forevermore79 11.08.09, 23:30 Nowa edycja wątku (podwieszona także u góry)- tutaj dziękujemy za udane transakcje, czy wszelkie mile, forumowe gesty. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ucayali Serdeczne podziękowania dla Neverman 12.08.09, 07:04 Ogromne, gorące podziękowania dla Neverman - za wspaniałe perfumy, fascynujące próbki, wielką życzliwość i przepyszną herbatę. Bardzo dziękuję :) Odpowiedz Link
neverman Re: Serdeczne podziękowania dla Neverman 12.08.09, 10:26 Aniu, tez Ci dziekuje:) Ciesze sie, ze wszystko przebieglo sympatycznie, blyskawicznie i ze Kuba trafila we wlasciwe rece. Niech sie dobrze nosi. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ucayali Serdeczne podziękowania - Izolden 17.08.09, 19:33 Izolden, wielkie dzięki za odzew na mój apel, przesympatyczny kontakt i błyskawiczną wysyłkę. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
izolden Serdeczne podziękowania dla Ucayali:-) 17.08.09, 20:35 Niech Ci dobrze służy:-)))Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link
asidoo Re: Serdeczne podziękowania dla Kasiulek 17.08.09, 21:48 Trochę spóźniłam się z podziękowaniami, ale jestem wdzięczna za miłą i szybką transakcję. Dziękuję! Odpowiedz Link
mary32 Serdeczne podziękowania dla mmartiene 19.08.09, 13:59 mmartiene: dziękuję za piękny zapach w pięknym flakoniku :-) mam nadzieję, że moje pachnidełko dotrze do Ciebie dziś lub jutro. pozdrawiam! Odpowiedz Link
izolden Serdeczne podziękowania dla amabile:-) 22.08.09, 20:38 Za miły kontakt oraz za cudowny zapach:-) Odpowiedz Link
amabile Re: Serdeczne podziękowania dla amabile:-) 23.08.09, 14:11 Niech się dobrze nosi,pozdrawiam,uściski:) Odpowiedz Link
mmartiene Re: Serdeczne podziękowania dla mmartiene 24.08.09, 13:53 no nie do wiary jak miło :))) dopiero teraz zobaczyłam ten wpis od Ciebie :)) też dziękuję i ściskam Marta Odpowiedz Link
heliamphora furka_dusz, jollinka, olesiam, ragutka, silencio18 22.08.09, 23:02 Bardzo Wam dziękuję za wszystkie miłe chwile zapachowe i nie tylko i pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link
furka_dusz Re: furka_dusz, jollinka, olesiam, ragutka, silen 23.08.09, 11:27 Heliamphoro, i ja Ci serdecznie dziękuję:) I mam nadzieję, że to dopiero wstęp:) Odpowiedz Link
asidoo Re: Serdeczne podziękowania dla Malgoskowam 24.08.09, 16:09 Dziękuję Aga za miły kontakt i udaną transakcję. Wróciły moje wspomnienia :) Odpowiedz Link
furka_dusz Serdeczne podziękowania dla margott102 24.08.09, 20:59 Margott, dziękuję Ci za przemiłe spotkanie:) Odpowiedz Link
margott102 Re: Serdeczne podziękowania dla margott102 24.08.09, 21:19 I ja dziękuję, Małgosiu, za spotkanie i za wymianę. Też mi było miło :-) Odpowiedz Link
forevermore79 Dla Olesiam i furki dusz :-) 02.09.09, 08:41 Dziekuje za jak zwykle wielka zyczliwosc i wspaniale, pachnace doznania :-) Odpowiedz Link
furka_dusz Re: Dla Olesiam i furki dusz :-) 02.09.09, 10:21 Cała przyjemność po mojej stronie:) Odpowiedz Link
elve Re: Serdeczne podziękowania 02.09.09, 15:51 serdecznie podziękowania dla forevermore 79 - jak zwykle miałam dużą radochę ze spotkania :) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Serdeczne podziękowania 02.09.09, 16:33 No ba, ja jak zwykle rowniez :-) Odpowiedz Link
michau2312 Orku, Aistionnelle 02.09.09, 20:05 Podziękowania dla orku za pokazanie mi tego forum i za dożywotni zapas Eau de Campagne. Dla aistionnelle za pierwszą udaną wymianę odlewek. Znad oparów Dzongkhi, dziękuję! === ...Oczywiście mogę się my[d]lić. Odpowiedz Link
orku Re: Orku, Aistionnelle 02.09.09, 23:31 Jak ktoś jest otwarty to docierają do niego różne ciekawe i przydatne informacje - powodzenia w szukaniu pachnideł i rozwijaniu zmysłu powonienia. A butla Eau de Campagne pewnie rzeczywiście jeszcze dłuuuugo będzie przypominała nasze ławeczkowe spotkanie. Jak klasyk to klasyk - nie przeminie.... Odpowiedz Link
elve Re: Serdeczne podziękowania 04.09.09, 12:20 i Olesi dziękuję strasznie, strasznie, za bezinteresowność i pamięć i w ogóle :) Olesia złotą dziewczyną jest! Odpowiedz Link
aggis20 Najserdeczniejsze podziękowania dla Furki_dusz... 09.09.09, 09:41 dla której nie ma rzeczy niemożliwych ;) z opóźnieniem, ale bardzo mocno Ci dziękuję za naszą wymianę :* Wanilia od Ciebie umilała mi podróż i będzie mi się teraz kojarzyć z pięknymi miejscami. Odpowiedz Link
