123456j Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 30.05.05, 17:11 Dekoracja okien,aranżacja wystroju okna.Projekt i wykonawstwo.tel.0503069354 Białystok Odpowiedz Link Zgłoś
hgrala Re: szukam do dekoracji okien - warszawa 29.07.05, 09:44 mam mieszkanko a w nim okno salonowe, kuchenne i dwa pokojowe szukam osoby która zaprojektuje, uszyje i umocuje dekoracje okienne - firmany , rolety etc , w rozsądnej cenie prosze o kontakt na hgrala@poczta.onet.pl dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
joda1200 zaprojektuję - WROCŁAW 07.06.05, 14:34 Zapraszamy Państwa do skorzystania z naszych usług. Proponujemy: · doradztwo w aranżacji (najnowsze trendy, feng shui, unikatowe wnętrza) · wykonywanie projektów (projekty: wnętrz, mebli, dodatków) · nadzór nad realizacją zlecenia (stała współpraca z wykonawcami) Jeśli chcą Państwo mieć wnętrze o niepowtarzalnym charakterze, prosimy o kontakt pod numerami telefonów: -0697 55 86 12 -0602 72 06 76 lub e-mail: kreowanie-wnetrz@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
muskari WYNAJMĘ PROJEKTANTA ---POZNAŃ 08.06.05, 19:51 mieszkanie ~50 metrów: 2 pokoje, kuchnia, łazienka (poddasze SKOSY, BELKI PODPOROWE w pokoju z oknem balkonowym) interesują mnie koszty, warunki współpracy, czas oczekiwania na realizacje ;o) proszę o informacje na adres muskari@op.pl joanna Odpowiedz Link Zgłoś
mery8811 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA ---POZNAŃ 13.06.05, 08:38 > mieszkanie ~110 metrów: 4 pokoje, kuchnia z jadalnia, łazienka > > interesują mnie koszty, warunki współpracy, czas oczekiwania na realizacje > proszę o informacje na adres > mery881@wp.pl > > Maria Odpowiedz Link Zgłoś
actim Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- Łodź 21.06.05, 12:28 Witam, poszukuję projektanta który pomoże mi wygodnie "ulokować się" w odziedziczonym mieszkaniu. Na początek trochę faktów, żeby było wiadomo o co chodzi: - powierzchnia 85m2 - wysokość pomieszczeń ok 3.70 m - dwa pokoje w amfiladzie (ok. 30 i 20 m2) - kiepska sprawa - kuchnia w amfiladize z łazienką - katastrofa :( - przyzwoita kamienica międzywojenna no i musi się tam pomieścić trzyosobowa rodzina. Czy ktoś się podejmie? Ewentualnie może kogoś polecić? Miło by było zobaczyć gdzieś inne realizacje projektanta i znać orientacyjna cenę wyjściową. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
kotliniarka Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- Łodź 28.06.05, 16:07 proponuje kontakt do mlodych projektantow - szukaj info na stronie www.getinvolved.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
actim Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA -ŁÓDŹ 21.06.05, 22:12 Witam, poszukuję kogoś kto podejmie się pomocy w sensownym ulokowaniu mojej trzyosobowej rodziny w nieoczekiwanie odziedziczonym mieszkaniu. Oto kilka faktów, które naświetlą sytuację: - przyzwoita kamienica międzywojenna - powierzchnia całkowita 85m2 - wysokość pomieszczeń 3.70m - dwa pokoje (ok. 30 i 20m2) niestety w amfiladzie - kuchnia przechodnia z łazienką - katastrofa :( Macie jakieś pomysły albo namiary na sprawdzonych projektantów? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
archdesign Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA -ŁÓDŹ 30.06.05, 20:55 Witam,jestem architektem, wyslalem wiadomosc na maila gazetowego,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krislewandowski Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA -ŁÓDŹ 14.01.07, 01:30 Dzien dobry Tak jak pan kiedys ja szukam teraz kogos do aranzacji mam podobne mieszkanie czy udalo sie panu znalezc kogos sesownego i czy moze go pan polecic jesli tak to czy moge prosic o adres .Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
elfrunik Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA -ŁÓDŹ 11.03.07, 18:57 Witam, znalazł Pan już kogoś? krislewandowski napisał: > Dzien dobry > > Tak jak pan kiedys ja szukam teraz kogos do aranzacji mam podobne mieszkanie cz > y > udalo sie panu znalezc kogos sesownego i czy moze go pan polecic jesli tak to > czy moge prosic o adres .Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kotliniarka Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 28.06.05, 16:08 oto kontakt do mlodych zdolnych: www.getinvolved.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewatabo Re: PROFESJONALNA EKSPERTYZA FENG SHUI 04.07.05, 22:23 Oferta dla wszystkich którzy chcą coś zmienić w swoim życiu i mieszkaniu - PROFESJONALNA EKSPERTYZA FENG SHUI. Wykonuje absolwentka Akademi Feng -Shui we Wrocławiu. Gwarantowana jakość i niska cena. Jezeli czujesz, że Twój dom lub mieszkanie nie pozwala Ci rozwinąć skrzydeł i ogranicza Cię, jeżeli masz wrażenie, że coś Ci w życiu umyka zadzwoń i pozwól by sztuka feng shui pomogła rozwiązać Twoje problemy. Serdecznie zapraszam: tel. 691849397. Odpowiedz Link Zgłoś
annakto Re: PROFESJONALNA EKSPERTYZA FENG SHUI 05.07.05, 10:06 poszukuje kogos z kielc kto pomoze cos nam w domku zrobic proszze o namiary zna adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
agxa1 Re: PROFESJONALNA EKSPERTYZA FENG SHUI 23.10.05, 20:58 szukam osoby kt zaprojektuje moje mieszkanie...3 pokoje. Krakow prosze o posanie ceny. prosze o kontakt na adres gazety.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-xs-xl 3 m i a s t o ::: L A T O ::: 2005!!! 05.07.05, 11:07 3miasto LATO 2005.sezon projektowy otwarty.zapraszam do wspólnego projektowania wnętrz! Marcin , xs-xl-studio.o2.pl POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
archaga TANIE PROJEKTY ŁAZIENEK - cała Polska 09.07.05, 16:15 Kompleksowy projekt, profesjonalne wizualizacje i doradztwo za niewygórowaną cenę. Przykłady projektów przesyłam na mail. archaga@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Czy ktoś mi pomoże? 11.07.05, 20:13 Szukam osoby która bez opłaty podpowie mi jak mam urządzić swój 22 metrowy salon-kuchnię. Wiem co tam chcę wstawić ale nie wiem czy moja wizja jest poprawna i czy nie popsuję wnętrza. Mam kilka fotek z internetu które obrazują moje wizje. Może mi ktoś pomóc? Jestem z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zclima Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 11.07.05, 21:18 Poszukuję projektana z Trójmiasta , który pomoże mi w aranżacji mieszkania. Proszę o oferty na z-klimczak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
7xladniej Projekty, porady oraz aranżacje okien NOWOCZESNE 13.07.05, 17:11 www.7razyladniej.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia1 Warszawa - szukam kogoś, kto narysuje moje plany 19.07.05, 15:03 Mam 66 metrowe mieszkanie. Zrobiłam remont i powyburzałam trochę ścian. Po pół roku okazało się, że jednak nie była to najlepsza koncepcja. Mam pewien pomysł, jak to odkręcić, ale potrzebuję pomocy fachowca - chodzi mi o konsultacje i wykonanie rysunku, ewentualnie własnego projektu. Mieszkanie jest w Markach - chętną osobę przywiozę i odwiozę. Mieszkanie jest prawie puste - dysponuję na razie kilkoma potrzebnymi meblami. Proszę o informację na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
pela75 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 19.07.05, 20:25 Witam, Kupiłam 30-metrowe mieszkanko w Warszawie i szukam architekta wnętrz. proszę pisać na maila: pela75@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
studiodot Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 20.07.05, 11:44 www.studio-dot.pl Projektowanie wnętrz i mebli, sprawdzeni wykonawcy. Od koncepcji do realizacji. Zaprazsam do współpracy. Pozdrawiam, Olga Pollak Odpowiedz Link Zgłoś
majka19780821 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 20.01.06, 11:33 poszukuję projektanta - mieszkanie 54m2, odbieram w przyszłym tygodniu, i nie mam zupełnie pomysłu na nie, miszkanie w Warszawie dzielnica Tarchomin. Poproszę o oferty, łącznie z ceną na mail: majka19780821@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dorolika ZAPROJEKTUJĘ - WARSZAWA 21.07.05, 07:47 Zapraszam Państwa do skorzystania z moich usług. Jestem plastykiem, specjalizuję się w projektowaniu wnętrz i wystawiennictwie. Zaprojektuję: - aranżację wnętrz mieszkalnych - aranżację wnętrz użyteczności publicznej - stoiska targowe i wystawy sklepowe - aranżacje okolicznościowe - unikatowe meble ....a także.... - namaluję obraz lub wykonam unikalną dekorację specjalnie dla Państwa wnętrza. Profesjonalizm po przystępnej cenie!!! Stały nadzór autorski nad realiacją projektu. KONTAKT: 0 600 510 131 E-MAIL : dorolika@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
majka19780821 Re: ZAPROJEKTUJĘ - WARSZAWA 20.01.06, 11:29 poszukuję projektanta - mieszkanie 54m2, odbieram w przyszłym tygodniu i kompletnie nie mam pomysłu na nie. Warszawa. Poproszę o oferty, łącznie z ceną na mail: majka19780821@gazeta.pl Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
domiab Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 23.07.05, 14:22 Mamy mieszkanie 130m2 w stanie surowym. Mieszkanie jest z duszą, w starej przedwojennej kamienicy, na poddaszu. Szukamy pomocy, podpowiedzi w zaprojektowaniu wnętrza. Mamy już swoje wizje, ale brak nam "tego czegoś". Szukamy kogoś, kto za niewilekie pięniądze będzie nam mógł coś podpowiedzieć. Nie chodzi nam o cały projekt z nadzorem, ale pomoc w rozmieszczeniu oświetlenia, dobranie kolorystyki, funkcjonle rozwiązania pokoju dziecinnego, kuchni, etc.... Oferty proszę kierować na domiab@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
domiab Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 23.07.05, 14:23 ooops, mieszkanie jest w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 25.07.05, 23:56 pozukuje pomocy przy zaprojektowaniu nowego mieszkania 64m2 - RADOM - nedziak@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mp23 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 26.07.05, 10:52 poszukuję projektanta - mieszkanie 53m2, w budowie, Warszawa. Poproszę o oferty, łącznie z ceną na mail: mp23@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kz15 Re: poszukuje projektanta Krakow 26.07.05, 19:08 Ja rowniez chcaialbym sie poradzic co do urzadzenia mojej kawalerki 27m, wlasciewie jedno pomieszczenie - prosze o oferty, niekoniecznie od super doswiadczonych projektantow:) kz15@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paulaner74 poszukuję niedrogiego projektanta wawa 26.07.05, 15:09 poszukuję niedrogiego projektanta do zrobienia projektu na wykończenie dla nowego mieszkanka 46 m2 w wawie, nie musi być specjalnie doświadczony proszę o kontakt na maila z ofertą ile za metr i co oferuje, ewentualnie jakiś namiar na portfolio paulaner@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ruda66 ZAPROJEKTUJĘ-Wrocław i okolice 26.07.05, 17:05 Wraz z mężem zajmujemy się projektowaniem wnętrz-zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej i ewentualnej współpracy. www.architekci.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Ile kosztuje taka usługa? 29.07.05, 07:43 Wiedzą Państwo ile kosztuje wynajęcie osoby która poradzi w urządzeniu mieszkanka? I co wchodzi w zakres takiej usługi? Proszę o odpowiedzi na forum lub mailem. Jestem z blokowiska w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mszocik Wynajme projektanta - Konin 16.08.05, 15:35 Poszukuje projektanta z Wielkopolski. Czekam na oferty, wraz z przyblizonym cennikiem. mszocik@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pikola2 Re: Zaprojektuje Warszawa i okolice 16.08.05, 23:06 Witam jestem do dyspozycji chetnie zaprojektuje i wykonam remont od podstaw(rzadko sie zdarza w tych czasach);-)Mam juz za soba 3 projekty wykonane wlasno recznie i z sukcesem ukazane w renomowanych gazetach "cztery katy" i "moj dom".Jestem osoba nie palaca i nie pijaca.Projektuje nie profesjonalnie poprostu mam dar.Moge przeslac na maila zainetresowanym zdjecie ostatniego projektu.Zapraszam - cena naprawde do ustalenia ! moj nr telefonu aktualny przez 10 dni(skorzystam z uprzejmosci zony, moja komoroka padla niestety) 601838997 Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_val WYNAJMĘ PROJEKTANTA - Poznań 17.08.05, 11:20 Obiektem pracy będzie dom 150 metrowy, piętrowy Pozdrawiam Ruda Val Odpowiedz Link Zgłoś
beata.grabowicz Warszawa - Szukam projektanta 22.08.05, 23:23 Witam, Niedługo odbieram klucze do swojego mieszkania. Chciałabym dokonać w nim zmian (przebudowy). Mieszkanie ma 43,5m2. Szukam projektanta, który by stworzył nową aranżację tego mieszkania. Osoby zaintersowane proszę o kontakt pod mail: becia0@poczta.onet.pl Bardzo proszę o podanie informacji jak wygląda współpraca przy tworzeniu takiego projektu, jak długi jest termin realizacji i jakie są koszty?? Z góry dziękuje Pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link Zgłoś