Dodaj do ulubionych

WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ

• ruda66 Re: ZAPROJEKTUJĘ 25.11.05, 23:22
      Wrocław i okolice-projekty wnętrz www.architekci.art.pl ZAPRASZAMY!
    • wikha Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 01.12.05, 14:57
      Zaprojektuję wnetrza,poprowadzę nadzór autorski, wykonam kosztorys. Oferuję
      pełne zaangażowanie w pracę. Wykonuję również elementy dekoracyjne we wnętrzach
      stylizowanych. Współpracuję stale z artystą plastykiem (!).
      Niskie ceny.

Hania Prądzyńska: hanna_pradzynska@op.pl; 0502 153 842
      Warszawa+okolice;Szczecin;Poznań
    • flywithme Re: ZAPROJEKTUJĘ - Warszawa 01.12.05, 16:27
      Architekt
      Podejme sie zaprojektowania wnętrz na dowolnym etapie, doradztwo, nadzór.
      Wnętrza mieszkalne, biurowe, usługowe.
      Wstepne aranżacje rownież na podstawie nadesłanych materiałów (spoza okolic
      Warzszawy).
      kontakt:
      flywithme@gazeta.pl
      607 624 487
      • flywithme Re: ZAPROJEKTUJĘ - Warszawa 05.12.05, 23:03
        Proponuje także doradztwo przy wyborze mieszkania (przed zakupem) polegające na
        ocenie możliwosci dopasowania do wymagań przyszłego użytkownika.
        Niektóre nowe mieszkania mają niestety koszmarny układ i czasem jest on nie do
        poprawienia.
        jeszcze raz konatakt:
        flywithme@gazeta.pl
        607 624 487
    • create 30 architektow z Warszawy i okolic 01.12.05, 22:43
      znalazlem w tym watku.
      Nieźle calkiem
    • fasttrack Projekty przestrzeni biurowych, apartamentów, inne 11.12.05, 09:48
      Interbiuro www.interbiuro.pl
      Meble biurowe i projektowanie | <a
      href="http://www.interbiuro.pl/wykladziny_interface.htm">Wykładziny Interface</a>
    • ttarchal Wynajmę projektanta - Warszawa 11.12.05, 15:24
      Witam,

Poszukuję osoby, który pomoże zaprojektować remont wnętrza świeżo zakupionego
      domu pod Warszawą.

Nie jestem do końca pewien, czy będzie to architekt wnętrz czy dekorator; w
      zasadzie chodzi o konsultację bardziej dotyczącą kolorystyki, materiałów i
      technologii niż o powiedzenie "tu pan ustaw fotel, a tu maźnij szlaczek". Chodzi
      też o pomoc w wyborze materiałów, ułożeniu harmonogramu i kosztorysu. Ekipę,
      bardzo zaufaną, już znalazłem, chcę im teraz móc powiedzieć od kiedy mogą wejść.

Remont, jaki chcę przeprowadzić, ma ograniczony zakres:
      - przesunięcie kilku ścianek
      - wymiana podłóg na drewniane w większości domu
      - wymiana oświetlenia elektrycznego w całym domu
      - łazienka 10 m2 całkowicie od nowa
      - doświetlenie salonu poprzez dodatkowe okna
      - wymiana drzwi, ewentualnie innych elementów wyposażenia
      - być może dodatkowe roboty... po to właśnie potrzebujemy konsultacji!

Poszukuję osoby przede wszystkim o dużej orientacji w technikach i dostępnych na
      rynku materiałach i elementach wykończenia. Wrażliwość estetyczna jest ważna,
      ale nie ma to być przede wszystkim projekt artystyczny - mam własną wizję
      wyglądu tego domu, Wynajęty projektant powinien raczej służyć radą, jak ją
      zrealizować niż narzucać własną. Niemniej będę chciał zobaczyć portfolio
      dotychczasowych dokonań takiej osoby. Moja wrażliwość idzie w stronę wnętrz
      nowoczesnych, ale ciepłych, nie przesadnie pustych i minimalistycznych. Dom stoi
      w miejscu bardzo ciekawym krajobrazowo, nie jest przesadnie duży (180 m2) ale
      również zbudowany w dość nowoczesny sposób.

Odpowiedniej osobie zapłacę uczciwą cenę za wykonaną pracę. Znam stawki
      warszawskie i nie budzą one we mnie przerażenia, niemniej spodziewam się wyceny
      projektu odpowiedniej do ograniczonego jego zakresu. Innym ograniczeniem jest
      czas - ekipa mogłaby wejść już w połowie lutego, więc wartałoby jej dać coś do
      roboty.

Osoby poważnie zainteresowane zapraszam do zgłaszania się pod mój adres
      emailowy. Celowe jest zamieszczanie zdjęć lub linków do elementów swojego portfolio.

Tomasz Tarchała, Tomasz@Tarchala.com
    • aim_wnetrza Zaprojektuję ŁÓDŹ i okolice 11.12.05, 16:25
      www.aim.lysiak.com.pl
      Projektowanie wnętrz, wizualizacje komputerowe, architektura i inwentaryzacje.
    • quadratum ŁODŹ "www.quadratum.pl" 12.12.05, 15:26
      magda176 napisała:

> Małe porządki na forum:
      > W tym wątku zamieszczajcie ogłoszenia typu "Wynajmę projektanta"
      > bądź "Zaprojektuję", które coraz częściej pojawiają się na forum. Wątek
      > podkleję do listy linków na "górze" strony.
      > Proszę nie róbcie z takich ogłoszeń osobnych wątków bo robi się groch z
      > kapustą.
      > Nie zapominajcie wpisywać w treści postu miasta.
      >
      > Magda
      • energycatherine trójmiasto i okolice 01.08.11, 10:40
        polecam niezwykłe projekty mieszkań, energycatherinedesing.blogspot.com/ lub email:energycatherinedesing@gmail.com
    • vulgaris Re: ZAPROJEKTUJĘ - Płock 16.12.05, 23:31
      Parę prostych, ale ciekawych sposobów zabawy kolorami może zmienić Twoje
      dotychczasowe wnętrze.
      Dla zainteresowanych zdjęcia kilku naszych propozycji na stronie
      www.alta.net.pl w galerii. Kontakt 604 104 570.
    • tomek_tomasz Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA - BIAŁYSTOK 18.12.05, 22:43
      jak w temacie proszę o kontakt na priv.
      Tomek
    • moonalisa Kolorystka:porady,projekty,aranża cje-wielkp.zachpo 19.12.05, 15:36
      Kolorystka:porady,projekty,aranżacje wszelkich wnętrz z wyczuciem i
      smakiem ,wielkopolskie,zachodniopomorskie.tel:0695543256
    • moonalisa Re: ZAPROJEKTUJĘ - zachodniop.i wielkopolska 19.12.05, 15:44
      Kolorystka:porady,aranżacje,projekty ze smakiem i stylem.tel0695543256
    • kasia.com ZAPROJEKTUJĘ... Warszawa 27.12.05, 16:18
      ...wnętrza, meble. Inwestorów słucham uważnie, a ich potrzeby przekładam na
      język formy i przestrzeni.
      Serdecznie zapraszam do współpracy. kasia.com@gazeta.pl
      • monibalicka Poszukuję projektanta POZNAŃ 02.01.06, 22:20
        Mieszkanie nowe - Poznań, 3 pokoje, 68 m2
        Proszę o kontakt na poniższy adres:
        monibalicka@wp.pl
        Dziękuję i pozdrawiam
    • dorismam Dom - okolice Warszawy 03.01.06, 15:11
      Poszukuję osób chętnych do aranżacji domu z użytkowym poddaszem. Na wiosnę
      przystępujemy do prac wykończeniowych (obecnie stan surowy otwarty). Zależy nam
      na zakończeniu prac i wprowadzeniu się max. we wrześniu br. Mam ograniczone
      środki na ten cel, więc proszę o poważne oferty. Sądzę, że może to być projekt
      w którym można się zrealizować.
      • madeus1 Re: Dom - okolice Warszawy 08.02.06, 09:49
        Jeżeli oferta jest jeszcze aktalna, to proszę o kontakt ze mną. Podjadę,
        obejrzę,porozmawiamy. Pozdrawiam.Marek Stołowski 506 738 244,
        madeus@interia.pl
        • wnetrzarstwo Re: Dom - okolice Warszawy 01.03.06, 06:55
          Witam
          Jestem architektem. Zajmuję się projektowaniem i aranżacją wnętrz. Swoją pracę
          wykonuję solidnie i z zaangazowaniem. Posiadam referencję, a także zdjęcia
          zrealizowanych projektow mojego autorstwa.
          Wszystkich zainteresowanych zapraszam do współpracy.
          guzowska@architekci.pl
          Pozdrawiam serdecznie.
          Aleksandra Guzowska (Warszawa i okolice)
      • apatot Re: Dom - okolice Warszawy 04.01.06, 10:43
        Chętnie podejmiemy sie wykonania projektów wnętrz w Warszawie.Osoby chcące
        skorzystac z naszych porad bardzo prosimy o kontakt mailowy(apatot@o2.pl)
      • cergres Re: Dom - okolice Warszawy 17.03.06, 21:09
        Witam Państwa

Szukacie Państwo materiałów wykończeniowych do Waszego domu lub mieszkania po
        najniższych cenach? Zapraszam do zadania pytania o wybrany produkt na adres
        arturgorzewski@yahoo.com.au lub biuro@cergres.pl . W naszej ofercie posiadamy
        plytki ceramiczne (CERSANIT, OPOCZNO, PARADYZ, TUBADZIN, NOWA GALA, CERAMIKA
        KONSKIE, CERROL, i hiszpańskich producentow ROCERSA, BALDOCER NAVARTI i inne),
        sanitariaty , wanny, kabiny prysznicowe, szafki łazienkowe (Roca, Cersanit,
        Kolo, Deftrans, Piramida, Italprod, Kabi, ). Dodatkowo na terenie Warszawy i
        okolic DOSTARCZAMY pod wskazany adres GRATIS.
        Nasza firma ma siedzibe w OPOCZNIE, polskim centrum płytkowym. Dzieki szerokiej
        skali działalności oraz niższym kosztom prowadzenia działalności niż w
        Warszawie możemy zaoferowac Państwu bardzo niskie ceny (często nawet 20-30 zl
        za metr kwadratowy nizsze niż w WARSZAWIE np. seria Navona Ceramiki Paradyż).

Bądź inteligentny i wykorzystaj Internet oszczędzajac na wyposażeniu swojego
        mieszkania!! Napisz do nas!! To cię nic nie kosztuje!! Odpowiadamy w ciągu
        24h !!

O naszej firmie mogą Panstwo dowiedziec się wiecej na www.cergres.pl . Dla
        zainteresowanych mogę podac namiary na naszych zadowolonych klientow w
        Warszawie! (którzy zgodzili się na udostępnienie danych!) oraz dodatkowe
        referencje. Płatność w momencie dostawy.

Kierując do nas zapytania proszę o wyszczególnienie nazw i ilości produktów
        którymi są Państwo zainteresowani oraz miejsce dostawy.

Sprzedażą internetowa zajmuje się specjalny konsultant wiec dzwoniąc do nas
        proszę prosić o Pana Grzegorza.
        biuro@cergres.pl arturgorzewski@yahoo.com.au 044 7554026 lub 044 7550310

Serdecznie zapraszamy
      • jordan210 Re: Dom - okolice Warszawy 03.01.06, 17:20
        Szanowna Pani,

mamy duże doświadczenie w projektowaniu wnętrz mieszkalnych i chętnie złożymy
        Pani swoją ofertę. Zapraszamy na naszą stronę internetową www.trendypro.pl żeby
        mogła Pani zapoznać się z wycinkiem naszej pracy. Jeśli okaże się on dla Pani
        zachęcający, prosimy o przesłanie maila ze swoim nr telefonu, żebyśmy mogli
        uzyskać od Pani więcej szczegółów i domówić warunki dalszej ewentualnej
        współpracy. Jesteśmy otwarci i elastyczni we współpracy z klientami, potrafimy
        dostosować projekt do możliwości finansowych klienta, bez szkody dla funkcji
        użytkowej i estetycznej wnętrza.

Liczymy, że dołączy Pani do grona naszych zadowolonych klientów,

z poważaniem,

• joannamichalowska Re: Dom - okolice Warszawy 04.01.06, 10:55
        Witam.Od 3 lat zajmuję się projektowaniem wnętrz na terenie Polski. Praktykę
        zawodową rozpoczynałam w Maladze. Jeśli jest Pan zainteresowany kontaktem ze
        mną to wysyłam adres joannamichalowska@interia.pl
    • mkc Projektant - Warszawa 03.01.06, 22:19
      Witam,
      poszukuję projektanta wnętrz. Mieszkanie ma 56m2, jest w Warszawie w
      nowobudowanym domu jeszcze niewykończonym. Proszę o przysyłanie ofert na
      gazetowy adres. Chętnie też obejrzę przykłady dotychczasowej pracy.

Pozdrawiam,
      Maciej
      • joannamichalowska Re: Projektant - Warszawa 04.01.06, 10:56
        Witam.Od 3 lat zajmuję się projektowaniem wnętrz na terenie Polski. Praktykę
        zawodową rozpoczynałam w Maladze. Jeśli jest Pan zainteresowany kontaktem ze
        mną to wysyłam adres joannamichalowska@interia.pl
      • quadratum Re: Projektant - Warszawa 05.01.06, 14:06
        Witam,
        polecam - różny zakres projektów:
        www.quadratum.pl
    • marcin-xs-xl ::: 3MIASTO::: --- ZAPROJEKTUJĘ 05.01.06, 00:39
      zapraszam do współpracy przy projektowaniu Twojego wnętrza!przestrzeń zostanie ujarzmiona:)pozdrawiam!
      Marcin
    • lemontea Polecam projektantkę - Warszawa - Marzena Jankowsk 05.01.06, 19:03
      Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i choć jeszcze nie mam wszystkich detali
      mniejszych i większych (lampy, rośliny, ramki, grafiki etc.) mogę spokojnie
      polecić Marzenę Jankowską. Słucha swoich klientów i projektuje pod ich potrzeby
      i oczekiwania.
      Bardzo bardzo poelcam.
      Nie jestem na prowizji ;)
      aga
      • dorismam Re: Polecam projektantkę - Warszawa - Marzena Jan 09.01.06, 14:01
        Proszę napisać jak wyglądała współpraca i co projektowała (dom/mieszkanie,
        meble itp). Jaki koszt takiej współpracy? (czy z metra, czy inne zasady-jakie?)
        Pozdr. Dorota
      • majka19780821 Re: Polecam projektantkę - Warszawa - Marzena Jan 06.02.06, 09:58
        Witam,

