Dodaj do ulubionych

NAJGŁUPSI

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 15:59
RANKING.

Miejsce pierwsze : RoMAN GIERTYCH (POLSKA)
Obserwuj wątek
    • Gość: TeDe to niesprawiedliwe!!!!!!!! IP: 217.11.134.* 09.01.04, 16:03
      JA GO CHCIAŁEM WPISAĆ... ale tak na poważnie, to myslę że to jest zbyt
      rozlegly temat żeby go tak tu bezkarnie zapodawać. Moze by tak podzielic na
      kategorie - politycy, ludzie z rządu, posłowie, ministry, meże stanu.. bo tak ,
      to się tu kupa zrobi, bo głupcw ci u nas dostatek...
      • Gość: Joanna d`Arc Ale to niemożliwe!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 16:08
        Bo zeby dla wszystkich starcztło miejsca ,trzeba by założyć z 10 tematów.A co
        jaki taki najgłupeszy należałby jednocześnie do trzech kategorii?
    • Gość: coco Re: NAJGŁUPSI IP: *.acn.pl 09.01.04, 16:09
      Renata Beger
      Anita Błochowiak
      Roman Giertych
      Edyta Górniak
      Alicja Janosz
      Dorota Gawryluk
      • Gość: wazon Re: NAJGŁUPSI IP: *.pl 09.01.04, 16:13
        > Renata Beger
        > Anita Błochowiak
        > Roman Giertych
        > Triss Merigold
        > Alicja Janosz
        > Dorota Gawryluk
        > Pajdeczka
    • Gość: j76 Re: NAJGŁUPSI IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 16:14
      > Miejsce pierwsze : RoMAN GIERTYCH (POLSKA)

A mówimy o programie polityka, czy o nim samym? Bo jeżeli o tym drugim, to nie
      szukając daleko, GW nazwała go jednym z najbardziej inteligentnych polityków w
      Polsce.
      • Gość: Klarysa Re: NAJGŁUPSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 16:18
        Miejsce drugie: Gazeta Wyborcza
        • Gość: baba Re: NAJGŁUPSI IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 16:38

Nie o.....wajmy kanapy gospodarza !
          Nie wypada.
          Nie mam typu, jesli chodzi o polityke, to raczej pazernosc niz glupota kroluje.
          Inne osoby publiczne:
          Gorniak i Janosz za infantylizm
          Prokop za bufoniarstwo.
    • Gość: Lena Re: NAJGŁUPSI IP: 80.48.96.* 09.01.04, 16:34
      Gietrych wcale nie jest głupi, pisząc tak o nim sami wystawiacie sobie
      świadectwo własnej ignorancji. Jest wykształconym, inteligentnym facetem. Nie
      zgadzam się z jego poglądami politycznymi, sposobem uprawianie polityki,
      uważam, że jest kompletnie niemedialny i nie umie się "sprzedać" ale wcale nie
      jest głupi.
      Głupia jest ogromna część Samoobrony i spora różnych innych ugrupowań w
      parlamencie.
      • Gość: coco Re: NAJGŁUPSI IP: *.acn.pl 09.01.04, 16:38
        mądrość i inteligencja nie zawsze idą w parze.Mój ojciec jest wykształcony,ale
        jest tak głupim człowiekiem,że strzeż nas Panie Boże przed takimi ludźmi..
        • Gość: Lena Re: NAJGŁUPSI IP: 80.48.96.* 09.01.04, 17:03
          Ale Gietrycha nie znasz i mówisz o nim "głupi" dlatego, że nie zgadzasz się z
          jego poglądami politycznymi /o ile je znasz/ i być może prezentowniem sie w
          mediach. Wszyscy, którzy z nim pracują w parlamencie wypowiadają się o nim
          bardzo pozytywnie choć mają skrajnie odmienne poglądy polityczne. Oglądaj np.
          Tygodnik Polityczny Jedynki i słuchaj tego co on mówi. Nie jest głupi.
          Co do Twojego ojca to być może też głupi nie jest - jak twierdzisz ale np. ma
          inne zasady niż Tobie wygodnie hołdować i sposób bycia nieakcetowlny przez
          Ciebie. Postaraj sie to rozróznić.
          • Gość: Lena PS IP: 80.48.96.* 09.01.04, 17:05
            "Wykształcony" też nie oznacza "mądry" ale by wypowiadać się o czyjejś głupocie
            lub mądrości trzeba samemu znać temat.
      • Gość: ola Lena zgadzam się w 100%! n/t IP: *.man.polbox.pl 09.01.04, 20:49
    • Gość: Dr Mengele Re: NAJGŁUPSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 17:03
      Ok.To z półki media: Agnieszka Frykowska {tak gł....,że aż mądra}

