toya666 Re: SPRZEDAM ARABSKI DLA POLAKÓW z kasetą!!!!! 07.12.05, 19:19 Ja jestem chętna. Napisz po ile chciałabyś sprzedac :) Aha, i skąd jestes, bo moze nie będziemy musiały korzystac z pośrednictwa Poczty Polskiej :) Odpowiedz Link
kate710 Re: SPRZEDAM ARABSKI DLA POLAKÓW z kasetą!!!!! 09.12.05, 16:27 hej toya podrecznik za 26 a kasete za 11. Są nowe. Jestem z legnicy. i jak? pozdrowionka :-) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: SPRZEDAM ARABSKI DLA POLAKÓW z kasetą!!!!! 10.12.05, 17:58 ojejku...spoznilam się :/ jak ktos jescze ma jakies podreczniki do sprzedania to jestem zaineesowana :] pozdrwaim :] Odpowiedz Link
msmsm Re: SPRZEDAM ARABSKI DLA POLAKÓW z kasetą!!!!! 21.04.06, 17:53 toya666 napisała: > Ja jestem chętna. Napisz po ile chciałabyś sprzedac :) > Aha, i skąd jestes, bo moze nie będziemy musiały korzystac z pośrednictwa > Poczty Polskiej :) też taki mam chętnie odstąpię po kosztach, jestem z warszawy tel. 503 777 378 michal Odpowiedz Link
aniord Re: SPRZEDAM ARABSKI DLA POLAKÓW z kasetą!!!!! 10.12.05, 20:39 Sluchaj, ja mam ta ksaizke. Kupilam ja na allegro za 32 zl i dokupilam kasete za chyba 13. Wysylane bylo na 2 razy bo byly male zamieszania w ksiegarni.. Jezeli jestes chetna daj znac to podam ci link. (ta ksiegarnia ciagle sprzedaje ten podrecznik) Odpowiedz Link
kate710 Re: SPRZEDAM ARABSKI DLA POLAKÓW z kasetą!!!!! 11.12.05, 10:45 MAM NADAL TĘ KSIĄŻKĘ DO SPRZEDANIA!!!!Toya się chyba rozmyśliła.To jak chce ją ktoś? Ceny podałam wyżej Odpowiedz Link
aniord Re: SPRZEDAM ARABSKI DLA POLAKÓW z kasetą!!!!! 11.12.05, 20:27 szkoda ze dopiero teraz to preczytalam :) Szukalam wszedzie czefos do nauki. Trfailam na allegro to bez zastanowienia kupilam :) Jak widze przepalcilam :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
kate710 Re: SPRZEDAM ARABSKI DLA POLAKÓW z kasetą!!!!! 16.12.05, 22:22 no to chyba nikt jej nie potrzebuje :-( szkoda Odpowiedz Link
aniord Re: SPRZEDAM ARABSKI DLA POLAKÓW z kasetą!!!!! 17.12.05, 22:18 Jezeli jeszcze ja masz pozwole popytac znajomych ktorych mogloby to zainteresowac. a ksiazka jest calkowicie nowa? Odpowiedz Link
kate710 Re: SPRZEDAM ARABSKI DLA POLAKÓW z kasetą!!!!! 18.12.05, 15:57 bylabym wdzieczna. ksiazka jest calkowicie nowa, kaseta jest zafoliowana pozdrawiam Odpowiedz Link
mmausii Re: SPRZEDAM ARABSKI DLA POLAKÓW z kasetą!!!!! 14.04.06, 23:51 hej Kate jestem zainteresowana..ile ma stron i jakie sa dzaly? pozdrawiam marta Odpowiedz Link
kate710 Re: SPRZEDAM ARABSKI DLA POLAKÓW z kasetą!!!!! 19.04.06, 22:12 witam ponownie str.223; "JĘZYK ARABSKI DLA POLAKÓW" to podrecznik dla poczatkujacych uwzgledniajacy specyficzne trudnosci odbiorcy polskiego, dla kt. pierwszym powaznym problemem jest calkowicie odmienny system pisowni i wymowy arabskiej. Autorzy- wykladowcy j. arabskiego w polskich osrodkach uniwersyteckich- zastosowali metode umozliwiajaca stopniowe poznawanie podstaw jezyka arabskiego i podjecie proby komunikowania sie w tym jezyku. W pierwszej czesci prezentowane sa reguly pisowni i wymowy arabskiej. Druga czesc obejmuje 24 lekcje zawierajace teksty narracyjne i dialogi, slowniczki, krotkie, przystepne komentarze gramatyczne oraz bogaty zestaw cwiczen utrwalajacych prezentowany material. Wszystkie dialogi i teksty lekcji zostaly nagrane na kasete audio pozdrawiam :-) jesli masz jeszcze jakies pytania to pytaj smialo :-) Odpowiedz Link