Dodaj do ulubionych

Praca w Chinach

25.01.06, 13:47
Szukam osoby zainteresowanej pracą w Chinach (rok może dłużej). Koniecznie
musi posługiwać się językiem chińskim (mandaryński), mieć wyższe wykształcenie
(idealnie gdyby było techniczne). Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy.
Obserwuj wątek
    • anialuo Re: Praca w Chinach 30.01.06, 11:51
      Witam,
      nazywam sie Anna Woldanska, w tym roku koncze studia (etnolingwistyka), ubiegle
      dwa lata spedzilam na stypendium naukowym w Chinach. Mam pytanko-kiedy bylby ten
      wyjazd? Wiem,ze niestety nie do konca spelniam podane wymagania,ale jezeli byla
      by mozliwosc,jestem zainteresowana praca w Chinach. Bardzo prosilabym wiec o
      wziecie mojej kandydatury pod uwage na przyszlosc...
      Pozdrawiam!
    • chomskybornagain1 Re: Praca w Chinach 02.02.06, 23:12
      Swietnie, ale na jakiego maila mozna odpowiedziec?
      Mieszkam w Chinach od trzech lat, skoczylem sinologie.
      Wiecej o mnie tutaj: china.webd.pl/index.php?lang=pl&page=cv

Jarek
    • raganana Re: Praca w Chinach 05.02.06, 20:25
      Witam.
      Wlasnie koncze studia sinologiczne w Warszawie. Planuje obrone w kwietniu. Mam
      za soba praktyki jezykowe w ChRL i na Tajwanie. Prosze o podanie szczegolow
      dotyczacych oferowanej pracy.
      Z Powazaniem
      Han Na
      • chomskybornagain1 Re: Praca w Chinach 05.02.06, 21:46
        ja mysle ze to kolejna nieprzemyslana i nie bardzo powazna oferta. gdybt tak nie
        bylo, gosciu by sie odezwal po tylu dniach :)
        • trener5 Re: Praca w Chinach 06.02.06, 23:09
          Przepraszam zainteresowanych za brak odpowiedzi. Często jednak wyjeżdżam i nie
          zawsze mam w tym czasie dostęp do internetu. Na Forum zaglądam dość rzadko więc
          polecam kontakt mailowy.
          Poszukujemy pracownika dla naszego Klienta. Zastrzegł sobie anonimowość więc nie
          mogę podać więcej szczegółów, poza wymaganiami które podałam wcześniej.
          Zainteresowanych proszę o przesłanie CV, które będziemy mogli przedstawić
          Klientowi. To on zdecyduje, kogo zaprosić na rozmowę. Wtedy też podamy więcej
          szczegółów, aby osoby które zaprosimy mogły zdecydować czy są zainteresowane
          propozycją.
          • chomskybornagain1 Re: Praca w Chinach 07.02.06, 20:39
            ale na jaki adres przeslac CV. Czy mozna chocieaz wiedziec jaka branze
            reprezentuje klient?
            • lukeon Re: Praca w Chinach 09.02.06, 08:38
              chomskybornagain1 jesli twoj adres to chomskybornagain1@gazeta.pl to chyba nie
              trudno wpasc na adres innych uzytkownikow formu:)
              • chomskybornagain1 Re: Praca w Chinach 10.02.06, 12:52
                tak tez zrobilem ale nie jestem pewien czy go uzywa, bo ja na przyklad nigdy nie
                uzywam konta na gazecie dla poczty
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka