a.g.n.i Ale Wam dobrze... 24.02.07, 20:58 Ja niczym nie mogę pachnieć... dopadła mnie jakas wyjątkowo ciężka odmiana grypy, w noc po urodzinach... dwa dni przeleżałam w gorączce, dzis lepiej ale i tak na nic nie mam siły, nawet na czytanie, tak bolą mnie oczy... przesypiam całe dnie a na myśl o wąchaniu czegokolwiek aż mnie odrzuca... boję się, co będzie z Kyoto, spsikałam się nim hojnie w środę wieczorem i wtedy właśnie się rozchorowałam... nie wiem, jak go po tej chorobie będę odbierać... A tak się cieszyłam, że go mam... Odpowiedz Link
voluptas Re: Ale Wam dobrze... 25.02.07, 09:34 Agni, zdrowiej szybko. I dzięki, że dałas znak życia, bo martwiłam się, że nie widać Cię na Forum od kilku dni :* a w temacie: nadal w szponach ASJI. I nie zamierzam się od nich uwalniać :)) Odpowiedz Link
merolik Re:Agni, wracaj do zdrowia!! U mnie dziś A 25.02.07, 10:27 A la Nuit od Voluptas *** Odpowiedz Link
mangos Desnuda... 25.02.07, 11:01 Jestem już coraz słabsza.Chyba przeleżę dziś cały dzień:( Odpowiedz Link
milena.rl własną kompozycją :) 25.02.07, 13:06 z olejków, po wielu próbach i błędach, mmmm... :)) Odpowiedz Link
paulinaa Escada sunset Heat 25.02.07, 17:56 testuje po raz kolejny... i dzis sie po raz pierwszy naprawde dobrze w nich czuje:-) Odpowiedz Link
mangos Nie potrafię się zdecydować... 25.02.07, 19:30 ale chyba do snu zapodam sobie Lacoste pour Femme. Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne...:-) 25.02.07, 23:59 cały dzień chuchało na mnie Smoczysko a teraz wędzę się i kardamonuję w NU. Odpowiedz Link
rene.p La Perla Shiny Creation 26.02.07, 09:26 Jadąc do pracy autobusem zostałam "zagazowana" przez jakąś młodą osobę spieszącą chyba do szkoły (wskazywałby na to wiek i wyposażenie) w otoczce Angel, a może Euphoria (chociaz akurat ten zapach wcale na mnie źle nie wpływa). Jednak wszystko dobre, byle nie w nadmiarze. Nie wiem jak to dziewczę może egzystować w szkole ciągnąc za soba taką smugę :( Odpowiedz Link
zefirelka Re: Dzis pachne...:-) 26.02.07, 09:32 Testuję Cerruti Image, ale chyba będę musiała zmyć, coś mnie w tym zapachu drażni :-( Odpowiedz Link
mangos dot. Image 26.02.07, 09:54 Wieczorem zaaplikowałam sobie Image z próbki- mam zupełnie przeciwne doznania. Cos pięknego. I , o dziwo, dziś wyczułam je na ubraniu! Odpowiedz Link