gan33 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 08.07.07, 23:21 Potrzebuję projektanta do aranżacji wnętrza domku szeregowego: chodzi o parter- czyli salonik z aneksem kuchennym, małą łazienkę przedpokój, wiatrołap (razem ok.45 m2). Ściany już są gotowe a pomieszczenie jest moim zdaniem mało ustawne więc sama sobie nie poradzę. Czekam na oferty i propozycje cenowe. mail: granurz2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.ch Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- Płońsk 09.07.07, 23:26 razem z ekipą 509797802 Odpowiedz Link Zgłoś
vil.chaq Projektujemy WNETRZA MIESZKALNE. WARSZAWA 12.07.07, 17:07 Projektujemy wnętrza mieszkalne. Warszawa. Mamy spore doświadczenie w projektowaniu. Współpracujemy ze sprawną ekipę wykonawczą. www.soma-architekci.pl/ Zapraszamy do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
virtua_mima POTRZEBNY projekt łazienki 21.07.07, 20:30 Poszukuje osoby z Wawy badz okolic ktora zaprojektowałaby mi lazienke[ dosc mala 5,1m2] Prosze o kontakt na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
voy3 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- Warszawa 23.07.07, 19:41 Poszukuję projektanta wnętrz (mieszkanie 75 m). Oczekuję gotowości do uwzględniania marudzenia klienta i umiejętności obrony własnych propozycji przedstawionych w formie zwizualizowanego projektu. Ze swojej strony zapewniam sprecyzowane oczekiwania co do funkcjonalności pomieszczeń, stylu oraz ogólnej koncepcji mieszkania_w_którym_chciałbym zamieszkać. Oferty (wraz z orientacyjną ceną m2 projektu) proszę przesyłać na adres voy3@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
paula2803 Projektant wnętrz-Warszawa 26.07.07, 16:35 Szukamy biura projektowego w Warszawie, chcielibyśmy aby ktoś pomógł nam urządzic naszą pierwszą kuchnie,chcielibyśmy aby kuchnia była dośc nowoczesna, ale przede wszytskim ciepła:) Będę wdzięczna za wszelkie namiary:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub75 szukam projektanta wnetrz, Warszawa,Pruszków,Grodz 17.08.07, 22:43 witam, mam do zaprojektowania wnetrza domu 125 mkw www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m3f029b055e20e zainteresowanych prosze o kontakt na maila: jakub@kacprzak.com Odpowiedz Link Zgłoś
esi_zosi RZESZóW - PROJEKTOWANIE WNĘTRZ 25.08.07, 23:51 Witam Od wielu lat moją główną pasją jest tworzenie piękna, nadawanie tzw "duszy" wnętrzom. Oprócz aranżacji wnętrz wykonuję również kompozycje kwiatowe, dekoruję wystawy sklepowe. Ewelina Mazur , tel: 509 074 098 Odpowiedz Link Zgłoś
magrap Re: RZESZóW - PROJEKTOWANIE WNĘTRZ 16.02.11, 12:19 ManiaDekorowania powstała z pasji i z chęci stworzenia pięknych i niepowtarzalnych wnętrz. W naszej ofercie znajdziecie Państwo: •projekty wnętrz mieszkalnych, apartamentów i domów jednorodzinnych •sklepy i salony sprzedaży, biura, miejsca usługowo-handlowe, obiekty rekreacyjne, sale konferencyjne •dobór materiałów wykończeniowych i elementów wyposażenia wnętrz •na życzenie zajmuję się także zamawianiem materiałów i nadzorem nad ich transportem •przygotowywanie kosztorysów i harmonogramów prac na inwestycjach •nadzory autorskie nad inwestycjami •stylizacje, aranżacje i dekoracje poszczególnych przestrzeni – salonów, sypialni, kuchni, łazienek, spiżarni oraz garderób; •projektowanie wnętrz on-line •konsultacje Zapraszam na stronę www.maniadekorowania.com.pl - liczne rabaty i promocje oraz program lojalnościowy: POLEĆ FIRMĘ ZNAJOMYM Jeśli Twój znajomy skorzysta z usług naszej firmy otrzymasz stylizację wnętrza do 40 m2. Każdy następny klient to dla Ciebie 5% zwrotu wartości Twojego zamówienia. GWARANTUJEMY PROFESJONALIZM I KONKURENCYJNE CENY Odpowiedz Link Zgłoś
