forevermore79 25.02.08, 19:01 Tworzę nowy wątek z zachowaniem dotychczasowej numeracji :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toula Szukam kropelki Kate Kate Moss do testów 26.02.08, 17:12 w zamian służe swoimi próbkami:) kontakt na philosykos@op.pl Odpowiedz Link
anniehall78 Re: Usilnie poszukuję nr 88 26.02.08, 22:21 szukam: Rose Poivree Paestrum Rose zapachów z linii Hermessence (oprócz Brin de Reglisse) Clive Christian 1872 (męski) Clive Christian X (męski) CdG edp CdG White Oyedo Givenchy Amarige Mariage Givenchy Into The Blue Givenchy Lovely Prism Givenchy My Givenchy Dream Givenchy Only Givenchy Givenchy So Givenchy Paco Rabanne Black XS For Her Eau d'Italie Bois d'Ombrie Acqua di Parma Colonia Assoluta YSL In Love Again Sisley Eau de Campagne kelly Caleche Cologne TM Odpowiedz Link
anniehall78 Re: Usilnie poszukuję nr 88 26.02.08, 22:29 "Paestum" rzecz jasna palec się omsknął Odpowiedz Link
lucapuka Re: Usilnie poszukuję nr 88 27.02.08, 19:37 annie w trzech przypadkach mogę poratować :) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Annie- doczytalem i tez chetnie pomoge :-) 29.02.08, 12:41 A poza tym Ty i limitowane, rozowawe Givenchy ze wszystkich lat? :-) Jakos mi sie to gryzie, heh. Odpowiedz Link
anniehall78 Re: Annie- doczytalem i tez chetnie pomoge :-) 29.02.08, 14:11 cóż, obowiązki wzywają :D już odpisuję. Odpowiedz Link
dortii Agent Provocateur Maitresse; Addict Eau Fraiche... 27.02.08, 10:25 i jeszczce kropelki Hermes Hiris szukam dosłownie kropelki, żeby poznać te zapachy.Odwdzięczę się czym chata bogata.Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
paniszprottka Dortii,napisz mi swoj adres na maila, 27.02.08, 19:42 wysle Ci troche addicta fraiche:) Odpowiedz Link
paniszprottka Kropelki All About Eve Joop.. 27.02.08, 18:05 po ostatniej dyskusji bardzo chcialabym poznac te perfumy:) odwdziecze sie czym chata bogata :) z niszowcow tylko ambra etro,ale mam tez duzo innych probeczek. Odpowiedz Link
paniszprottka I kropelke Soni Rykiel pomaranczowego sweterka.. 28.02.08, 00:24 .. przypominam sobie mgliscie, ze czulam tam karmel karmel i jeszcze raz karmel, a tak mnie ostatnio wzielo na slodkosci:) Poratuje ktos? Odwdziecze sie oczywiscie:) Odpowiedz Link
mika281 Re: I kropelke Soni Rykiel pomaranczowego sweterk 05.03.08, 08:56 paniszprottka napisała: > .. przypominam sobie mgliscie, ze czulam tam karmel karmel i jeszcze raz karmel > , > a tak mnie ostatnio wzielo na slodkosci:) Poratuje ktos? Odwdziecze sie > oczywiscie:) Mam nową miniaturkę soni rykiel, mogę sprzedać za 20zł Odpowiedz Link
kiku.san szukam/wymienię próbki 28.02.08, 12:25 Poszukuję: - Cinnamon Bun - Nemo - Tsukimi - Intense N. Kamali - Must Extract Oddam: - Basala - Must de Cartier EDT - Euphoria - Le Feu - Zagorsk - Pink Sugar - Angel - Mahora - Versace Crystal Noir - Coco M. Chanel - Comme Une Evidence - OI - OI Dry Oil - BCDK - Mauboussin EDP - DV - Deep Red Hugo Boss - Midnight Lempicka - L LL - Lempicka EDP - DKNY By Delicious - Eau Parfumee Extreme Bvlgari - Summer White Avon - Celine Oriental Summer Odpowiedz Link
essencealmond Re: vanille amande csp/heliotrope/ Bois farine 02.03.08, 21:08 comptoir sud pacifique vanille amande, heliotrope, bois farine. najchętniej próbki. Odpowiedz Link
addinka oui lancome-białe i halloween - nawet próbek...... 03.03.08, 09:10 w zamian mam sporo próbek w rewanżu:)) Odpowiedz Link
mettemarit Kropelki New Haarlem Bond No 9 05.03.08, 09:25 bez większej nadziei szukam odrobiny do testów. Odwdzięczę się swoimi: figowcami i resztą Odpowiedz Link
lucapuka Szukam Palazzo... 05.03.08, 09:39 ...w oryginalnym flakonie ma się rozumieć. Może komuś się znudził? Wymienię najchętniej. Mam parę kuszących propozycji ;) Odpowiedz Link
izolden Escentric 01 poszukuję kropelki. 05.03.08, 10:50 Bardzo proszę. Odwdzięczę się:-) Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
marsiglia Pure Wish/ Miracle Lancome/ Chance/ Cococ Madmoise 06.03.08, 12:06 moze ktos ma? moga byc tez uzywki/ odlewki Odpowiedz Link
kenza3012 Re: Pure Wish/ Miracle Lancome/ Chance/ Cococ Mad 21.03.08, 07:46 Czesc, mam Wish-a Odpowiedz Link
notting_hill AA Anisia Bella 12.03.08, 20:51 ... poszukuję odrobine na próbę. Może ktoś poratować? Mam trochę próbek, którymi mogę się odwdzięczyć. Odpowiedz Link
bubobubo Szukam próbki lub miniaturki les belles de ricci 12.03.08, 22:29 interesują mnie les belles: niebieskie i cherry fantasy. Najlepiej pisać na kicikoci@op.pl Odpowiedz Link
lady4fingers szukam męskiego Burberry Brit i męskiej Romy 12.03.08, 23:35 próbki, odlewki, chusteczka, cokolwiek, zrewanżuję się tym co mam. Zapraszam na pijany_aniol@op.pl Odpowiedz Link
paulinaa Re: Usilnie poszukuję nr 88 17.03.08, 14:04 CdG wszystkich zapachów z serii Sweet oprócz WoodCoffee. Mam duzo do oddania prosze pisać na paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
mika_1 Kenzo 20.03.08, 21:01 Szukam kropelki Kashaya i Ca Sent Beau. Chętnie poznałabym też Cristobal Balenciaga. Odwdzięczę się. Odpowiedz Link
olga1974 Vera Wang edp. odrobinki do testów 25.03.08, 11:04 chętnie się odwdzięczę / propozycje wyślę mailem mój mail: olaszne@wp.pl Odpowiedz Link
malpa60 Carolina Herrera 26.03.08, 16:39 Od dłuzszego czasu poszukuje Caroliny Herrery-niestety nie widze jej w zadnej perfumerii, czy mozecie mi podpowiedziec gdzie moglabym ja znalezc? dziekuje Odpowiedz Link
renia.renia Jicky... 27.03.08, 19:25 poszukuję kropli Jicky do testów, kontakt renatka.renatka @ op.pl pozdr. Odpowiedz Link