balbins 12.01.09, 21:10 Właśnie zamierzałam kupić CH 212 w Elnino.Tylko,że 30 ml EDT kosztuje 105 zł a 60 ml 111.Dlaczego jest tak mała różnica w cenie?Przecież teoretycznie tej 30-ki w ogóle nie opłaca się kupować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Różnice w cenach 12.01.09, 21:17 30tki zawsze wychodza duzo mniej korzystnie, a tu ten przypadek jest ekstremalny. Moze 50tka po prostu jest w jeszcze bardziej promocyjnej cenie, a obydwie i tak nie przystaja do cen sklepowych. Link, jakby co: www.perfumy-perfumeria.pl/firm-pol-28-Carolina-Herrera.html Sklepu sam nie znam, ale zapewne jest warty zaufania. Odpowiedz Link
balbins Re: Różnice w cenach 14.01.09, 17:16 Chyba nas podczytują,bo dziś chciałam kupić tę 60-kę,a ona juz kosztuje 141 zł...i nici z zakupu! Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Różnice w cenach 14.01.09, 18:32 Niefart- moze czytaja, a moze i ktos inny z forum kupil zachecony linkiem, a wlasciciele sklepu dopiero wtedy dostrzegli blad. No ale trafisz na pewno jeszcze na jakas okazje. :-) Odpowiedz Link
aggis20 Re: Różnice w cenach 12.01.09, 21:19 W Pedecie nie raz było tak, że mniejsze pojemności kosztowały więcej niż te większe, np. 30ml Lolity było droższe niż 50ml. Czasem dlatego, że te większe poj. to były testery, ale często te różnice trudno wytłumaczyć - większe pojemności mogą być np. z jakiejś starszej dostawy, nie wiem. z resztą najczęściej mniejsze pojemności są nieopłacalne. Odpowiedz Link