furka_dusz Aggis - dobrze Cię znów widzieć:) 09.09.09, 10:16 I ja Ci bardzo dziękuję:) Poczułam się po Twym poście, jak TurboDymoWoman;) Ściskam!:) Odpowiedz Link
furka_dusz Serdeczne podziękowania dla Forevermore79:) 15.09.09, 14:20 Kolejny raz dziękuję Ci bardzo za niezwykłe inspiracje:) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Serdeczne podziękowania dla Forevermore79:) 15.09.09, 14:26 Do uslug, inspiracja jest wzajemna :-) Tobie tez dziekuje, no i jak zwykle Olesi, ktora to tym razem owa inspiracje wsparla nieco w sposob logistyczny, heh. Odpowiedz Link
daigee Re: Daigee-dziękuję ! 23.09.09, 23:44 Hre, hre - cała przyjemność po mojej stronie ;D Pozdrowienia dziewczyny, niech Wam się pięknie pachnie! Słodycze rulez ;> Odpowiedz Link
aggis20 Re: Serdeczne podziękowania dla Płomyczka! :* 23.09.09, 00:33 Za całokształt :D dziękuję bardzo bardzo mocno, jesteś kochana :* buziaki i do następnego razu ;) Odpowiedz Link
renia.renia Re: Serdeczne podziękowania dla Płomyczka! :* 23.09.09, 09:06 Płomyczku, podpisuję się obiema łapami :o) Odpowiedz Link
plomyczek_ Re: Serdeczne podziękowania dla Płomyczka! :* 24.09.09, 08:52 Ja rowniez dziekuje:-* Ajlowiu Was:-] Odpowiedz Link
monia.i Ginjeet pięknie dziękuję :) 23.09.09, 22:06 Za miły kontakt i udaną transakcję. Pozrawiam serdecznie raz jeszcze :) M. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Serdeczne podziękowania 24.09.09, 17:16 Jak dziekowac, to dziekowac! :-) Totez szczerze i zupelnie nie holywoodzko wzruszony staje na scenie, aby najmocniej podziekowac (kolejnosc alfabetyczna): - elve za wszelkie, stale pachnace inspiracje, no i jak zwykle swietny teamwork; - furce dusz za niezwykle doznania zapachowo-muzyczne i klase, czyli cos i dla ciala i nomen omen duszy :-); - olesiam za dbanie o moj i nie tylko moj humor, mode i urode do kwadratu :-). No i Wam wszystkim za obecnosc na forum, zyczliwosc, czy tez maile z pytaniami, na ktore chetnie odpowiadam. Pozdrawiam prawie weekendowo! :-) Odpowiedz Link
furka_dusz Re: Serdeczne podziękowania 25.09.09, 10:20 Wzruszyłam się. Dziękuję - za te słowa i to, że znalazłam tutaj swoje miejsce. Odpowiedz Link
lulu_na_nartach Re: Serdeczne podziękowania dla Lacapuki :* 29.09.09, 18:35 Wielkie i serdeczne Dziękuję dla "forumki" Lucapuka. Dzięki Niej pachnę swoim ulubionym zapachem a w piątek będę testować urocze śliwki z różą i drzewem sandałowym :). Dostałam też śliczny flakonik na Dolce Vitę :). Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia w realu :) Odpowiedz Link
elefantino Serdeczne podziękowania dla Dixi 02.10.09, 12:27 Za bardzo miłą wymianę :) Szkoda tylko, że z tym ryzykiem nie zawsze wychodzi... Odpowiedz Link
czekolada69 Aistionnelle! :D 05.10.09, 16:45 widzę że nie nie jestem pierwszą osobą (i zapewne nie ostatnią) która to pisze, ale... warto:) jeszczę raz dziękuję ślicznie! Odpowiedz Link
ucayali Malabah :) 06.10.09, 16:43 Serdecznie dziękuję za pachnącą przesyłkę :) Zapach pomoże mi przetrwać nadchodzącą jesienną szarugę. Odpowiedz Link
aistionnelle Furko kochana:-))))) dzięki, dzięki i raz jeszcze 08.10.09, 23:29 dzięki.Przesyłka od Ciebie spowodowała, że natychmiast zapomniałam o ostatnich doświadczeniach i wszystko pojaśniało:-) Odpowiedz Link
furka_dusz Aistionnelle:) 09.10.09, 09:24 Cieszę się:) Następny desant już w fazie wstępnej;) Odpowiedz Link
malabah Re: Malabah :) 09.10.09, 08:29 Ja również dziękuję. Cieszę się niezmiernie, że jesteś zadowolona. Niech się dobrze nosi :-) Najserdeczniej pozdrawiam. Odpowiedz Link
czekolada69 furko dusz, serdeczne... 11.10.09, 18:30 podziękowania również ode mnie:) pozdrowienia! Odpowiedz Link
furka_dusz czekolado69:) 11.10.09, 19:16 Naprawdę nie ma za co:) Wielu inspiracji Ci życzę:) Odpowiedz Link
furka_dusz Serdeczne podziękowania dla Tonkabean 20.10.09, 10:38 Jeszcze raz dziękuję za naszą wymianę i przemiły kontakt:) Odpowiedz Link
tonkabean Furko i ja dziekuje :) 20.10.09, 11:47 Powinnam zrobic to jako pierwsza :) Dzieki Tobie moj Idol przy mnie, poza tym umozliwilas mi poznanie zapachow tak trudno dostepnych :) Odpowiedz Link
olesiam Re: Serdeczne podziękowania 28.10.09, 12:50 Rufelkowi za krótkie, lecz miłe spotkanie.Ciesze sie, ze Bois d'Encens jest w dobrych rekach:) Rowniez Maggac i Fa25 za udane transakcje straganikowe Pozdrawiam O. Odpowiedz Link
maggac Re: Serdeczne podziękowania-Olesiam 28.10.09, 18:48 Serdecznie dziękuję za kolejną udaną transakcję i ekspresową przesyłkę Odpowiedz Link