meetek 02.10.09, 11:29 Najczęstsze to chyba "NAUCZ SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM" A jakieś inne i równie bezsensowne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Netowe złośliwości 02.10.09, 11:33 no, akurat to jest suchym stwierdzeniem faktu i dobrą radą zarazem. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Netowe złośliwości 02.10.09, 11:41 eee tam złośliwości-dobre rady co najwyżej :) ja np lubię błędy ort ludziom wymawiać,ale to z troski i dobroci serca mego,wynika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Netowe złośliwości 02.10.09, 11:50 niestety w wielu przypadkach jest to pobozne zyczenie Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Netowe złośliwości 02.10.09, 14:16 A jeśli ktoś ma dysleksję albo dysortografię? Ładnie to tak upośledzonemu wypominać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: Netowe złośliwości 02.10.09, 14:30 Ja mam jedno i drugie. Mam też spellchecka. I nie obrażam się jak mi ktoś wytknie błąd, bo takie poprawianie pomaga mi utrwalić poprawną pisownię. Nie cierpię jak ludzie się zasłaniają dysleksją albo dysortografią. Ja jestem na prawdę ciężkim przypadkiem (dawno nie pisałam odręcznie więc nie wiem jak jest teraz, ale jeszcze w lo robiłam ok 20 błędów na stronę A5, w szkole podstawowej było dużo gorzej, latami chodziłam na zajęcia wyrównawcze). I jeśli ja potrafię napisać posta na forum z przyzwoitym poziomem ortografii to uważam, że każdy może jeśli tylko o to zadba. Odpowiedz Link Zgłoś
tititq Re: Netowe złośliwości 07.10.09, 12:59 "naprawdę" :DDD Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Netowe złośliwości 02.10.09, 14:17 Mój faworyt to "chyba masz syndrom niedopchnięcia,dawno nikt cię porządnie nie przeleciał":) Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Netowe złośliwości 02.10.09, 14:20 Moje typy: "słuchaj dziecko,..." albo "faceci są niedojrzali,..." Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Psychiatryczne 02.10.09, 14:31 "Masz rozdwojene jaźni, idź do psychiatry" Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Psychiatryczne 02.10.09, 14:35 to również może być dobra rada. Znam na tym forum co najmniej dwie osoby, jedna z rozdwojeniem jaźni, druga paranoiczna, sorry, nie znam nazw fachowych. Czubki też mają dostęp do netu. Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Psychiatryczne 04.10.09, 12:03 "Szukaj psychopterapii bo psychicznie jestes okaleczonym emocjonalnie facetem." Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: Współczujące 02.10.09, 14:42 A jak czasem komuś jest serio żal, to ma się kamuflować? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Netowe złośliwości 02.10.09, 14:46 Mi się najbardziej " podoba": - sio, trollu - Kosz n/t ;) Odpowiedz Link Zgłoś
juz_niedlugo_wiosna Re: Netowe złośliwości 02.10.09, 15:15 tak, to najlepsze :) chociaż dobre też : MASZ 12 LAT??? Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Netowe złośliwości 02.10.09, 15:19 ja najbardziej lubię "zespół nagłej zmiany tematu" objawiający się nie tylko na forum. żaden tekst tego nie przebije:) Odpowiedz Link Zgłoś
juz_niedlugo_wiosna Re: Netowe złośliwości 02.10.09, 15:22 a mnie się wydaje, że pogoda nawet nie taka zła dzisiaj była :) Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Netowe złośliwości 02.10.09, 15:23 a jakie korki na zakopiance... Odpowiedz Link Zgłoś
