morgit 18.10.07, 10:49 Uwagi mojego meza: po Organzie Indecence - ze pachne kabanosem ;) i po Poeme- ze pache jak stara babcia, ktora ma w szafie futra kulkami przeciwmolowymi przelozone ;) Najchetniej wachalby na mnie kwiatuszki :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 18.10.07, 12:38 było coś podobnego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=53184239&v=2&s=0 Odpowiedz Link
venus22 Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 19.10.07, 09:30 bylo bylo, ale mnie np. nie przeszkadza, powspominajmy znowu :) ja w sumie nie mialam porownan ale kiedys za mlodu jak zanadto spryskalam sie Antylopa to uslyszalam " o jezu a ktora to tak sie oblala, o rany zeby jeszcze ladne bylo ale to taki smrod!"" :/ Venus Odpowiedz Link
tonkabean Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 19.10.07, 11:35 Zostalam wyproszona z samochodu przez meza gdy wyczul ANGEL, powiedzial tylko: znow zlalas sie tym niebieskim, to przeciez kostnica! Odpowiedz Link
chatka_ Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 19.10.07, 17:41 Kelly Caleche - pachniesz nowobogacko! Omnia Amethyste - jak starsza pani ktora na sile probuje sie odmlodzic! Odpowiedz Link
ele_gancki Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 19.10.07, 22:31 Stałem się kiedyś obiektem śmiechu u dwójki młodych osób, wywołane to było moim zapachem, mianowicie "dior homme", miałem też na sobie rożową bluzeczkę, co w ogóle stanowić może dla niektórych kontrowersyjną mieszankę. Jechałem wtedy autobusem i siedziałem obok jakiejs kobiety. Oni stali nade mną i śmiali oraz mówili "współczuję tej kobiecie". Odpowiedz Link
lunalovelight Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 20.10.07, 08:41 Mój chłop po tym, jak pomaziałam się próbką Le Baiser du Dragon: "O MÓJ BOŻE, CO TO JEST!!!". Kurtyna ;>. Odpowiedz Link
lunalovelight No i nieśmiertelne... 20.10.07, 08:46 stwierdzenie, że "to pachnie jak stara baba". Okraszone tym bluźnierstwem na mnie zostały kolejno: Poison, Kenzo Jungle (!?), Theorema i BC. A Nu edp zostało zrecenzowane w następujący sposób przez kolegę: "śmierdzisz jak facet". Ehem ;>. Odpowiedz Link
icegirl Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 20.10.07, 09:43 A co to za śmierdziuch? (Po powąchaniu Kasaneki z flakonika) Kupa kaszalota (Tak. Ambra :) ) Pachniesz jak nie ty. (Premier Figuier). -- icegirl www.icegirl.republika.pl Odpowiedz Link
renia.renia Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 20.10.07, 10:03 Świeży komantarz mężowski z wczoraj - Midnight Poison - kamfora, szpital, lecznica miejska, nie chcę tego czuć w domu. Biedaczek nie wie, ze właśnie kupiłam flaszkę ;o) Dwa dni temu - Dune - i znów nieśmiertelna "stara baba". pozdr Odpowiedz Link
yolene Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 20.10.07, 10:33 Komentarz mojego męża o MIRACLE L'AQUATONIC Lancome "zalatuje spoconym koniem"... Odpowiedz Link
ele_gancki Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 20.10.07, 15:27 Cóż. Twój mąż to naprawdę prosty człowiek. Odpowiedz Link
rawita7 Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 20.10.07, 17:10 Spośród wszystkich komentarzy największe wrażenie zrobiła "niemyta lodówka" w odniesieniu do Mechant Loup. Na owe porównanie rzucone niefrasobliwie przez mojego przyjaciela, ze zdziwieniem natknęłam się już w kilku miejscach w necie :). Odpowiedz Link
yolene Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 20.10.07, 18:00 Wprost przeciwnie, elegancki i wyrafinowany :) I umie skakać konno przez przeszkody :) Odpowiedz Link
ele_gancki Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 20.10.07, 21:39 No wiem :-P Jego skojarzenia eleganckimi i wyrafinowanymi bym nie nazwał. :-P Odpowiedz Link
ele_gancki Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 20.10.07, 21:40 Miało być "No nie wiem" Odpowiedz Link
venus22 Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 21.10.07, 04:33 ""Cóż. Twój mąż to naprawdę prosty człowiek. """ mniemam ze jestes wielbicielka perfum o zapachu spoconego konia...? Venus Odpowiedz Link
