedz Link
a.g.n.i A pewnie, że wypatruję:-) 16.02.07, 21:25 Na razie mam na łapie resztki La perla SC (mmmmmm, no proszę:-)) i aż mi się zmywać nie chce. Urocze. Nie moje, ale urocze, mięciutkie takie. Zaraz wskoczę w nowy żel i balsam, figowo-daktylowy Farmony i nie wiem, co by do niego pasowało. Spodobał mi się w sklepie zapach żelu, balsam po otwarciu zbyt jednak owocowy... no ale zobaczymy. Na drugiej łapie mam... uczulenie. Po czym, za cholerę nie wiem. Po czymś testowanym, skoro nie na obu łapach. Testowalam na pewno parę dni temu Incensi, a już zauwazyłam, że mi dziwnie potrafi wyleźć wysypka dopiero kilka dni po testowaniu, niezależnie od tego, że zapach dawno zmyty (nie wiem, wgryza się toto zębami głęboko w skórę, czy co?), może to zatem Incensi. Czeka mnie przyjemność testowania nowego maleństwa Borsari Notte Romana (Voluptas:-*), ale to może jutro, ze świeżym umysłem:-) dziś zmęczona jestem mocno... a Borsari zasługuje na pełnię uwagi. Na razie powąchałam z buteleczki:- ) Odpowiedz Link
teparatres skoszona trawa w parny dzien tuz przed burza 16.02.07, 21:37 i zwiedlymi rozami, czyli Gucci II. Jestem zaskoczona trwaloscia i intensywnoscia. Odpowiedz Link
mangos Bardzo wiosennie -Woman in Rose 17.02.07, 09:58 i sama nie wiem,jak to się stało,że tyle mi ich już ubyło? Odpowiedz Link
a.g.n.i Nawet nie wiosennie, a wręcz letnio:-) Rhubarb CdG 17.02.07, 10:43 Tak mnie coś wzięło na jego soczystość, mniam:-) Odpowiedz Link
olesiam nie wypatruje wiosny w Ambre Sultan,sloneczku 17.02.07, 11:41 mowie tak, ale wiosnie nie:)dlugo zimy nie bylo i sie nie nacieszylam:( Odpowiedz Link
voluptas wiosennie? Jeszcze nie, ale czaruję wiosnę Venezią 17.02.07, 11:48 może się skusi i przyjdzie wcześniej... a na razie mroźno w Warszawie. Odpowiedz Link
llilly wzmacniam czary Pastello :-))) 17.02.07, 12:27 a nuż się wiosna skusi i przyjdzie szybciej :-))). Odpowiedz Link
konasana Re: dziś pachnę wypatrując pierwszych sladów wios 17.02.07, 12:31 Eau de Cartier, w ramach wykanczania atomizerka zabranego na narty (bardzo się sprawdził w okolicznościach zimowo-sportowych) Odpowiedz Link