meetek najnowszy 03.10.09, 15:53 "jak czytam takie teksty na rzyganie mnie zbiera" Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Netowe złośliwości 03.10.09, 16:04 a mi się podoba dopisek <zieeew> :D ale ogólnie to nie podoba mi się agresja z jaką ludzie odpowiadają ma niektóre normalne wpisy.. Czy to świadczy o wyrzywaniu się i okazywaniu swoich komplexów? Czy o braku qltury? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Netowe złośliwości 03.10.09, 16:04 - idz odrabiaj lekcje malolato - lecz sie (uwielbiam :)) - wykpiwanie wyksztalcenia (jakby to mialo przelozenie na postrzeganie danej sytuacji) - naucz sie pisac (dotyczy ort) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Netowe złośliwości 03.10.09, 16:11 "szanuj się dziewczyno!" ew. "zacznij się szanować" "współczuję twoim dzieciom/rodzicom/mężowi/psu "na jakiej wsi się wychowałaś" Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: Netowe złośliwości 03.10.09, 20:23 "pewno zazdroscisz" w ramach odpowiedzi na jakakolwiek krytyke Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach dziwie sie ,ze twoj maz jeszcze z toba siedzi nt 03.10.09, 20:48 Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Netowe złośliwości 03.10.09, 23:08 "To żeś Amerykę odkryła. Kolumb intelektu normalnie. Ile ty masz lat ? 14 ? To napisz do Bravo !" Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Netowe złośliwości 03.10.09, 23:20 cale mnostwo: - jesteś żałosna.... - nie umiesz czytać ze zrozumieniem - czytaj ze zrozumieniem! - jestes kompletnym zerem - hahahahaha nie posikaj sie - wspulczuje twoim dziecią - Ty to kompletna patologia - wspolczuje twoim dzieciom że ma taką pojebana matke jaką ty jestes - Po twojej wypowiedzi widać, że jesteś strasznie zakompleksiona, samotna, nie masz rodziny ani przyjaciół, pewnie nie masz też żadnej sensownej pracy, jesteś sfrustrowana i nieszczęśliwa. - "nie będę z tobą dyskutowała" a dyskusja trwa i trwa - nie napisałaś JAK ZWYKLE nic wartościowego - a ty w ogóle masz dzieci? - każda z kombinacji "nie czytaj". "Nie chcesz nie czytaj", "nikt Ci nie każe czytać" "jak Cię to nudzi to nie czytaj" - przestań sączyć jad - Skąd u ciebie tyle jadu - Nie masz klasy i tyle - sfrustrowana inteligentka od siedmiu boleści - ty w ogole nie jestes kobieta - brakuje ci sexu - na pewno nie masz dzieci bo kto by cię chcial - maz cię zostawil - nie masz nic lepszego do roboty? - zajmij się swoim dzieckiem a nie przy kompie siedzisz - jestes zazdrosna - a co cie to obchodzi jak zyje - nie interesuje mnie co o mnie/o tym myslisz - Jak Ci się wątek nie podoba to nie musisz czytać/odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Netowe złośliwości 04.10.09, 11:19 "Boże.... Zaczynam wątpić w gatunek ludzki." Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Moje 04.10.09, 12:08 "Niestety jesteś nieukiem i ignorantem a swoja wiedzę czerpiesz chyba z Wikipedii. Przejdź się chłopie do biblioteki albo kupuj książki, bo tego nie znajdziesz w internecie." Nieźle mnie wkurzył :( Odpowiedz Link Zgłoś
juz_niedlugo_wiosna Re: Moje 04.10.09, 15:55 hehe to było dobre, nawet to kojarzę z wątku - kocham obie ;P ale teraz o wiele szybciej można znaleźć coś w internecie niż w bibliotece, pytanie tylko na ile te informacje są wiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: Moje 05.10.09, 22:07 "Masz wodogłowie po prostu. Od nalewek za 3,50 PLN. Kup kiedyś dobre wino i spróbuj je wypić w czasie dłuższym niż 30 minut. Zobaczysz różnice." To do konia który mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Netowe złośliwości 04.10.09, 15:39 Moja ulubiona: kup sobie młotek :F Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: News 04.10.09, 17:20 To nie jest złośliwość, tylko stwierdzenie faktu - się nie liczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
meetek Re: News 05.10.09, 13:37 "ty masz coś z głową, wątpliwości nie mam żadnych wyświadcz światu przysługę i nie miej dzieci" Odpowiedz Link Zgłoś
asdfcxz Re: Netowe złośliwości 05.10.09, 18:07 Internauci to pikuś przy dzieciach. Te są dopiero wredne. U mnie w podstawówce krążyło takie przezwisko: Mietek z przeterminowanych tabletek. Skąd się to dzieciom bierze??? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Netowe złośliwości 05.10.09, 20:58 ja znam tylko Mietek-podnietek ;) ale ostatnio usłyszałam od dziecka że jestem niedorajda ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
meetek na Warszawę 05.10.09, 20:51 "Wyczuwam w tym poscie pedała ze stolycy co wyżej sra niz d... ma." :( Odpowiedz Link Zgłoś