Większość programów na TVN [nagroda zbiorowa]

Ten facet,nie pamiętam nazwiska,który był dowódcą bojówki obrzucającej statek
      aborcujny kamieniami.
    • Gość: heffi Re: NAJGŁUPSI IP: *.acn.pl 09.01.04, 17:08
      poseł Strąk
      Andrzej Bizoń
      Ken z Big Brothera
      Grzegorz Markocki z Baru
      Doda "wokalistka" Virgin
      wokalistka zespołu Łzy
      mój tatuś-pozdrawiamy go wszyscy bardzo serdecznie
      • Gość: baba Re: NAJGŁUPSI IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 17:31

no i wyszlo pytanie jaka jest roznica miedzy madrosc a inteligencja.
        Dla mnie
        Inteligencja- intelektualne mozliwosci podejmowania dobrych decyzji i
        wydawania
        trafnych osadow
        Madrosc lub glupota - dwa konce skali wskazujacej zdolnosc korzystania z tych
        mozliwosci.
        Kazda chyba zna kobite inteligentna, ktora wpakowala sie w beznadziejne
        malzenstwo.

Zapomnialam o Frytce, co niewybaczalne!
    • Gość: qm PL R Giertych to dobry zawodnik, ja też żałuję,że gra IP: *.future-net.pl 09.01.04, 19:37
      nie w mojej drużynie... a swoją drogą nie wszystko co niezrozumiałe musi być
      zaraz głupie... głupio to się do tego przyznać,prawda?...choć nie trzeba
      • charade Re: R Giertych to dobry zawodnik, ja też żałuję,ż 09.01.04, 19:44
        Giertych nie jest głupi, tylko niezrównoważony psychicznie... Głupie są za to
        na pewno Edyta Górniak i Alicja Janosz.
        • Gość: magic00 Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.04, 19:59
          Gietrych jest niezrównoważony, ma nawiedzone poglądy, co przy inteligencji i
          dobrej gadanie, która to mieszanka czyni go człowiekiem niebezpiecznym.
          Niestety, choć go nie cierpię, nie mogę powiedzieć, że jest głupi.
          Natomiast Renata Beger jest głupia, ale ...cwana.
          Nr 1 w kategorii głupia panienka przyznałbym wokalistce zespołu Łzy oraz
          wielbicielom tejże.
          • Gość: Joanna d`Arc Roman Giertych Prezydentem??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 20:11
            Jezus Maria,nie miałam pojęcia,że Giertych wzbudza taką narodową dyskusję!
            Miejcse pierwsze przyznałam mu z jednego względu:On sam nie wierzy w 3/4
            tego ,co mówi,ale jest na tyle cwany,że z tej swojej "Pseudo-niewiary"
            opracował cały program dla partii,a program ,jak dotąd działa doskonale.Jest
            inteligentny,owszem,ale z nas robi przygłupów.
            • Gość: chris Re: Roman Giertych Prezydentem??? IP: *.icpnet.pl 09.01.04, 20:43
              No więc sama widzisz - Giertych nie jest głupi.
            • Gość: qm PL Re: Roman Giertych Prezydentem??? IP: *.future-net.pl 09.01.04, 20:50
              może nie ze wszystkich robi przygłupów... są tacy co się sami świetnie
              bronią,prawda?
    • Gość: Joanna d`Arc W takim razie przewodniczący Andrew Lepper . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 21:11
      Co o tym naszym porządnym przewodniczącym Andrzeju Lepperze myślicie,bo
      widzę ,żę wątek udał się w stronę polityki.
      • Gość: qm PL Re: W takim razie przewodniczący Andrew Lepper . IP: *.future-net.pl 09.01.04, 21:27
        to jest gość,który robi największe postępy...na tej scenie
        • Gość: GOSC Re: Król glupców to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 21:31
          MAREK POL
        • Gość: Joanna d`Arc Re: W takim razie przewodniczący Andrew Lepper . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 21:32
          Problem polega na tym ,że o Andrew Lepperze,nie można powiedzieć,że jest
          głupi,bo nie jest,choć wszyscy mu to udowadniają.Jest populistą i doskonale
          wie,jakie hasła sprzedawac,żeby "Gawiedź " mu wierzyła.Zastanawiam się ,jaki
          osiągnie wynik procentowy w wyborach prezydenckich,bo tego,że startował
          będzie ,jestem pewna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka