Gość: Joanna d`Arc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 15:59 RANKING. Miejsce pierwsze : RoMAN GIERTYCH (POLSKA) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TeDe to niesprawiedliwe!!!!!!!! IP: 217.11.134.* 09.01.04, 16:03 JA GO CHCIAŁEM WPISAĆ... ale tak na poważnie, to myslę że to jest zbyt rozlegly temat żeby go tak tu bezkarnie zapodawać. Moze by tak podzielic na kategorie - politycy, ludzie z rządu, posłowie, ministry, meże stanu.. bo tak , to się tu kupa zrobi, bo głupcw ci u nas dostatek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna d`Arc Ale to niemożliwe!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 16:08 Bo zeby dla wszystkich starcztło miejsca ,trzeba by założyć z 10 tematów.A co jaki taki najgłupeszy należałby jednocześnie do trzech kategorii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: NAJGŁUPSI IP: *.acn.pl 09.01.04, 16:09 Renata Beger Anita Błochowiak Roman Giertych Edyta Górniak Alicja Janosz Dorota Gawryluk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wazon Re: NAJGŁUPSI IP: *.pl 09.01.04, 16:13 > Renata Beger > Anita Błochowiak > Roman Giertych > Triss Merigold > Alicja Janosz > Dorota Gawryluk > Pajdeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j76 Re: NAJGŁUPSI IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 16:14 > Miejsce pierwsze : RoMAN GIERTYCH (POLSKA) A mówimy o programie polityka, czy o nim samym? Bo jeżeli o tym drugim, to nie szukając daleko, GW nazwała go jednym z najbardziej inteligentnych polityków w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarysa Re: NAJGŁUPSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 16:18 Miejsce drugie: Gazeta Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: NAJGŁUPSI IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 16:38 Nie o.....wajmy kanapy gospodarza ! Nie wypada. Nie mam typu, jesli chodzi o polityke, to raczej pazernosc niz glupota kroluje. Inne osoby publiczne: Gorniak i Janosz za infantylizm Prokop za bufoniarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: NAJGŁUPSI IP: 80.48.96.* 09.01.04, 16:34 Gietrych wcale nie jest głupi, pisząc tak o nim sami wystawiacie sobie świadectwo własnej ignorancji. Jest wykształconym, inteligentnym facetem. Nie zgadzam się z jego poglądami politycznymi, sposobem uprawianie polityki, uważam, że jest kompletnie niemedialny i nie umie się "sprzedać" ale wcale nie jest głupi. Głupia jest ogromna część Samoobrony i spora różnych innych ugrupowań w parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: NAJGŁUPSI IP: *.acn.pl 09.01.04, 16:38 mądrość i inteligencja nie zawsze idą w parze.Mój ojciec jest wykształcony,ale jest tak głupim człowiekiem,że strzeż nas Panie Boże przed takimi ludźmi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: NAJGŁUPSI IP: 80.48.96.* 09.01.04, 17:03 Ale Gietrycha nie znasz i mówisz o nim "głupi" dlatego, że nie zgadzasz się z jego poglądami politycznymi /o ile je znasz/ i być może prezentowniem sie w mediach. Wszyscy, którzy z nim pracują w parlamencie wypowiadają się o nim bardzo pozytywnie choć mają skrajnie odmienne poglądy polityczne. Oglądaj np. Tygodnik Polityczny Jedynki i słuchaj tego co on mówi. Nie jest głupi. Co do Twojego ojca to być może też głupi nie jest - jak twierdzisz ale np. ma inne zasady niż Tobie wygodnie hołdować i sposób bycia nieakcetowlny przez Ciebie. Postaraj sie to rozróznić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena PS IP: 80.48.96.* 09.01.04, 17:05 "Wykształcony" też nie oznacza "mądry" ale by wypowiadać się o czyjejś głupocie lub mądrości trzeba samemu znać temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Mengele Re: NAJGŁUPSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 17:03 Ok.To z półki media: Agnieszka Frykowska {tak gł....,że aż mądra} Większość programów na TVN [nagroda zbiorowa] Ten facet,nie pamiętam nazwiska,który był dowódcą bojówki obrzucającej statek aborcujny kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heffi Re: NAJGŁUPSI IP: *.acn.pl 09.01.04, 17:08 poseł Strąk Andrzej Bizoń Ken z Big Brothera Grzegorz Markocki z Baru Doda "wokalistka" Virgin wokalistka zespołu Łzy mój tatuś-pozdrawiamy go wszyscy bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: NAJGŁUPSI IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 17:31 no i wyszlo pytanie jaka jest roznica miedzy madrosc a inteligencja. Dla mnie Inteligencja- intelektualne mozliwosci podejmowania dobrych decyzji i wydawania trafnych osadow Madrosc lub glupota - dwa konce skali wskazujacej zdolnosc korzystania z tych mozliwosci. Kazda chyba zna kobite inteligentna, ktora wpakowala sie w beznadziejne malzenstwo. Zapomnialam o Frytce, co niewybaczalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qm PL R Giertych to dobry zawodnik, ja też żałuję,że gra IP: *.future-net.pl 09.01.04, 19:37 nie w mojej drużynie... a swoją drogą nie wszystko co niezrozumiałe musi być zaraz głupie... głupio to się do tego przyznać,prawda?...choć nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: R Giertych to dobry zawodnik, ja też żałuję,ż 09.01.04, 19:44 Giertych nie jest głupi, tylko niezrównoważony psychicznie... Głupie są za to na pewno Edyta Górniak i Alicja Janosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic00 Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.04, 19:59 Gietrych jest niezrównoważony, ma nawiedzone poglądy, co przy inteligencji i dobrej gadanie, która to mieszanka czyni go człowiekiem niebezpiecznym. Niestety, choć go nie cierpię, nie mogę powiedzieć, że jest głupi. Natomiast Renata Beger jest głupia, ale ...cwana. Nr 1 w kategorii głupia panienka przyznałbym wokalistce zespołu Łzy oraz wielbicielom tejże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna d`Arc Roman Giertych Prezydentem??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 20:11 Jezus Maria,nie miałam pojęcia,że Giertych wzbudza taką narodową dyskusję! Miejcse pierwsze przyznałam mu z jednego względu:On sam nie wierzy w 3/4 tego ,co mówi,ale jest na tyle cwany,że z tej swojej "Pseudo-niewiary" opracował cały program dla partii,a program ,jak dotąd działa doskonale.Jest inteligentny,owszem,ale z nas robi przygłupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Roman Giertych Prezydentem??? IP: *.icpnet.pl 09.01.04, 20:43 No więc sama widzisz - Giertych nie jest głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qm PL Re: Roman Giertych Prezydentem??? IP: *.future-net.pl 09.01.04, 20:50 może nie ze wszystkich robi przygłupów... są tacy co się sami świetnie bronią,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna d`Arc W takim razie przewodniczący Andrew Lepper . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 21:11 Co o tym naszym porządnym przewodniczącym Andrzeju Lepperze myślicie,bo widzę ,żę wątek udał się w stronę polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qm PL Re: W takim razie przewodniczący Andrew Lepper . IP: *.future-net.pl 09.01.04, 21:27 to jest gość,który robi największe postępy...na tej scenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Król glupców to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 21:31 MAREK POL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna d`Arc Re: W takim razie przewodniczący Andrew Lepper . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 21:32 Problem polega na tym ,że o Andrew Lepperze,nie można powiedzieć,że jest głupi,bo nie jest,choć wszyscy mu to udowadniają.Jest populistą i doskonale wie,jakie hasła sprzedawac,żeby "Gawiedź " mu wierzyła.Zastanawiam się ,jaki osiągnie wynik procentowy w wyborach prezydenckich,bo tego,że startował będzie ,jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś