voluptas Chergui SL 01.03.07, 09:38 od kilku dni szukałam okazji, żeby go ponosić, i dziś okazał się strzałem w 10 :) Odpowiedz Link
kasiulek Ogrodkiem Srodziemnomorskim, a łapki CdG 01.03.07, 10:35 CdG od jop - jedna łapa Calamusem, a druga Rhubarbem - jestem obydwoma zachwycona!!!:-) Odpowiedz Link
mangos That's Amore Gai Mattiolo 01.03.07, 12:28 a na nadgarstku Le Feu Light-kolejne na celowniku. Odpowiedz Link
mangos Re: That's Amore Gai Mattiolo 01.03.07, 12:41 Le feu Light bosko się rozwiają. Napaliłam się;) That's Amore natomiast to napój owocowy z dużą ilością cytryny. Trochę zbyt chemiczne ale dość trwałe. Odpowiedz Link
zefirelka Re: Dziś pachnę... :) 01.03.07, 12:34 Romą... Uwielbiam ten zapach, ciągle do niego wracam. Pachnie na mnie słońcem... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... :) 01.03.07, 13:54 odważyłam sie na Patchouly Villoresiego. cożz a pomyłka. przynajmniej na razie. ale współgra z choróbskiem, co mnie toczy. Odpowiedz Link
merolik Re: Nos mi ostatnio wariuje, więc... seledynowy 01.03.07, 14:12 Adidas Woman :) Odpowiedz Link
senta Kai eau de parfum by Kai 01.03.07, 15:00 ..myślałam ze to jakis amerykanski shit a tu prosze...2 miejsce na topowej liscie luckyscent. Odpowiedz Link
voluptas Re: Osmanthus Yunnan Hermessence 01.03.07, 21:17 hafsa napisała: > Ciekawy zapach.. A może coś więcej na jego temat? :)) Odpowiedz Link
hafsa Re: Osmanthus Yunnan Hermessence 01.03.07, 22:02 Poczatek zapachu byl dla mnie porazajacy-cytrusy, ktorych nie darze najwieksza sympatia w perfumach herbatki yunnan calkiem nie czulam... Zapach cytrusow utrzymywal sie dosc dlugo, w nucie srodkowej podobno jest Osmanthus i fresja, ale jakos nie kojarze owego Osmanthusa wiec sie nie wypowiem. Na skorze pozostal slodki nieodurzajacy, cieply zapach, lekko pudrowy. Taki jak lubie. Zapach trwaly, nie ulotnil sie po godzinie, dwoch. Tyle moich refleksji. Nie umiem tak poetycznie opisywac, jak forumowiczki....moze poczestuje cie odrobina? ale to w przyszlym tygodniu zwroce sie do ciebie na priva Kasiu..Pozdrawiam Odpowiedz Link
balbina_alexandra Miracle Forever 01.03.07, 23:28 Przerabiam ostatnio namiętnie okres seforzaków w moim zyciu i MF zdecydowanie na pierwszym planie. Słodko, nawet bardzo słodko, mało odkrywczo (by nie rzec banalnie...), ale co z tego skoro tak miło się nosi! Odpowiedz Link