monia_553 Re: RZESZóW - PROJEKTOWANIE WNĘTRZ 28.11.12, 22:58 Ja chciałam OSTRZEC wszystkich państwa przed firmą DIAGONAL - projektowanie wnętrz z Rzeszowa, w ostatnim miesiącu zostałam przez nich oszukana, oczekiwałam na realizację projektu 3 miesiące, kiedy zbliżał się termin jego oddania, firma stwierdziła że niestety nie jest to możliwe z powodu ich obłożenia pracą, tylko ja już zmarnowałam 3 miesiące w ciągu których prace w mieszkaniu były wstrzymane. Jest to firma NIESOLIDNA, tak się ludzi nie traktuje !! Odpowiedz Link Zgłoś
crearte PROJEKT WNĘTRZ 03.09.07, 13:06 Profesjonalne projety i aranżacje wnętrz mieszkalnych i komercyjnych. Projekty kompleksowe oraz poszczególnych pomieszczeń: łazienka, kuchnia, salon itp. Kraków i okolice www.crearte.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vil.chaq Projektujemy wnętrza mieszkalne. Warszawa. 11.09.07, 10:10 Projektujemy wnętrza mieszkalne. Warszawa. Projektujemy wnętrza mieszkalne. Warszawa. Mamy spore doświadczenie w projektowaniu. Współpracujemy ze sprawną ekipę wykonawczą. www.soma-architekci.pl Zapraszamy do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
maers WYNAJMĘ PROJEKTANTA 14.09.07, 22:54 Poszukuje projektanta (Warszawa), najlepiej z nadzorem autorskim, do nowowybudowanego mieszkania Opis mieszkania: 77m2 - dwie sypialnie+ pokoj dzienny + kuchnia + 2xłazienka, dodatkowo ogrod zimowy 10m2. Osoby zainteresowane prosze o kontakt na maila z informacja o kosztach i przykladami realizacji Odpowiedz Link Zgłoś
0-exit Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA 04.10.07, 20:08 Witam, Jesteśmy zaineresowani zaprojektowaniem Pańskiego mieszkania. Proszę o wysłanie adresu mailowego to prześlemy ofertę. Zapraszamy do zapoznania się z naszymi projektami i realizacjami na stronie www.exitdesign.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bo1511 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 15.09.07, 16:04 Zaprojektuję...-KRAKÓW!Jestem doświadczonym architektem wętrz.Zapraszam do pracowni w Krakowie.Pomogę w ustawieniu ścianek działowych ,zaproponuję styl najbardziej odpowiadający Waszym upodobaniom,wskażę materiały i spawdzonych wykonawców.Bożena Kuszilek, 605 513 286, bozena1511@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
juple poszukuje projektanta - GDAŃSK 18.09.07, 20:20 poszukuje osoby, ktora wykona projekt aranzacji mieszkania 80m2.Kontakt justyna@chelmnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zimnasia1 Aranżacja wnętrz AVANTO Katowice 24.09.07, 14:58 Zaarażujemy twoje wnętrze tak jak sobie to wymarzysz. Wykonujemy projekty, wizualizacje i sprawójemy nadzór autorski. Zapraszamy do współpracy z naszą firmą. Kontakt pod numerem telefonu 0 502 094 689, lub zimnasia@op.pl Joanna Zimny Odpowiedz Link Zgłoś
rafalkoss POSZUKUJĘ ARCHITEKTA-PROJEKTANTA WNĘTRZ !!! 20.02.08, 12:45 Szukam osoby z odpowiednimi kwalifikacjami (najlepiej po architekturze na politechnice) do zaprojektowania mieszkania (apartament 57m2). Kontaktując się z nami proszę o przesłanie strony www by móc obejrzeć portfolio lub zdjęcia z wykonanych projektów w przypadku braku strony. Niezbędną informacją będzie CENNIK!(średnia cena za m2) KONTAKT: rafalkoss@post.pl, patryla4@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wesele06 wynajmę - Kraków - 67 m2 poddasze (skosy) 25.09.07, 15:45 j.w. proszę o oferty na e-mail: wesele06@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rafalkoss POSZUKUJĘ ARCHITEKTA-PROJEKTANTA WNĘTRZ !!! W-wa 20.02.08, 14:16 Szukam osoby z odpowiednimi kwalifikacjami (najlepiej po architekturze na politechnice) do zaprojektowania mieszkania (apartament 57m2). Kontaktując się z nami proszę o przesłanie strony www by móc obejrzeć portfolio lub zdjęcia z wykonanych projektów w przypadku braku strony. Niezbędną informacją będzie CENNIK!(średnia cena za m2) KONTAKT: rafalkoss@post.pl, patryla4@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
