forevermore79 19.04.09, 11:38 Cartier Declaration- milego tygodnia wszystkim! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plomyczek_ Dziś pachne... 19.04.09, 12:21 Jeszcze niczym ale mysle, ze padnie na to co wczoraj i przedwczoraj, czyli Kashmina+Molekuly. Milej niedzieli! Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachne... 19.04.09, 15:38 i jak pachnie taka mieszanka? ja dziś sama Kashmina, trudno odstawić :) Odpowiedz Link
aggis20 Flowerbomb z resztką Molekuł z próbki :/ 19.04.09, 17:18 Od dawna chciałam przetestować ten miks ale Molekuł miałam dosłownie pół kropli na dnie próbki i za nic ich nie czuję. Chyba pora na duży flakon do porządnego miksowania ;) a ktoś testował Kashminę z FB? Odpowiedz Link
rennya Comme Un Evidence - YR 20.04.09, 08:46 dziś odkryłam forum i nie mogłam się powstrzymać, żeby nie popełnić tego wpisu:) tyle że jam maniaczka tego konkretnego zapachu - normalnie bzika mam na jego punkcie, gdy mi flakoonik dochodzi do połowy - już kupuję następny z obawy, że skończy mi się i nie zdążę kupić:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 20.04.09, 14:26 na razie na ręce Tom FOrd Tobacco Vanille. Ależ to ma moc! Odpowiedz Link