Dodaj do ulubionych

chiński w TORUNIU

04.04.06, 20:55
Witam, czy wie ktos z Was moze gdzie mozna znalezc miejsce lub osobe uczaca
jezyka chińskiego w Toruniu???
Obserwuj wątek
    • monikorin Re: chiński w TORUNIU 05.04.06, 07:38
      Hm, obecnie ja jestem taką osobą :).
      • lady_evil Re: chiński w TORUNIU 05.04.06, 14:21
        ooo, juz myslalam ze nikogo nie znajde. wprawdzie patrze przyszlosciowo bo
        teraz i tak mam mature i na nic nie mam wolnego czasu, ale moze mozesz mi
        odpowiedziec w jakich cenach i za jaki czas udzielasz korepetycji, gdzie, skad
        znasz chiński itp? Bo chcialam jakos w przyszlosci zaczac sie uczyc i wtedy bym
        wiedziala dokad sie zwrocic...:)Dzieki :)
        • monikorin Re: chiński w TORUNIU 05.04.06, 17:43
          Hm, cenowo i czasowo wygląda to standardowo dla takich języków jak japońki,
          chiński i korański, czyli: 50zł za 1h zegarową, 40 zł za 40min i potem
          ewentualnie 25zł za 30 min jeżeli ktoś bierze powiedzmy 1,5h (75zł).
          Chiński znam ze studiów (UAM Poznań) i z pobytu w Chinach. Co prawda jeżeli
          chodzi o przyszłość to raczej nie zgłaszać się na tego maila, bo z niego
          korzystam tylko dla forum. Jeżeli jesteś zainteresowana mogę Ci przesłać mojego
          maila, na którego możesz (gdy już się zdecyzujesz i znajdziesz czas) przesyłać
          ewentualne pytania czy wyrazy chęci zaczęcia nauki :).
          • lady_evil Re: chiński w TORUNIU 05.04.06, 18:14
            Witam, wyslalam wiadomosc na maila gazety i prosze o odeslanie swojego maila na
            moja poczte, ktora podalam. Dziekuje:)
          • oremi315 Re: chiński w TORUNIU 09.04.06, 04:59
            Jestem również zainteresowany nauką podstaw chińskiego. Czy możesz mi podac
            jakis kontakt do siebie?
            Pozdrawiam
            • monikorin Re: chiński w TORUNIU 13.04.06, 18:09
              Najlepiej napisać do mnie na maila, którego podam wysyłając na pana maila tu
              na "gazecie" ^_^ lub dzwonic - telefon równiez podam na maila.
              Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka