scharfenwise 11.09.09, 15:43 Czy ktoś w tym smutnym mieście jeździe rekreacyjnie (25km/h , dystans do 60km) na rowerze? Chętnie się przyłączę - 39 l., szczupła ciemnowłosa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapec007 Re: ROWER 09.12.09, 12:43 witam, obecnie mieszkam w tym smutnym mieście. Codziennie jeżdżę na rowerze, no prawie rekreacyjnie. 25km/h średnia prędkość na dystansie 60km to moim zdaniem już nie rekreacja ale sama przyjemność. Napisz gdzie, kiedy i na czym jeździsz? Ja jeżdżę za dnia (nie nocami), najchętniej po lasach, oczywiście rowerem górskim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
scharfenwise Re: ROWER 10.12.09, 13:39 Dziękuję za odzew. No ja tylko w sobotę i w niedzielę mogę , w tygodniu pracuję w innym, jeszcze bardziej smutniejszym mieście :) mail: scharfenwise@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kapec007 Re: ROWER 11.12.09, 11:16 Ciekawe jakie miasto jest smutniejsze od Ostrołęki :)? Ja śmigam prawie codziennie, a w weekendy trochę więcej. W tą sobotę będę w stolicy oczywiście z rowerem, a w niedzielę umówiłem się na wspólną jazdę z jakimiś ludkami z forum rowerowaostroleka.pl/. Spotkanie jest o 10.45 przy sp10. Nie wiem jak oni jeżdżą ale może warto spróbować. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: ROWER 11.12.09, 13:15 kapec007 napisał: > Ciekawe jakie miasto jest smutniejsze od Ostrołęki :)? Czemu uważacie, że O. jest smutna? Nudnawa to się zgodzę, ale smutna? Odpowiedz Link Zgłoś