wicehrabia.julian 30.09.09, 20:28 Kontrapunktuję, bo jeszcze wyjdzie, że faceci wolą pomarszczone babony z wykarminowanymi ustami. Małe warunki -inteligencja -brak nadwagi -zgrabność -spory biust Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermina25 Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 20:31 ja mam to wszystko :) ale nie znoszę kretynów,tak więc możesz marzyć dalej :D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 20:36 hermina25 napisała: > ale nie znoszę kretynów,tak więc możesz marzyć dalej :D gdzie napisałem, że jestem tobą zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś
purim Re: Mnie kręcą młode laski 01.10.09, 16:10 to jest ten moment w którym autora wątku przestały kręcić młode laski :) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 20:57 > ale nie znoszę kretynów,tak więc możesz marzyć dalej :D Ciekaw jestem które to stwierdzenie autora wątku wskazuje niezbicie na to, że jest kretynem? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 21:00 Hehehhee to jest lepsze od "Rozmuff w toku" Hicior goni hiciora :P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 21:05 sam wątek wskazuje na to,że jednakowoż autor to kretyn! Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 21:09 hermina25 napisała: > sam wątek wskazuje na to,że jednakowoż autor to kretyn! Dlaczego? Bo kręcą go młodsze laski? Jeśli nie to wskaż konkretnie co. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 21:13 Kontrapunktuję, bo jeszcze wyjdzie, że faceci wolą pomarszczone babony z wykarminowanymi ustami. Małe warunki -inteligencja -brak nadwagi -zgrabność -spory biust sam fakt,jak o tym napisał-pomarszczone babony...-a ,co przepraszam autor wątku nie będzie kiedyś stary?Ależ tak...zobaczymy co powie jak mu już nie będzie wacek brykać na widok szczupłej laski z dużym biustem... Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 21:17 > sam fakt,jak o tym napisał-pomarszczone babony... Czyli nazywasz go kretynem ponieważ użył stwierdzenia "pomarszczone babony"? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 21:22 nie ,za sam kontekst jego wypowiedzi...takie wymagania to na fotce pl. może sobie napisać...Myślący facet nie przekłada walorów estetycznych nad egzystencjalnymi! Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 21:26 hermina25 napisała: > nie ,za sam kontekst jego wypowiedzi...takie wymagania to na fotce pl. może > sobie napisać...Myślący facet nie przekłada walorów estetycznych nad > egzystencjalnymi! Przecież napisał, że obok urody jednym z warunków jest również m.in. inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 21:34 no super,pewnie kolejny zakompleksiony dres z osiedlowej budki z piwem ,po 2 klasach zasadniczej szkoły zawodowej...ale ma ambicje!nie dość,że jego partnerka ma wyglądać jak Jena Jameson to powinna jeszcze należeć do Mensy... Właśnie tak subiektywnie zinterpretowałam wątek autora ... Mógł po prostu napisać,że kręcą go młode,inteligentne ,atrakcyjne kobiety i było by git...a nadmierne epitety i przerost formy nad treścią powodują u mnie właśnie takie,a nie inne odczucia :) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 21:36 hermina25 napisała: > nadmierne epitety i przerost formy nad treścią powodują u mnie > właśnie takie,a nie inne odczucia :) pomarszczony babon nie stanie się kuszącą dziewiętnastką tylko dlatego, że nazwiemy do kobietą "w wieku balzakowskim" PS. Skąd wytrzasnęłaś tego dresa, to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 21:42 wicehrabia.julian napisał: > pomarszczony babon nie stanie się kuszącą dziewiętnastką tylko dlatego, że > nazwiemy do kobietą "w wieku balzakowskim" no i dobra,jesteś kolekcjonerem młodych piczek i po co tu dorabiać ideologie? Nie musisz przy tym oczerniać starszych kobiet,bo sam będziesz kiedyś stary ,pomarszczony i z przerostem prostaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 21:46 ale stare też są ok jest takie powiedzenie:"na starej piczy młodzież się ćwiczy" lub "w starym piecu diabeł pali" Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Mnie kręcą młode laski 01.10.09, 12:59 Wiesz jaki to wiek "balzakowski"? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 21:43 > no super,pewnie kolejny zakompleksiony dres z osiedlowej budki z piwem ,po 2 > klasach zasadniczej szkoły zawodowej... Też tak sądzę. To widać po jego postach. W dodatku wyczytać można bardzo łatwo, że jest operatorem koparki, ma przetarte spodnie na dupie, jest cienki w scrabble, kibicuje Legii i nie potrafi wysyłać mms-ów z Nokii 6200. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Mnie kręcą młode laski 01.10.09, 09:13 ... a "zgrabność" oznacza zapewne, że ciągnie go do ogrodniczek. I nie chodzi o spodnie. I chociaż Hermina radośnie nadinterpretuje, dobór słów autora również mnie nasuwa wrażenie, że jest to osoba trochę niedojrzała. Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Mnie kręcą młode laski 01.10.09, 07:38 Tylko niektórzy uważają, że laska jest inteligentna jak potrafi piwo do lodówki dostarczyć i podać otwarte:) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Mnie kręcą młode laski 01.10.09, 09:16 mayenna napisała: > Tylko niektórzy uważają, że laska jest inteligentna jak potrafi > piwo do lodówki dostarczyć i podać otwarte:) To wtedy jest nadinteligentna. Inteligentna jest wtedy, gdy wie gdzie jest lodówka i potrafi wskazać ją palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: Mnie kręcą młode laski 01.10.09, 07:51 hermina25 napisała: > ja mam to wszystko :) > myślę, że spełnianie warunku nr 1 trochę się kłóci z pisaniem podobnych rzeczy jw. Nie wspominając juz o spełnianiu warunku nr 4 ...... ale to tylko moje zdanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 20:37 A morda, buzia, twarzyczka może być brzydka? ;) A młode to przed czy po 18? Nie lubię uogólnień. Sprecyzujmy. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 20:39 rzeka.chaosu napisała: > A morda, buzia, twarzyczka może być brzydka? ;) uroda to rzecz gustu, waga to domena dietetyków :) A młode to przed czy po 18? młode to od 18 do powiedzmy 23 :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 20:43 Oj to ja się załapałam... tak na serio to myślę, że każdy jakoś tam sobie określa granice wiekowe potencjalnego partnera z uwzględnieniem celu związku, z zastrzeżeniem prawa do zmiany poglądów, jak pozna się jakiś uroczy wyjątek. Ja na przykład akceptuję panów od roku do 6-7 lat starszych. Młodszych nie, chyba, że jako kolegów, choć i to nie bardzo. Jakoś tak wychodzi. O! Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Mnie kręcą młode laski 01.10.09, 13:44 A jak ktoś ma 24,a wygląda na 16?:> Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Mnie kręcą młode laski 01.10.09, 16:18 sundry napisała: > A jak ktoś ma 24,a wygląda na 16?:> to znaczy, żeby więcej nie pić Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Ile im placisz za numerek? 30.09.09, 20:41 Płacisz kasą? A może ciuchy w galerii im kupujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ile im placisz za numerek? 30.09.09, 20:43 wacikowa napisała: > Płacisz kasą? A może ciuchy w galerii im kupujesz?:) jestem zbyt przystojny by płacić za seks :) to właśnie kobiety w pani wieku ośmielały się znieważać mnie propozycjami sponsoringu, w tej kwestii - jeśli nie pani nie zauważyła - mamy równouprawnienie Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Ile im placisz za numerek? 30.09.09, 20:52 Przystojny? Rzecz gustu:) Możesz wyglądać nawet jak Jean Reno, cóż z tego jak mózgu nie da się possać!:) U takich kobiet jak ja szans nie masz żadnych:) Dlatego zadowolić musisz się tymi z galerii:) Ewentualnie marzeniami o młodych dupach czyt(blachary):) Ale do tego przystojny nie musisz być. Wystarczy skóra,fura i komóra:) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ile im placisz za numerek? 30.09.09, 20:55 wacikowa napisała: > U takich kobiet jak ja szans nie masz żadnych:) całe szczęście, nie jestem zainteresowany przesiadującymi wiecznie na forach frustratkami w średnim wieku Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Ile im placisz za numerek? 30.09.09, 21:00 Jak wyżej :) Tylko małolaty z pustego coś wyssać mogą.One byle czym się zadowolą:) Oczywiście nie za darmo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ile im placisz za numerek? 30.09.09, 21:01 wacikowa napisała: > Tylko małolaty z pustego coś wyssać mogą.One byle czym się zadowolą:) przynajmniej nie są pomarszczone i po wszystkim nie pytają kiedy ślub Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Ile im placisz za numerek? 30.09.09, 21:05 No to ile Cię to kosztuje?:) Ile kasy poszło na skrobanki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ile im placisz za numerek? 30.09.09, 21:31 wacikowa napisała: > No to ile Cię to kosztuje?:) wystarczy uśmiech Ile kasy poszło na skrobanki?:) słyszałaś o prezerwatywach? Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Ile im placisz za numerek? 30.09.09, 21:37 wicehrabia.julian napisał: > wacikowa napisała: > > > No to ile Cię to kosztuje?:) > > wystarczy uśmiech Faktycznie mało inteligentne:) > > Ile kasy poszło na skrobanki?:) > > słyszałaś o prezerwatywach? Mam jednego partnera:) Loda też robią Ci w prezerwatywie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ile im placisz za numerek? 30.09.09, 21:38 wacikowa napisała: > Loda też robią Ci w prezerwatywie?:) od kiedy to od loda się zachodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Ile im placisz za numerek? 01.10.09, 07:41 wicehrabia.julian napisał: > wacikowa napisała: > > > Loda też robią Ci w prezerwatywie?:) > > od kiedy to od loda się zachodzi :) Od kiedy sypia się z małolatami:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzodk-iewka Re: Ile im placisz za numerek? 30.09.09, 20:55 już jeden w pewnym polskim filmie tak właśnie mówił (bodajże Milowicz) i ciekawie się to skończyło... :P:P uważaj Julek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ile im placisz za numerek? 30.09.09, 20:59 rzodk-iewka napisała: > uważaj Julek !!! będę uważał, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: Ile im placisz za numerek? 30.09.09, 21:03 "Tylko małolaty z pustego coś wyssać mogą.One byle czym się zadowolą:)" Wypraszam sobie,ja się byle czym nie zadowalam...zresztą każdy człowiek coś sobą reprezentuje i albo ci się to podoba i spełnia twoje kryteria albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Ile im placisz za numerek? 30.09.09, 21:13 Uderz w pchłę?:) Pisałam o wybrankach kolegi:) Skoro generalizuje "młode-stare" to mam prawo również nie? Jeśli nie skumałaś to bierz kolegę;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: Ile im placisz za numerek? 30.09.09, 21:17 Biorę stronę kolegi mimo,że zdaję sobie sprawę o co ci chodzi..wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Po 23. roku życia następuje pomarszczenie i wykar 30.09.09, 21:07 minowanie? No, no... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 21:33 może być 13to letnia prymuska z czerwonym paskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tarantinka Re: Mnie kręcą młode laski 30.09.09, 21:41 Populacja to jest krzywa gaussa, czyli kapelusz, najwęcej jest średniaków. Mnie nic a nic nie dziwi że facet może preferować młode kobiety. Niesmak budzi jak się wyraża o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt wicehrabio 01.10.09, 08:55 jeżeli laska ma być młoda, a do tego: > -inteligencja > -brak nadwagi > -zgrabność > -spory biust to raczej musiałbyś najpierw awansować na hrabiego, żeby taką wyrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: wicehrabio 01.10.09, 08:58 ten brak nadwagi to kryterium rozumiem bezdyskusyjne? :) całę szczęście że inteligencja przeważnie nie chodzi w parze z nadwagą, więc wybór będzie seroki... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 pachnie prowokacją.... 01.10.09, 13:08 who gives a f***? Pokaż przynajmniej swoje przystojne oblicze, bo my tu po 23 nie wiemy co tracimy :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Mnie kręcą młode laski 01.10.09, 13:17 wicehrabia.julian napisał: > Kontrapunktuję, bo jeszcze wyjdzie, że faceci wolą pomarszczone babony z > wykarminowanymi ustami. > > Małe warunki > -inteligencja > -brak nadwagi > -zgrabność > -spory biust jak spełnia te 4 warunki to nie ma co w metryke patrzec;] Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Mnie kręcą młode laski 01.10.09, 13:42 I po co dziewczyny dyskutujecie z jakims niedorozwinietym palantem. Pewnie jest tak prymitywny ze ze starsza kobieta nie dalby sobie rady. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Mnie kręcą młode laski 01.10.09, 13:44 green-chmurka napisała: > I po co dziewczyny dyskutujecie z jakims niedorozwinietym palantem. Pewnie jest > tak prymitywny ze ze starsza kobieta nie dalby sobie rady. to ja sie przedstawie moze nazywam sie forumowicz_pospolity, mam rower,lodówke, telewizor Elemis 25 cali i nie przeszkadza mi sikanie na siedząco podobnie jak sikanie na stojąco innymi słowy nie jestem dziewczyną;] Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Mnie kręcą młode laski 01.10.09, 13:46 A kto powiedział,że z 18-stkami jest łatwo? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Mnie kręcą młode laski 01.10.09, 13:49 Człowieku, akurat to co wymieniłeś to każdy facet szuka u kobiety w kazdym wieku więc daruj sobie... :P Ciekawe jakie Ty masz warunki... Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Mnie kręcą młode laski 01.10.09, 17:21 butterflymk napisała: > Ciekawe jakie Ty masz warunki... pytasz o spoczynek czy wzwód? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Mnie w sumie też 01.10.09, 16:27 najbardziej zagajniki oraz szkółki. tam dorasta moja przyszła choinka. Odpowiedz Link Zgłoś