duodesign PROJEKTOWANIE Trójmiasto 25.09.07, 19:57 Profesjonalne projekty i aranżacje wnętrz mieszkalnych i komercyjnych. duodesign.mm@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
projektantka2 Re: ZAPROJEKTUJĘ - Lublin i okolice 28.09.07, 18:15 Projektuję wnętrza domów, mieszkań oraz pojedyńcze pomieszczenia wg. potrzeb klienta. Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu projektantka2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
satynkawawa Zaprojektuję Warszawa, pierwszy klient duża zniżka 01.10.07, 18:35 Witam, zaprojektuję wnętrze mieszkania lub domku w Warszawie i okolicach . Pierwszy klient ma 50 % zniżki !!!. Pozdrawiam i zapraszam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
asdf401 mieszkanie, 2 pokoje, kuchnia, balkon, lazienka, 7 08.11.08, 03:53 mieszkanie 70 m2, 2 przechodnie pokoje, kuchnia, balkon, łazienka, wysoki sufit, budynek z 1905 roku - Szczecin. Poszukuję osoby do zaprojektowania wnętrza, wydzielenia ścianek działowych itp. kontakt: robertwszczecinie@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
sio-sia Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 02.10.07, 10:09 Witam! Zaprojektuje wnętrze mieszkania, domku lub jakiegoś pomieszczenia. Warszawa i okolice. Planuję otworzyć własną firmę ale narazie pracuje w formie umowy na zlecenie, dlatego cena bedzie atrakcyjna. Prosze pisać na adres: pamonko@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelka_wawa SUPER WSPółPRACA, PROJEKT I ARANżACJA, WARSZAWA 02.10.07, 16:39 Jestem osobą bezkonfliktową, otwartą, sumienną i dokładną. Szanuję swoich klientów i staram się spełniać wszelkie oczekiwania wobec mnie i wykonywanego projektu. Tak samo zależy mi na dobrym efekcie końcowym jak i właścicielom mieszkania a może i bardziej :). Zapraszam do miłej współpracy mirabelka_wawa@gazeta.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
emilia.art PROJEKTOWANIE WNĘTRZ- Wizualizacje 3D 03.10.07, 21:15 Projektowanie wnętrz (30-50 zł m2)-Wizualizacje 3D. Wysyłanie projektów drogą e-mail-ciągłe konsultacje-Wykonywanie projektów "na terenie całego kraju"!!! Dojazd na terenie woj.lubuskiego ( Zielona Góra) KONTAKT: emilia.art@op.pl hokogroup@gmail.com tel.kom 664 417 579 Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka_2311 WYNAJMĘ PROJEKTANTA - Warszawa 10.10.07, 15:42 Drodzy potrzebuję porady!!!! Jestem na etapie zakupu mieszkania - mam 3 mieszkania do wyboru i nie wiem na które sie zdecydować. Każde z nich ma jakiś mankament i nie wiem które wybrać. Proszę o sygnał, czy ktoś (oczywiście odpłatnie) spojrzałby na plany i doradził co i jak mozna przeprojektowac. Czekam na sygnał - mój adres e-mailowy: katarzynka_99@interia.pl Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
go27 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA - Warszawa 11.10.07, 15:38 Zapraszam. Jestem architektem wnętrz, pracuję w warszawie. tel. 0 698 679 267 allegro@architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
go27 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA - Warszawa 11.10.07, 16:16 FRU DESIGN Autorska Pracownia Projektowa. Zapraszam. tel. 0 698 679 267 mkazanecka@o2.pl allegro@architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
projektantka2 ZAPROJEKTUJĘ - Lublin i okolice 10.10.07, 16:47 Wykonam projekt wnętrza domu, mieszkania. Pojedyńcze pomieszczenia np. kuchnia, łazienka i inne. projektantka2@gazeta.pl gg 220521 w godzinach późnego popołudnia lub wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
projektantka2 Re: ZAPROJEKTUJĘ - Lublin i okolice 28.01.08, 23:50 aktualizuje propozycję Odpowiedz Link Zgłoś
bo1511 KRAKÓW!!KRAKÓW!!-ZAPROJEKTUJĘ WNĘTRZE 12.10.07, 16:17 Witam!Jestem doswiadczonym architektem wnętrz.Zapraszam do pracowni w Krakowie.Obecnie specjalizuje sie w projektach wnętrz mieszkalnych.Współpracuję na stałe z bardzo dobrą ekipą wykonawców. www.bownetrza.pl/ Bożena Kuszilek 605 513 286 Odpowiedz Link Zgłoś
desi-studio [warszawa] DESI-STUDIO - projektowanie wnętrz 15.10.07, 14:23 www.desi-studio.pl DESI STUDIO - projektowanie wnętrz - smaczne wnętrza: Wyobraźcie sobie Państwo arbuza. Świeży, smaczny, soczysty. Jest lato, Włochy, Toskania. Albo expresso, aromatyczne, mocne, ujęte w kruchej filiżance. Jest 7 rano w Paryżu. Wyobrażając to sobie, pomyślcie Państwo o smaku. Smak jest drogowskazem na drodze do pełniejszego i bardziej radosnego życia. Tę zasadę wyznajemy podczas pracy, jaką wykonujemy. Jesteśmy dla Państwa, jesteśmy kucharzami Waszych wnętrz, projektujemy, aranżujemy, dekorujemy, prowadzimy nadzór autorski, wykonawczy, wizualizujemy w 3d. Tworzymy na podstawie Państwa oczekiwań i naszego doświadczenia. Państwa temperament, styl życia, cechy osobowości są dla nas wyznacznikiem indywidualności każdego projektu. Nasze popisowe dania, to wnętrza mieszkalne w nowoczesnym stylu, gdzie drewno, kamień i szkło w naturalny sposób uzupełniają się wzajemnie. Wnętrza dostosowane do indywidualnych potrzeb- funkcjonalne, komfortowe i przytulne. W naszym menu ogromną rolę odgrywa światło- podkreśla walory użytych materiałów, uwypukla detal. Jest to klucz do nastroju. Wyobraźcie sobie to Państwo i zadzwońcie do nas (022 407 28 55) :) Odpowiedz Link Zgłoś
frs-architekci - Z A P R O J E K T U J Ę - 15.10.07, 17:44 Nasze biuro specjalizuje się w projektowaniu wnętrz. Jeśli jesteś zainteresowany projektem mieszkania/domu, sklepu, biura, kawiarni, gabinetu lekarskiego lub innego wnętrza - zadzwoń lub napisz: FRS ARCHITEKCI tel. (+48) 505098567 tel. (+48) 603096347 frs@frs-architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eftetstudio Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 19.10.07, 08:53 Zapraszam na stronę www.eftetstudio.pl i do współpracy inwestorów prywatnych i instytucjonalnych (VAT). eftetstudio@eftetstudio.pl ft@eftetstudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malamiiii poszukuje projektu pokoju w kawalerce-Warszawa 31.10.07, 11:07 poszukuje kogos, kto stworzy dla mnie funcjonalny i niezbyt drogi pomysl na umeblowanie pokoju w kawalerce, z wykorzystaniem ogolnodostepnych mebli. Zalezy mi wylacznie na projekcie graficznym/ chetnie 3D. prosze o kontakt z propozycja ceny za projekt. malamiiii@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
artefakt-studio PROJEKTUJEMY WNĘTRZA - WROCŁAW i okolice. 01.11.07, 13:25 Zapraszamy do współpracy osoby prywatne oraz firmy. Nasi projektanci posiadają duże doświadczenie w projektowaniu zarówno wnętrz mieszkalnych, jak i użyteczności publicznej. Jeśli szukasz projektanta, który przekuje Twoje marzenia w realną formę, wysłucha i doradzi - zadzwoń. Nie boimy się trudnych wyzwań. ARTEFAKT STUDIO _____________________ tel.: +48 607 507 899 tel.: +48 691 704 224 Odpowiedz Link Zgłoś
nalazka1 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 05.11.07, 12:24 poszukuję projektanta Bydgoszcz nr gg 9916401 Odpowiedz Link Zgłoś