sugarhoney 26.05.04, 12:07 Beenie Man szykuje się do ataku z nowym albumem - od razu widac, ze lato już blisko... hehe lubię tego faceta) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borixx Re: Pachnie latem:) 26.05.04, 14:41 ja tam lata kompletnie nie odczuwam.sesja w toku a ws umie juz za dwa dni jej piekny poczatek.poza tym jest 26 maj a w nocy temperatura max 5 stopni."pojutrze"jest juz coraz blizej chyba jesli wiesz co mam na mysli. sciagnalem sobie kilka walkow krolowej arethy i staram sie pogodzic z asamym soba i niestety rozwijajaca sie depresja wegetatywna Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Pachnie latem:) 26.05.04, 22:19 Spokojnie, oddychaj głęboko. Sesja to nie jest coś, czego by się nie dało przeżyć, a depresja nie jest niczym na co by warto marnować czas i nerwy. Zrób sobie dobrej kawy koniecznie z bita smietaną i cynamonem i poproś kolezankę o masaż karku poczujesz się lepiej. Co do temperatur to pogoda szykuje nam przyjemną odmianę - może nie tropiki od razu, ale będzie znacznie cieplej. Ja się zamierzam relaksować a potem zajrzę do szafy żeby wykopac z jej dna letnie sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Pachnie latem:) 27.05.04, 11:54 A na marginesie... jak ci sie podoba "Dude"? moim zdaniem to obiecujący start albumu) Odpowiedz Link Zgłoś