krasnoludka 28.10.08, 20:14 czy ktoś wskaże, gdzie warto? chce mi się bardzo incense'ów, zwłaszcza avignonu, choć w życiu nie wąchałam... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: gdzie kupić CdG? 28.10.08, 20:28 Incensy zdecydowanie trzeba powachac przed zakupem :-) A kupic je mozna jedynie w Warszawie. Sklep z kolekcjami CdG jest obecnie zamkniety (choc jeszcze powroci w nowej, stalej formie), ale perfumy CdG sa do przetestowania i kupienia w warszawskim concept store Nike, Mokotowska 24. Odpowiedz Link
krasnoludka Re: gdzie kupić CdG? 29.10.08, 22:01 dzięki - jutro koniecznie podjadę!!! ale coś czuję, że z pustymi rękoma nie wyjdę ;D Odpowiedz Link
krasnoludka Re: gdzie kupić CdG? 30.10.08, 21:11 no i kupiłam Jaisalmer. chodzę i wącham. a to dopiero początek... Odpowiedz Link
forevermore79 Re: gdzie kupić CdG? 31.10.08, 09:01 No to gratulacje, ciesze sie, ze moglem pomoc :-) Z tej serii Ouarzazate jest akurat moim faworytem, ale pozostale tez sa naprawde warte uwagi. No i swiat CdG jest bardzo bogaty- chociazby Guerrilla, seria Leaves, Sherbety, czy Hinoki. Odpowiedz Link
forevermore79 Przeniesione- autor: fionna 03.11.08, 22:30 " fionna 03.11.08, 22:14 A gdzie teraz można kupić CdG, bo mi sklep na Mokotowskiej zamknęli, zanim zrobiłam zapasy :(((" Odpowiedz znajduje sie w tym watku- wiec nic straconego! Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
fionna Re: Przeniesione- autor: fionna 04.11.08, 19:23 uff - uratowałeś mi życie zapachowe :)) wczoraj weszłam na stronę guerilli, a tam warsaw - closed Odpowiedz Link
forevermore79 Przeniesione, autor: qrczaque 15.11.08, 13:43 "Na tym konkretnym forum w ogóle chyba jestem nowa, więc dzień dobry. I do rzeczy: prawdopodobnie przed świętami odwiedzę wawę więc proszę o odpowiedź: czy lokalizacja guerilla store'u CdG zmieniła się ostatnio, gdzie obecnie się znajduje i czy ktoś wie jakie są godziny otwarcia (jeżeli w ogóle są jakieś stałe)? Dzięki z góry." Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Przeniesione, autor: qrczaque 15.11.08, 13:46 Witam serdecznie na forum! Pozwolilem sobie przeniesc Twoj post do tego watku, bowiem ta kwestia pare razy juz sie przewijala w ostatnim czasie. Tak wiec Guerilli jako takiej nie ma- na jej miejscu zostanie stworzony staly butik z ubraniami CdG i innych marek, a perfumy, jak juz pisalem u gory- sa dostepne w "Warszawska Nike" Concept Store prowadzonym przez ta sama ekipe, co Guerilla. Godziny i kontakt na: warszawskanike.pl/ Pozdrawiam! Odpowiedz Link
ivesman Re: Przeniesione, autor: qrczaque 15.11.08, 15:22 Wiadomo kiedy powstanie ten butik CdG i jakie inne marki się tam znajdą ? Odpowiedz Link
krasnoludka Re: Przeniesione, autor: qrczaque 16.11.08, 11:13 mili panowie w nike powiedzieli mi, że dostawa perfum (a braki były spore) zbiegnie się z otwarciem sklepu na koszykowej, czyli "jakoś w listopadzie" - dzwoniłam w tym tygodniu i nikt nic nie wie :/ Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Przeniesione, autor: qrczaque 16.11.08, 11:40 Dziekuje za update :-). A co do marek- to oczywiscie wiekszosc linii CdG, byla tez mowa o szwedzkim Cheap Monday znanym ze swoich kultowych w Skandynawii jeansow i bardzo przyjaznych cen oraz dunskim, bardziej awangardowym Wood Wood. Na pewno bedzie jednak o wiele wiecej niespodzianek. woodwood.dk/WW.htm www.cheapmonday.com/ Odpowiedz Link
olesiam Re: Przeniesione, autor: qrczaque 16.11.08, 14:05 Byłam w czwartek, dostępne sa juz jeansy Cheap Monday,Reeboki oraz kawa:) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Przeniesione, autor: qrczaque 16.11.08, 14:09 To niezle! Ciekawe, jaki jest wybor jeansow, bo w Szwecji ich full, no i naprawde tanio (1 SEK= ok. 36gr): caliroots.com/system/search/search.asp?manuid=88 Jakies przecieki o innych markach zapachow procz CdG? Byloby milo, gdyby np. sprowadzili z czasem Boudicca Wode, tak jak w londynskim DSM. Pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link
olesiam Re: Przeniesione, autor: qrczaque 16.11.08, 14:39 Wydaje mi sie , ze bylo okolo 10 róznych modeli, od szarosci po granaty , jedne spodnie typu casual szare, bardzo ładnie skrojone, i tylko jedne "odjechane" z granatowymi paskami nadrukowanymi na jasniejszych jeansach.Nie zapytałam o szczegóły, lecialam do pracy:( O. Odpowiedz Link
forevermore79 Hinoki, przeniesione, autor: bierna 03.12.08, 08:55 "Witam serdecznie Zamówiłam ostatnio na allegro próbkę HINOKI i ... nie potrafię spać. Pokochałam go od pierwszego zapachu. Szukam wszedzie, ale wiem, że sklep w Warszawie zamknięty. Na allegro same próbki, czy ktoś może mi pomóc ? W jaki sposób można go ewentualnie sprowadzić ? Za pomoc z góry bardzo serdecznie dziękuję. " Przeniosłem tu Twoj post- jak widac, perfumy CdG sa nadal w Warszawie. Poza tym mozna go sprowadzic np. stad: www.luckyscent.com/shop/detail.asp?itemid=41700 Odpowiedz Link
mama.ady Re: Hinoki, przeniesione, autor: bierna 03.12.08, 18:51 stąd jest taniej - kupowałam niedawno, pewnie i profesjonalnie ale długo się czeka www.monocle.com/Shop/Items/Accessories/Monocle-x-Comme-des-Garcons-scent/ Odpowiedz Link
bierna Re: gdzie kupić CdG? 05.12.08, 10:17 W ramach rekompensaty za zaśmiecanie przez mnie forum (forevermore79 przepraszam :))donosze uprzejmie, że: Udało mi się skontaktować z właścicielem i sklep internetowy otwarty będzie poczatkiem przysłego roku,natomiast wszystkie kosmetyki przeniesione zostały do sklepu na Koszykowej 24 o nazwie RS2. W poniedziałek mieli dostawę, więc wybór chyba duży. Nie wiem czy można na forum podać namiar (mam tel do sklepu i maila do serka) w razie czego służę pomocą. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: gdzie kupić CdG? 05.12.08, 10:21 Ej, zadne zasmiecanie- uznalem tylko, ze lepiej przerzucic wszystko do jednego, zbiorowego watku :-) Dziekujemy za wiecej informacji! Oczywiscie, ze mozna podac tez namiary- na pewno bedzie to pomocne wielu osobom. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
bierna Re: gdzie kupić CdG? 05.12.08, 10:54 Więc telefon do sklepu RS2: 022 628 00 83 Baaardzo miła obsługa, tak samo jak sam serek :). Odpowiedz Link
forevermore79 Plus recenzja sklepu 08.12.08, 11:00 www.aktivist.pl/miejsce/localId,13742,rs-2-miejsce.html Odpowiedz Link