forevermore79 14.05.09, 10:34 Nowa wariacja na temat Hypnose, juz od lata w perfumeriach. Pierwsze szczegoly np. na: www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Hypnose-Senses-6205.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: News- Lancome: Hypnose Senses 19.05.09, 18:07 Hypnose Senses ma byc zapachem "calorocznym", a nie limitowana, letnia edycja. Nosem zapachu jest Christine Nagel, a w nutach osmantus, indonezyjska paczula, labdanum, wanilia, benzoin, bob tonka, calosc na szyprowej bazie (zapewne w modnym wydaniu "modern chypre"). Twarza zapachu jest Daria Werbowy, znana z kampanii reklamowych klasyka. Tutaj zdjecia z krecenia reklamowki: www.veraclasse.it/fotogallery/beaute/profumi/hypnose-senses-by-lancome/1955/3/ Odpowiedz Link
forevermore79 I jaki jest Wasz werdykt 09.08.09, 11:48 Jest juz i w Polsce. Jaka macie o nim opinie? Nuda, klon Coco Mademoiselle, czy jednak sie Wam spodobal? Odpowiedz Link
jarka63 Re: I jaki jest Wasz werdykt 13.08.09, 12:23 forevermore79 napisał: > Jest juz i w Polsce. Jaka macie o nim opinie? Nuda, klon Coco > Mademoiselle, czy jednak sie Wam spodobal? Klon jak najbardziej,ale IMO nie Coco Mlle,a Elle Intense YSL.E tam. Odpowiedz Link
zezem_prosto_w_oczy Re: I jaki jest Wasz werdykt 08.04.10, 16:40 Zapach z rodziny nijakich. Przede wszystkim nie ma nic wspolnego z tajemniczym i pieknym pierwowzorem - Hypnose. Bardzo latwo przejsc obok obojetnie bo zostaje po nim tylko slodko-pudrowy drydown. Jak dla mnie kolejna fantazja na temat Mademoiselle Chanel, ale milosnikom letnich, ulotnych perfum napewno sie spodoba. Lancome potrafi zrobic lepsze perfumy. Odpowiedz Link
forevermore79 Notka z NST: 28.05.09, 17:54 www.nstperfume.com/2009/05/27/lancome-hypnose-senses-new-perfume/ Odpowiedz Link
forevermore79 Octavian Coifan b. krytycznie o nowym Lancome: 20.06.09, 17:46 1000fragrances.blogspot.com/2009/06/loreal-and-piracy.html Odpowiedz Link
forevermore79 Re: News- Lancome: Hypnose Senses 27.06.09, 15:52 Strona zapachu, lacznie z reklama TV: www.hypnose-senses.com/HypnoseSenses/_fr/_fr/index.aspx#/film Nuty z Lancome UK: "Hypnôse Senses is a playful sensual fragrance which is worn as a second skin. A truly striking perfume based on the elegance of a Floral Chypre. Top Note: Vibrant Pink Peppercorns bring a hint of playfulness to Hypnôse Senses. Heart Note: Fruity Osmanthus Flower enriches the fragrance's heart with floral tones and fruity sweetness, transforming Hypnôse Senses into an irresistibly sensual perfume. Base Note: Precious Patchouli brings a deep, woody and multi-faceted note to the fragrance." www.lancome.co.uk/_en/_gb/catalog/productfragrance.aspx?prdcode=186055&CategoryCode=AXEFragrance^F1_hypnoseSenses^F2_Hypsense s_Fragrance&vname=name& Odpowiedz Link
forevermore79 Re: News- Lancome: Hypnose Senses 13.07.09, 12:57 Wiecej na: www.moodiereport.com/document.php?c_id=29&doc_id=21233 Rowniez i Perfumeshrine porownuje nowe Hypnose do hitu Chanel: perfumeshrine.blogspot.com/2009/07/lancome-hypnose-senses-fragrance-review.html Odpowiedz Link
mangos Re: News- Lancome: Hypnose Senses 28.08.09, 22:06 Jak dla mnie nic szczególnego. Może i trochę podobne do Mademoiselle ale i jeden i drugi zapach niknie w tempie błyskawicznym ( na mojej nieszczesnej skórze) Odpowiedz Link
iks54 Re: News- Lancome: Hypnose Senses 05.04.10, 15:45 Hypnose Senses mi się spodobał i zauroczył. Przepiękny, tylko może rzeczywiscie szybko gaśnie. Natomiast Mademoiselle mnie odrzucił. Ciekawe. Odpowiedz Link