buzia1 16.04.07, 20:09 jak jest po chorwacku dieta i moze ktos slyszal tez o takiej diecie un czy um nie pametam dokladnie ale podobno duzo chorwatow ja stosuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszkica Re: dieta 17.04.07, 18:17 Słyszałam,a nawet jesten 'na'. Zgubiłam juz 5 kg :o) Odpowiedz Link
buzia1 Re: dieta 17.04.07, 19:26 dzieki za odpowiedz a czy moglabym prosic o przepis na ta djeta tu lub na meila gingerka23@interia.pl z gory dziekuje Odpowiedz Link
kaszkica Re: dieta 18.04.07, 17:57 A czy mówisz po chorwacku, bo mam tylko taka wersję diety... Jesli nie, to musisz niestety poczekac do weekendu, niestety teraz nie mam czasu by to przetłumaczyć. Jeśli jednak chorwacka wersja Ci odpowiada, to odezwij sie tu na forum i poslę Ci wszystko na maila. Pozdrav! By the way - to nie jest UN-dijeta - Ujedinjenih nacija, tylko Ujedinjenih naroda. Nie ma czegos takiego jak Ujedinjne nacije... Odpowiedz Link
buzia1 Re: dieta 18.04.07, 19:27 no niestety z Chorwackim nigdy nie mialam nic do czynienia wiec jesli bylabys w stanie poswiecic sie z tlumazenie to bardzo prosze i napisz ogolnie na czym ta dieta polega i czy faktycznie jest taka rewelacyjna pozdrawiam Odpowiedz Link