mangos 02.01.08, 18:18 Wiem, o słodkościach było nie raz,ale czy przypadkiem nie odkrył ktos ostatnio jakichs owocowych lub waniliowych słodkości-nowości. Mam fazę;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Słodko , słodko, max słodko 02.01.08, 18:46 Vanilla by Alyssa Ashley-połączenie ślicznej wanilii z Pink Sugar:) Odpowiedz Link
renia.renia Re: Słodko , słodko, max słodko 02.01.08, 19:25 Małgosiu, mnie bardzo w fazie na słodkości pomogły wody waniliowe Sephory, szczególnie wanilia-carmel (pachnie jak LLL) i wamilia-paczula. Polecam Ci też ponosić Flowerbomb, który prawdę mówiąc poznałam w końcowym etapie zachwytu słodyczami i chyba mnie z niej trochę "wyleczył" ;o) pozdr. Odpowiedz Link
paulinaa Re: Słodko , słodko, max słodko 02.01.08, 21:46 no wlasnie meczy mnie to podobioenstwo LLL i wanilii z karmelem, mam flakony obu i ciągle brak czasu na porównawczy test:) Odpowiedz Link
patmog Botrytis 02.01.08, 19:26 Polecam,polecam, kandyzowane owoce w cukrze... Nuta głowy: białe kwiaty, pigwa Nuta serca: miód, kandyzowane owoce Nuta bazy: wanilia, przyprawy piernikowe Odpowiedz Link
patmog Re: Botrytis 02.01.08, 20:11 fa25 napisała: > A jakiej firmy jest ten Botrytis ? Ginestet Odpowiedz Link
jollinka Re: Botrytis 03.01.08, 11:17 (bosz!) wreszcie jest gdzies pigwa tylko czy ja chociaz czuc? Odpowiedz Link
tiami Re: Słodko , słodko, max słodko 02.01.08, 20:10 może nie takie nowości, ale: "Casmir" Chopard'a (chyba już w POlsce niedostępny niestety) "I love love cheap and chic" Moschino "Alien" Thierry Mugler (bardzo przyjemny jaśmin) Odpowiedz Link
rene.p Re: Słodko , słodko, max słodko 02.01.08, 20:17 Ja odkryłam nowy zapach Paris Hilton Can Can - bardzo w stylu Pink Sugar oraz bardzo waniliowe Dreams Anny Sui. Ale chyba u mnie jest odwrotnie - faza na słodkości zaczyna mi przechodzic :) Odpowiedz Link
hispana Re: Słodko , słodko, max słodko 03.01.08, 09:21 St Barth - Lea Extreme - gesta heliotropowa syropowa slodkosc, az mdli Odpowiedz Link
minniemouse Re: Note Vanille 04.01.08, 03:29 Juz chyba pisalam, ze nie wyobrazam sobie cos bardziej slodkiego od Heiress... Minnie Odpowiedz Link
khy Re: Note Vanille 04.01.08, 19:44 Na mnie Heiress nie jest slodki w ogole... wlasciwie zaden nie jest, no jesli juz, to powiedzialabym, ze owocowo-mdlacy :-). Odpowiedz Link