Dodaj do ulubionych

znowu payback... i agito

IP: *.net-serwis.pl 09.12.09, 17:44
Dzień dobry:)
czy ktoś na forum kupował może w agito.pl i zostały mu/jej za to przyznane
punkty payback?
Przepisałam się do tego programu, bo byłam w orandżowym proficie. Często
kupuję w internecie, korzystam z orandż i tp, więc jak mi za to dodatkowo
dadzą rękawicę kuchenną, to nie będę protestować ;)
Ale dochodzę do wniosku, że więcej czasu spędzę dowiadując się, czemu punkty
nie spływają, niż ta rękawica warta...
Obserwuj wątek
    • Gość: maurycy Re: znowu payback... i agito IP: *.multimo.pl 14.01.10, 22:23
      Witam !
      Zakupy w agito za 600 zł - koniec września, do dziś nie ma punktów na koncie, najpierw reklamacja w agito, ale oni twierdzą, że nie są w tym programie, później reklamacja w payback rozpatrzona pozytywnie, ale punktów nie ma nadal, a teraz (10 styczeń 2010) przyjęli reklamację reklamacji i kazali cierpliwie czekać
      • Gość: fantastic Re: znowu payback... i agito IP: *.osk.pl 28.07.10, 13:59
        dlatego na agito.pl już nie można zbierać punktów peyback
        dziś tj. 28.07.2010 znalazłem takie info na ich stronie
        • Gość: gość Re: znowu payback... i agito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 14:54
          Wszystkim odradzam ten sklep. Są niepoważni. Zamówiłam czajnik. Na przesyłkę czekałam tydzień. Niestety zamówiłam ją na adres pracy i sekretarka podpisała odbiór. Choć zamawiałam czajnik biały w pudełku był paskudny niebieski! Pewnie myśleli,że zrobią mnie w balona i wezmę co popadnie. Oczywiście zgłosilam reklamację. Kurier odebrał towar kilka dni później, po czym się okazało że Agito nie ma już zamawianego czajnika!!!Oczywiście zamiast przysłać z kurierem fakturę korygującą, dowiedziałam się o tym dopiero po kolejnym tygodniu czekania! Za..ście. Teraz muszę odesłać im fakturę pocztą, bo przecież mailem się nie da. Super, czeka mnie wyprawa na pocztę i kolejka po znaczki i koperty. I potem może łaskawie oddadzą mi kasę!
          NIGDY WIECEJ AGITO!!!! Minęły ponad 3 tygodnie a ja nie mam czajnika i kasy!
          • blue_amelia Re: znowu payback... i agito 20.02.11, 19:32
            Myslalam ze agito to jeden z najbardziej wiarygodnych sklepow internetowych... sa chyba jenym z najstarszych na rynku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka