elve 15.06.08, 16:18 artykuł: www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1026524/Chanel-casts-3million-spell-Mademoiselle-Hermione.html imo bardzo zaskakująca wiadomość. dziewczynki tak szybko stają się kobietami... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astronomiczna.ania Re: Hermiona nową twarzą Coco Mademoiselle! 15.06.08, 18:35 fashionista.com/2007/12/post_696.php na tej fotce panna Watson jest chyba jeszcze mniej dziewczęca ... Odpowiedz Link
restless Re: Hermiona nową twarzą Coco Mademoiselle! 15.06.08, 23:20 Na zdjeciu podanym powyżej rzeczywiście taka przysłowiowa "stara-maleńka" Czy do zapachu pasuje? Wyczuwa się od niej jakąs zadziorność kłócąca się z Coco M (o którym wystarczy powiedziec,ze jest ładne i to starczyłoby za wszelki dalszy opis) Odpowiedz Link
asidoo Re: Hermiona nową twarzą Coco Mademoiselle! 16.06.08, 12:44 Keira chyba była lepsza w tej roli. Dziwi mnie, że znowu wybrali Brytyjkę. Odpowiedz Link
oliwkowa_zielen Re: Hermiona nową twarzą Coco Mademoiselle! 16.06.08, 15:26 Na tle Keiry już żadna kobieta nie może być olśniewająca. "Hermiona" jednak odpowiednio wystylizowana należy do kobiet,które nie są pieknościami, ale mogą za piękności uchodzić,a to już dużo. Odpowiedz Link
mmartiene Re: Hermiona nową twarzą Coco Mademoiselle! 16.06.08, 20:22 moim skromnym zdaniem Keira jest tym rodzajem kobiety na ktorej tle ja jestem olsniewajaca nawet bez makijazu... poza tym: jaki zapach, taka ambasadorka, chwytliwa, popularna, nijaka, wyniesiona na fali ultrakomercyjnego sukcesu. A juz nazywanie Coco Mademoiselle szyprem... to boli ;) Odpowiedz Link
iron_sabbath Re: Hermiona nową twarzą Coco Mademoiselle! 16.06.08, 18:55 Keira jest teraz tak chuda, że mogłaby zostać twarzą Messe de Minuit co najwyżej. Szkoda dziewczyny. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Hermiona nową twarzą Coco Mademoiselle! 16.06.08, 19:10 Info bedzie potwierdzone w przyszlym miesiacu, ale juz teraz wiadomo, ze kontrakt dojdzie do skutku. Jestem teraz w Anglii chwilowo i lokalne gazety dziwia sie tez tej decyzji- tym bardziej, ze Keira K. przyniosla Chanel znaczny wzrost sprzedazy- byc moze szykuja dla niej inna role, w kazdym razie jej umowa trwa do konca roku. Odpowiedz Link
uka_m Re: Hermiona nową twarzą Coco Mademoiselle! 17.06.08, 09:35 Żadna nie dorównuje Kate.Nie obchodzi mnie ich życie osobiste,myślę że Hermiona i Piratka mają świetny potencjał aktorski(czy go nie zmarnują?)ale najlepiej wypada Kate.Coco M kiedyś testowałam;nie podoba mi sie. bwgreyscale.com/adimg11/adv_5082.JPG www.parfumdepub.net/collection/Chanel/Coco_Mademoiselle/(3)-Coco_Mademoiselle_6.jpg Odpowiedz Link
jarka63 Re: Hermiona nową twarzą Coco Mademoiselle! 17.06.08, 11:06 Bardzo podobna do Keiry, zwłaszcza ta szczęka. IMO najlepszą Mademoiselle była Kate Moss. Odpowiedz Link
forevermore79 Chanel zaprzecza plotkom 17.06.08, 12:41 Z profesjonalnego magazynu cosmeticsint.co.uk: "Despite detailed reports in the UK Sunday papers, Chanel is hotly denying the rumour that its has lined up Harry Potter actress Emma Watson to be the next face of Coco Mademoiselle. According to various newspapers, Watson is said to have signed a £3m contract with Chanel to front the fragrance for two years once Keira Knightley’s contract runs out this summer. Knightley, say the reports, will be given another role at the French fashion and beauty house. Meanwhile, an even bigger name is said to be in talks with another fragrance house. Angelina Jolie is reported to be developing a signature fragrance with Coty. Jolie, who models Shiseido cosmetics in Asia, would arguably be the biggest star yet to work with Coty, outshining even Jennifer Lopez and Sarah Jessica Parker." Odpowiedz Link
elve Re: Chanel zaprzecza plotkom 17.06.08, 16:10 aha. jakoś nie wiem czemu myślę, że to testowanie reakcji :) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Chanel zaprzecza plotkom 17.06.08, 16:16 Szczerze mowiac to mnie w ogole nie obchodzi, kto bedzie je teraz reklamowac :-) A ze to nie bedzie Kate Moss to logiczne- w koncu tworzy zapachy dla konkurencji. Odpowiedz Link
olesiam Re: Hermiona nową twarzą Coco Mademoiselle! 17.06.08, 18:39 www.elleuk.com/news Elle też mówi,ze nie.Ja mimo wszystko liczę, że oni zgłoszą się do Mmartiene...;-)* Trudno Martusiu, za taka kase można się dać sfotografowac!A później to już ambitnie otworzysz niszową perfumerie:) Odpowiedz Link