rene.p Re: lewa łapka I love love, prawa Light Blue-poró 29.04.07, 21:03 No i na czyją korzyśc wypadło porównanie? :) Bo ja po pierwszym powąchaniu stwierdziłam, iż ILL to klon LB, ale wystarczyła próba "na sobie" żebym zmieniła zdanie. Obydwa zapachy jednak różnią się. I obydwa mi się podobają, chociaż LB z pewnością jest trwalsze. Odpowiedz Link
kenzoania Re: lewa łapka I love love, prawa Light Blue-poró 30.04.07, 08:24 no właśnie. Na wizażu dziewczyny piszą, że to ILL jest trwalsze ale na mnie dłużej utrzymuje się LB i on chyba bardziej mi się podoba bo na początku rzeczywiście są BARDZO podobne ale później po ILL zostaje sama brzoskwinka (mimo, że nie ma jej w składzie:) i to już mi się nie podoba. Na ILL jest teraz promocja na truskawce ;-) Odpowiedz Link
voluptas Feminite du bois 29.04.07, 11:22 bo znowu zrobiło się zimno. Nie taki weekend majowy mi się marzył, a w ogóle załamanie pogody jest tylko dopełnieniem dość kiepskiego całokształtu. A na Feminite du bois mam jakiś ciąg, ale z tym akurat mi dobrze, tylko dlaczego tak szybko ubywa jej z nowiutkiego w sumie flakonika??? Odpowiedz Link
a.g.n.i Dzingiem - stęskniłam się:-) 29.04.07, 13:15 Dla mnie ten tydzień taki nie do końca wypoczynkowy, bo w poniedziałek obiecałam się zjawić w pracy. Tak naprawdę, to wolny dzień wzięłam tylko na piątek, ale słyszałam od szefa, że w środę raczej nie będzie zapotrzebowania na moją osobę - więc pewnie nie przychodzę, choć urlopu na ten dzień oficjalnie nie wzięłam;-P. O sobie wyjechał nad Hańczę testować suchy skafander do nurkowania, a ja dojadę do niego w czwartek :-)A na razie... uwielbiam być sama w domu:-) Odpowiedz Link
kasiulek Elixir de Merveilles... 29.04.07, 16:41 ... i pozdrawiam z austriackich Alp:-))) Odpowiedz Link
milena.rl Fragile EDP 29.04.07, 17:23 cudowne :)) wiosną jeszcze ładniejsze, mój narkotyk, niestety kolejna próbeczka out ;( Odpowiedz Link
a.g.n.i Daim Blond - oszczędzałam poprzednią odlewkę i + 30.04.07, 09:18 okazało się, że "wyparowała" więc nie chcę, żeby z następną stało się to samo :- ) Odpowiedz Link
paulinaa crazy poumplemousse 30.04.07, 10:28 miałam ochote na cos rześkiego :) grejfrut zdecydowanie jest tym czymś:) Odpowiedz Link
rene.p Light Blue 30.04.07, 10:43 Dla mnie długi weekend rozpocznie się dopiero w środę po pracy :( Odpowiedz Link
regina22 Premier Figuier na ten lejacy sie zar z nieba 30.04.07, 17:47 Nienawidze takiego upalu :((( Odpowiedz Link
nuitblanche Ogródkiem Śródziemnomorskim rano, teraz Messe... 30.04.07, 18:18 ... na ocieplenie, bo zimnoo... :) Odpowiedz Link
paulinaa zlana Love in Paris fleur de pivoine 30.04.07, 20:33 zakochałam sie w nim od pierwszego niucniecia:) wypsiukałam obie rece, zaluje ze nie poprosiłam o próbke ale jak go powąchałam to oderwało mnie od rzeczywistości:) Odpowiedz Link