ele_gancki Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 21.10.07, 10:26 Ja wielbicielem perfum o zapachu spoconego konia? Absolutnie. Krytykuję ludzką "pomysłowość" i brak wyczucia co do wyrażania swoich opinii na temat danego zapachu, ot i co. Odpowiedz Link
paniszprottka Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 21.10.07, 11:40 Mimo wszystko, jakikolwiek bys wyrafinowany nie byl to jednak nie daje Ci prawa do oceniania kogos po jednym zdaniu, wydaje mi sie. Bez urazy. Odpowiedz Link
astronomiczna.ania zagadka :) 21.10.07, 11:45 Mała zagadka dla czytających ten wątek: kogo cechuje brak wyczucia w wrażaniu swoich opinii? Utrudnienie: męża yolene wykluczamy – to byłoby zbyt oczywiste Dodatkowa wskazówka: ta zagadka ta aluzja Mam nadzieję, że nie jest zbyt subtelna, aby została zrozumiana ... Wyrafinowani i eleganccy powinni ję pojąć bez trudu ;) Odpowiedz Link
yolene Re: pytanie 21.10.07, 14:13 Miało być zabawnie czy nieprzyjemnie? Pozdrawiam Wszystkich serdecznie. Odpowiedz Link
gaazelaa Re: pytanie 24.10.07, 19:05 Yolene toż to szczyt wyrafinowania jak na faceta (wyjątkowe wyjątki na tym forum tylko potwierdzają regułę:), żeby w ogóle zdefiniować zapach jako woń spoconego konia. Większość bowiem posługuje się zestawem: ładne, może być, śmierdzi. Więc takie porównanie można Twojemu mężowi zapisać tylko na plus:) Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 21.10.07, 14:38 coz, ja ostatnio popsikalam sie black xs, a moj kumpel stojac obok mnie zapytal 'co tak smierdzi?' ;) Odpowiedz Link
aggis20 Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 22.10.07, 17:04 W powietrzu unosila sie aromatyczna won Słonika, ktorego testowalam. Moj brat wszedl do pokoju i powiedzial: "o, jaki masz ladny odswiezacz do powietrza!";-))) Odpowiedz Link
kasia.winna Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 23.10.07, 23:06 SL Chene - co ty, politure pilas ? Bvlgari Absolute Blv - umm, jak ladnie pachniesz, jak niemowlaczek. Odpowiedz Link
heliamphora Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 03.11.07, 17:11 Mało wyrafinowana koleżanka wąchając Eau de Dali: bueee... (beknięcie i naśladowanie odruchu wymiotnego) Siostra w reakcji na Musk Villoresi: babciowe. Tata w reakcji na Zagorsk: Co to? U dentysty byłaś? Odpowiedz Link
monikadr1 Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 03.11.07, 18:16 Szykując się na imprezę, psiknęłam się dawno nie używanym 212 Sexy CH i weszłam do pokoju, w którym był mój mąż. Zadowolona z siebie, oczekiwałam komplementu a propos mojego wyglądu, a usłyszałam "pachniesz trumną". Odpowiedz Link
paniszprottka Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 04.11.07, 14:40 Kumpela po popsikaniu nadgarstka moim ogrodkiem srodziemnomorskim - czuje sie, jakbym siedziala w bagnie Inna kumpela, szla ze mna ulica i nie zauwazyla, jak psiknelam sie eau de lalique z atomizerka - "co tak smierdzi?! a ..to Ty.. przepraszam" Odpowiedz Link
uka_m Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 04.11.07, 15:10 Mój męż.ma ulubiony tekst-pachniesz jak Ruska:)To dotyczy m.in.gorseciku JPG(tu się poniekąd zgadzam),czarnej Coco też ostatnio sie oberwało,Kenzo By Kenzo,Nocturnes Caron. Ostatnio się zastanawiam-jak pachnie Rosjanka..Po obejrzeniu fotek z rosyjskiego forum juz mi się co nieco rozjaśniło.. Odpowiedz Link
mmartiene Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 05.11.07, 09:44 mechant loup - osikany kojec cuir de russie - siodlo spod tatarskiej dupy nic nie pobije jednak prostego komentarza pewnego kibica w autobusie na nadmiar Boudoir (tak, chodzi o mnie) - chlopak powiedzial po prostu: o k*** ale ktoś je*** ;)) Odpowiedz Link
lucapuka Re: Najgorsze komentarze na temat perfum ;)) 05.11.07, 10:00 mmartiene :) przypomina mi się Twoja opowieść (jeszcze śmieszniejsza niż ta o kibolu) o reakcji pewnego małolata na Black Cashmere - zawsze towarzyszy mi jej wspomnienie kiedy uzywam BC :))))Kto ciekawy, niech zerknie do archiwum - warto.... Odpowiedz Link