kazio.maciolka 01.10.09, 13:33 z litości nie podam Twych pięcdziesięciu nicków!!!lepiej zniknij z tego forum, bo kompromitacja gotowa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadfael Re: Basiu olech ! 01.10.09, 13:40 A co sie łamiesz? Podaj, podaj! Przynajmniej 46 jak Ci sie nie chce wszystkich pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.maciolka Re: Basiu olech ! 01.10.09, 13:44 murzynier, vicehrabia.julian, rumak.hrabiny= to ta sama osoba kobieta podająca się za faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Basiu olech ! 01.10.09, 13:45 kazio.maciolka napisał: > murzynier, vicehrabia.julian, rumak.hrabiny= to ta sama osoba > kobieta podająca się za faceta. Jeszcze 43 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.maciolka Re: Basiu olech ! 01.10.09, 19:36 wicehrabia.julian= murzynier=rumak.hrabiny=lew.salonowy JESTEŚ NA FORUM BASIU OLECH!!!! ile JESZCZE PSYCHOPATKO BEDZIESZ CHŁOPA STRUGAĆ LESBO? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Basiu olech ! 01.10.09, 20:01 Kaziu, nie twoja sprawa, gdzie jest Basia Olech i kogo struga. Psychopata to bardzo ciężkie oskarżenie, a co do "lesby" - orientujesz się w preferencjach seksualnych Basi? Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Basiu olech ! 01.10.09, 20:16 > wicehrabia.julian= murzynier=rumak.hrabiny=lew.salonowy =kazio.maciolka Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Basiu olech ! 01.10.09, 20:19 skarpetka_szara napisała: > > > > wicehrabia.julian= murzynier=rumak.hrabiny=lew.salonowy > =kazio.maciolka > > Wielorakosc osobowosci? :D > Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Basiu olech ! 01.10.09, 20:43 skarpetka_szara napisała: > > wicehrabia.julian= murzynier=rumak.hrabiny=lew.salonowy > =kazio.maciolka hola hola, widzę drogie panie że cały czas karmicie trolla który w każdym widzi lwa salonowego, o bycie lwem podejżewała (ta trollica) już szereg osób, w tym także - jak stwierdzam z niesmakiem - mnie moim zdaniem osoba ukrywająca się pod nickiem kazio.maciołka i chyba kilkoma innymi jest po prostu niezrównoważona psychicznie i jako taka nie powinna być traktowana poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Basiu olech ! 01.10.09, 20:46 A ktos tu traktuje maciolka powaznie??? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Basiu olech ! 01.10.09, 20:47 skarpetka_szara napisała: > A ktos tu traktuje maciolka powaznie??? sama dyskusja z tym czymś już jest jakąś formą nobilitacji Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Basiu olech ! 01.10.09, 20:51 No wicehrabio - nobilitacja to wyróżnienie, podniesienie czyjejś rangi. Nie to chyba miałeś na myśli.... albo nie wiesz co to nobilitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Basiu olech ! 01.10.09, 20:53 liselle napisała: > No wicehrabio - nobilitacja to wyróżnienie, podniesienie czyjejś rangi. dokładnie to miałem na myśli liselle (dobre imię dla rozwiązłej pokojówki ;)) - dyskutowanie z trollem maciołką nobilituje go po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Basiu olech ! 01.10.09, 20:56 Hehe- w takim razie mój błąd. Spojrzałam na zdanie pod złym kątem. Hmm- nawet nie pamiętam skąd się mój nick wziął :) Chyba z jakiejś książki. Być może było to imię rozwiązłej pokojówki. nie powiem z czym mi się wicehrabia.julian kojarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Basiu olech ! 01.10.09, 21:00 liselle napisała: > nie powiem z czym mi się wicehrabia.julian kojarzy :) dajesz bez litości, zniosę wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Basiu olech ! 01.10.09, 21:05 E nie dramatyzujmy - takie straszne to nie jest :)) wicehrabia.julian to taki typ, co niewinne pokojówki na drogę rozwiązłości sprowadza :) I potem to już Amen w pacierzu - imię zmieniać trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Basiu olech ! 01.10.09, 21:10 liselle napisała: > E nie dramatyzujmy - takie straszne to nie jest :)) > > wicehrabia.julian to taki typ, co niewinne pokojówki na drogę rozwiązłości > sprowadza :) I potem to już Amen w pacierzu - imię zmieniać trzeba :) na jakie? Brunhilda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Basiu olech ! 01.10.09, 21:21 Popatrzyłam do lustra - zdecydowanie nie pasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Basiu olech ! 01.10.09, 21:22 liselle napisała: > Popatrzyłam do lustra - zdecydowanie nie pasuje :) to zostań przy liselle, wolę sprośną pokojówkę niż matronę :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Basiu olech ! 01.10.09, 20:01 A co umówiłaś się z facetem w realu a on nie miał fiutka??:) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Basiu olech ! 01.10.09, 20:10 albo miał fiutka,wykorzystał i uciekł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Basiu olech ! 01.10.09, 20:12 hermina25 napisała: > albo miał fiutka,wykorzystał i uciekł ;) A Kazio ma teraz ciolka :D Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Basiu olech ! 01.10.09, 20:16 Ale,że co? Zaciążył? Matko kochana co na tym świecie się dzieje:D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Basiu olech ! 01.10.09, 20:21 tora83 napisała: > hermina25 napisała: > > > albo miał fiutka,wykorzystał i uciekł ;) > > A Kazio ma teraz ciolka :D Ale jakiego ciołka? www.sjp.pl/co/Cio%B3ek (znaczenie drugie) czy może t2.gstatic.com/images?q=tbn:Oe8GcU0MeA4LnM:http://forum.bocian.org.pl/files/thumbs/t_cioek_matowy2_154.jpg? A może zdobył szlachectwo? tinyurl.com/y9763as Odpowiedz Link Zgłoś