wyssana.z.palca Re: Netowe złośliwości 05.10.09, 21:01 moj ulubiony, gdy sie z czyms/ kims nie zgadzam, gdy cos skrytykuje i tym podobne: "ZAZDROSCISZ". ta. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana 3w1 wróżka/psycholog/kobieta 05.10.09, 21:30 to dziwne, ze nienawidzisz kobiet, skoro to facet zmasakrowal ci psychike (skutki widoczne w 90% twoich wypowiedzi) Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Słowotok depresanta 06.10.09, 12:59 "Kalambury kto kogo, jak długo i dlaczego tak krótko pozostawiam wszystkim żałosnym popaprańcom z tego forum. Innymi słowy - która to pokraka to spłodziła ten nick, czy też koleżanka pokraki, czy też nieprzyjaciel pokraki, czy też dupa pokraki, czy też coś innego jeszcze - na tę chwilę obchodzi mnie tyle co śnieg zeszłoroczny. Musicie mieć bardzo smutne życie skoro tyle czasu spędzacie na tym debilnym forum." Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Słowotok depresanta 06.10.09, 13:26 czemu pastwisz się nad osobą chorą? Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Słowotok depresanta 06.10.09, 13:30 Oo, przepraszam. Nie wiedziałem. :( Ale nie podałem kto jest autorem. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Słowotok depresanta 06.10.09, 13:32 a potem dziwisz się, ża ktoś pisze: idź się leczyć. Ta osoba akurat powinna wziąć sobie tę radę do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Słowotok depresanta 07.10.09, 13:18 Nie można nikogo zmuszać do leczenia. Taki wpis IDŹ SIĘ LECZYĆ uważam za niekulturalny, bo oznacza "jesteś chory psychicznie, jesteś nienormalny". Chorzy psychicznie i upośledzeni tez maja prawo do wypowiedzi. Nie tylko u psychiatry ale na forum jak najbardziej. Więcej tolerancji. Prościej zlekceważyć post, choć czasem to trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Słowotok depresanta 07.10.09, 13:25 twoja tolerancja objawiła się tym, że wyciągnąłeś wypowiedź osoby chorej na pośmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
meetek drogowskaz 07.10.09, 13:30 Ja nie jestem zbyt tolerancyjny, choć nat tym pracuję. Niemniej innych namawiam do tolerancji. Drogowskaz jak wiadomo wskazuje kierunek ale sam tam nie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Róża- bez pierścienia 08.10.09, 21:52 "zachowujesz się jak niedowartościowany facecik, który,żeby dopompować swoje sflaczałe ego, musi po kimś pojechać." Bardzo mi się podoba to sflaczałe ego :D Odpowiedz Link Zgłoś
meetek prawdziwa kobieta do byle jakiego faceta 12.10.09, 13:46 ..."mameje" ,które żeby poczuć się mężczyzną muszą słyszeć ciągle ten zwrot: " mężczyzna" współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkagold Re: Netowe złośliwości 12.10.09, 16:56 Tutaj jest taka sama zasada jak przy rozmowie - każdy słyszy to co chce słyszeć, a tutaj każdy czyta to co chce czytać. Zupełny brak czytania ze zrowumieniem. Czsem to aż się wylogowywuje, bo wkurza mnie bezmytślność innych Odpowiedz Link Zgłoś