Czy mogę poprosić o kontakt do pani Marzeny Jankowskiej.
        Jestem na etapie wykończenia mieszkania i potrzebuję osoby, która mi doradzi.

Pozdrawiam
        Edyta
        • marzenajankowska Re: Polecam projektantkę - Warszawa - Marzena Jan 07.02.06, 10:18
          hm, trochę to niezręczne; śledzę to forum,i wątek, jak domyślam się, autorstwa
          Agnieszki, której pomagałam urządzić dom w Mysiadle. podaję nr-y tel. do
          siebie: 0509971574 (od dzis. godzin popoludniowych), 022- 409 42 37. marzena
          • lemontea Re: Polecam projektantkę - Warszawa - Marzena Jan 21.02.06, 15:36
            Hej Marzena ;))) dokładnie chwalą Cię, bo dobrze mi się z Tobą współpracowało.
            A zainteresowanym mogę podesłać kilka fotek ;)
    • olapar Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 09.01.06, 23:47
      Poszukuj projektanta do dokonczenia tego co rozoczte za prztstepna cene w
      Warszawie, glownie chodzi o kolorystyke , i oswietlenie, szczegoly
      zainteresowanym podam mailem
      • ju105 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 21.02.06, 09:16
        olapar napisała:

> Poszukuj projektanta do dokonczenia tego co rozoczte za prztstepna cene w
        > Warszawie, glownie chodzi o kolorystyke , i oswietlenie, szczegoly
        > zainteresowanym podam mailem

Witam

Ja zajmuję się projektowaniem wnętrz.
        Proszę o kontakt na e-maila ju105@gazeta.pl

Justyna
    • kryskawaw Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 10.01.06, 11:11
      witam wszystkich,
      mam pytanko...posiadam mieszkanie w Warszawie - 60m2; w zasadzie jest ono
      urzadzone ale ja nie czuje sie tam najlepiej; chce tam zmienic kolory scian
      oraz aranzacje salonu;

jesli ktos podjalby sie dobrania kolorow i pomocy w urzadzaniu prosze o oferty
      na maila: kryskawaw@gazeta.pl

pozdrawiam
      k
      • abaraks Re: Projektantka FENG- SUI.............Kraków 10.01.06, 16:17
        Witam
        Projektami wnętrz wg zasad feng- shui zajmuję się od kilku lat. Wcześniej
        pracowałam w USA. Teraz tę starożytną wiedzę staram się rozpowszechnić na
        rodzimym gruncie. Chętnych zapraszam na moją stronkę.
    • kasia.com ZAPROJEKTUJĘ... Warszawa 11.01.06, 16:46
      ...wnętrza, meble. Inwestorów słucham uważnie, a ich potrzeby przekładam na
      język formy i przestrzeni.
      Serdecznie zapraszam do współpracy. kasia.com@gazeta.pl
    • monika_batory szukam projektanta 90m Poznań 12.01.06, 00:42
      szukam projektanta, mieszkanie 2 poziomowe, na dole pokój z aneksem 26m2. Proszę
      o informację na temat ceny. Pokój jest w kwadracie z zupełnie otwartą
      przestrzenią. Szukam rozsądnej oferty. monika_batory@gazeta.pl
    • homedesign Inspirujące wnętrza, zapraszamy HOMEdesign.pl 12.01.06, 20:50
      Nim zaczniesz planować urządzanie swojej kuchni, musisz zdecydować, jakiego
      rodzaju pomieszczenie jest Ci właściwie potrzebne? Pomyśl o powierzchni w
      mieszkaniu, którą dysponujesz i o swoim stylu życia. Zacznij od zastanawiania
      się jakiego rodzaju kuchnia będzie pasowała do twojego mieszkania i twoich
      potrzeb. Na wiele takich i innych pytań jesteśmy w stanie wspólnie wypracować
      konkretne rozwiązania. Zapraszamy do współpracy.
      Pozdrawiam
      Przemek i reszta...

Pozdrawiam serdecznie
      Przemek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka