dortii Kropli Givenchy Ysatis Iris, NU edp.. 19.09.07, 13:15 może ktoś mnie poratuje, odwdzięczę się.Kontakt na @ pozdrawiam D. Odpowiedz Link
sunspots szukam CdG 22.09.07, 15:18 szczerze to czegokolwiek! chciałabym w końcu poznać te zapachy a nie mam jak:( mogę odwdzięczyć się kroplą flower by kenzo, addictem, j.del pozo-in black, d&g panterką, polami elizejskimi, ysl-rive gauche( perfumy w miniaturze), lolita lempicka klasyczna. Odpowiedz Link
hispana do Vanilia 72 02.10.07, 10:17 widze ze i Chocolate Amere moge Cie wspomoc w zamian blagam o cos F. Malle Odpowiedz Link
rene.p L'Or i Gloria - poszukiwane do przetestowania :) 25.09.07, 11:56 Listę zapachów, którymi mogę się podzielić, przekażę zainteresowanym na skrzynkę :) Odpowiedz Link
rene.p Trussardi Inside, Omnia, Omnia Crystalline 26.09.07, 09:07 Oczywiście jak zwykle przypomina mi się na raty :) Odpowiedz Link
akashya1 Re: Trussardi Inside, Omnia, Omnia Crystalline 07.10.07, 19:29 Mam Omnia Crystalline. Wyślę choć może to potrwać nawet tydzień, muszę znaleźć czystą próbencję. Podaj adres na @. Aki Odpowiedz Link
plomyczek_ Re: Szukam i szukam... 85 26.09.07, 11:35 szukam:) *Kelly Caleche *Black Cashmere *Jicky *Lou Lou *Fidji *Paloma Picasso *My Torrente *Deci Dela *Benghal *Must ekstrakt *Mat Orange *Nu EDP *Iris Noir YR *Dioressence *Fragonard(oprocz Baroque,Diamant,Capuccine) sama moge zrobic:czarny Zen , Kasaneka ,Asja,Dolce vita ,Etra ,Feminite du bois eau timide , eau deodorante, Le feu,le feu light, Sicily , Chanel no 5 EDT,EDP i elixir, Mat chocolat ,Fleur de figuier Molinard ,Douce Amere, Ambre sultan, Brit red, Violetta di parma , Jose , Narciso, Extravagance , Hot couture EDT, Pamplelune, Eclat d'arpege, Calamus, Alchimie, Gentiana, My queen, Tiger, Dzing!, Escada Collection, Un jardin sur le nil, Agent ,L, Dune Sun , Kate Moss ,Philosykos, Violette Molinard oraz inne gotowe probki ktorych liste moge przeslac na @:) fiolki mam, koperty mam ,wiec moge sikac;)poczta gazetowa nie dziala wiec jesli ktos bedzie chetny to serdecznie zapraszam na plomyczek_@op.pl Odpowiedz Link
vanilia72 Szukam Poivre Piquant L'Artisan + 01.10.07, 19:56 X for Men Clive Christian Dilmun L.Villoresi Eau D'Amouage Cuir Ottoman Parfum d'Empire Night Aoud Micallef Io Capri Carthusia mam na wymianę między innymi: Gardenia Isabey Diabolo Rose Parfums de Rosine Poussière de Rose Parfums de Rosine Odpowiedz Link
hispana do Vanilia72 02.10.07, 10:16 Mam poivre piqante, przesle wraz z kosmatym potworem FM Odpowiedz Link
mika_1 Stella i Stella Rose Absolute 05.10.07, 18:52 Choc troszkę. Proszę. Odwdzięczę się. Odpowiedz Link
mettemarit Kropelki New Haarlem,Harissa i Tam Dao 02.10.07, 15:08 odwdzięczę się swoimi, m.in.Fico di Amalfi,Fever,Avignon,Kyoto,Vanille Canelle,Scenty,Philosykos,Premier Figuier,Escada Collection,Theorema,Organza Indecence,Gentiana,Mahora,Le Feu light,Tempore Donna,Ambre Passion,Douce Amere,Un bois vanille,Alchimie,Ambre Sultan,Tygrys,Feminite du Bois,Opium Fleur de Shanghai,Safari... Odpowiedz Link
kenzoania kropelki Samsary i Dune :) 07.10.07, 18:57 Kto się podzieli bo znowu czegoś szukam :) Odwdzięczę się ma się rozumieć :D Odpowiedz Link
miriam_73 Re: kropelki Samsary i Dune :) 09.10.07, 10:51 Keznoaniu, napisz do mnie @. Moge przesłać oba zapachy. Odpowiedz Link
pienkowa_dama Naprawdę rozpaczliwie poszukuję Cardinal i Incense 08.10.07, 09:33 Poszukuję Cardinal Heeley'a i Incense Normy Kamali. Odpowiedz Link
unhumblee Chergui, Keiko Mecheri, Ouarzazate 08.10.07, 10:53 bardzo prosze o kropelki:) dla poznania zapachu, odwdziecze sie czym bede mogla:) Odpowiedz Link
aveyrone próbek scent i scent intense 08.10.07, 11:51 baaardzo ich szukam :))) i proszę, a w zamian: coco, jaipur, cinnabar, sms, hc, fendi czarne, neblina,ysatisy oba, birmane, madness, be21,hanami, fever, nirmala, arabie i a la nuit, i jeszcze mahora i rive gauche Odpowiedz Link
milena.rl Kropli Króla Słońce (Le Roy Soleil) 08.10.07, 14:27 Odwdzięczę się czym chata bogata. Szukam też Chloe Narcisse - odkupię. Odpowiedz Link
notting_hill Re: Szukam i szukam... 85 08.10.07, 19:46 A ja wymyśliłam sobie Clean- czy ma ktoś może Fresh Laundry albo Warm Cotton, albo jeszcze coś innego tej firmy, tak żeby odrobinę do spróbowania.... Chodzi to za mna już od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link
olesiam Musc Ravageur FM, Cherqui SL,POTL 08.10.07, 21:57 Kupie,najchetniej wymienie sie odlewkami i tp... Pozdrawiam:) O. Odpowiedz Link
amj2 Szukam czegoś za innocenta 09.10.07, 07:44 Mogę zrobić próbkę (5 ml) Innocenta, białej Manii, NR edt...Zamienię na coś ciepłego ,jesienno-zimowego...Tylko nie owocowego-szczególnie czarna porzeczka :-((( Najbardziej szukam Cinema,Dolce Vita,Dune... Odpowiedz Link
ormal Smok, Cardinal, Chocolat Amere, Rock Crystal, 09.10.07, 18:50 Odwdzięczyć się mogę wieloma próbkami: Etro, Micallef, JCB, Carthusia, Lorenzo VF, Lubin, CdG, lartisan i inne. Nie wspominam o takich jaka Givenchy, Gucci, Dior, YSL, cacharel itd... Oprócz tego poznammi. chętnie Mahora i Shalimara Odpowiedz Link
kenzoania Extravagance Givenchy szukam 10.10.07, 12:23 tak około 30ml. Może komuś się znudziły i ma na zbyciu... Odpowiedz Link
lune Kto chce 12.10.07, 15:23 dwie spore (2 ml) probki Frederic Malle : Musc Ravageur i Noir Epices (minus po jednym psiku)oraz Coudray Musc et Freesia (minus 2 psiki) ? wymienie na ... najchetniej na fiolke Zagorska albo Passage d'Enfer (obydwa poznalam juz z probki - i chcialabym sie podelektowac) albo Jaisalmer ktorego nie znam wcale ... albo sama nie wiem :) Chetnie kupilabym nieduza odlewke Zagorska lub Passage d'enfer :) lune Odpowiedz Link
marzenna01 zamienię próbki... 13.10.07, 17:09 Oddam próbki: Mahora Shalimar light Prada Theorema Cerruti Image Allure Figue Amere M.Harris Messe De Minuit Etro Philosykos Diptyque poszukuję Chergui Fumerie Turque Quarzazate Woodcoffe Avignon Zagorsk zapraszam na @ sakowskam@wp.pl Odpowiedz Link
marzenna01 i jeszcze szukam... 13.10.07, 17:12 Scentów wszelkich i Un Bois Vanille. sakowskam@wp.pl Odpowiedz Link
nuna_77 Szukam kadzidel bo nie znam zadnych:( 13.10.07, 16:15 Bardzo mnie interesuja Tea for Two,Dzing, Czarna Mania itp, jedyny zapoznany przeze mnie to BC.Oddam Blonde Versace miniature 5 ml. Odpowiedz Link
paniszprottka Dużo próbek na wymianę 13.10.07, 17:19 Gloria Cacharel - duza robiona probka Angel la rose- troche w oryginalnej probce Eau de Lalique- moge zrobic duza probke L Lolita Lempicka - troszeczke, robiona probka LL edt Lolita Lempicka - troszeczke, robiona probka LL edp Lolita Lempicka - troszeczke, robiona probka Hermes rouge eau delicate Oblique Play Givenchy Oblique Rwd Givenchy Hermes 24 Faubourg Penhaligons Opus 1870 Agent Provocateur Violetta Molinard Alfred Sung Paradise Alfred Sung Shi Feraud Paris Nina Ricci Liberty Fizz Chetnie przygarne po kropelce Automne van Cleefa, Prade, Intimately Beckham, Euphoria Blossom,Kelly Caleche Hermes i jakies mile jesienno-zimowe zapachy. Kontakt na gazete albo paniszprotkowa@o2.pl . Jesli nie odpisze, to znaczy,ze nie dostalam maila. Odpowiedz Link
dortii Re: Dużo próbek na wymianę 13.10.07, 21:16 napisałam na gazetowego @.Pozdrawiam D. Odpowiedz Link
akashya1 Re: szukam kropli OI - przed podjęciem decyzji... 14.10.07, 10:01 Szukam kropli OI przed podjęciem decyzji o zakupie. Zbyt dużo miałam niefortunnych trafień. Aki Odpowiedz Link
kenzoania Devotion Sabatini szukam... 14.10.07, 11:19 dla koleżanki. Może ktoś chce się pozbyć... W grę wchodzi jedynie kupno. Odpowiedz Link
marsiglia Szukam Kenzo Jungle Hypnotic Poison 14.10.07, 14:05 moga byc probki, odlewki, koncowki raczej mniejsze pojemnosci jelsi ktos ma to bardzo prosze o kontakt Odpowiedz Link
dortii szukam dosłownie kropli.. 14.10.07, 14:30 Bvlgari, Omnia; Omnia Crystalline. Idole de Lubin. Może Ktoś mnie wspomoże w potrzebie;)odwdzięczę się.Kontakt na gazetowego@- pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link