hkmm 17.10.09, 20:52 Co to oznacza jak kobieta mówi mężczyznie że jest ładny?? Zaznaczam że nie jestem żadnym metro, nie używam żadnych kosmetyków poza podstawowymi itp.Ładny dla kobiet ma wydźwięk pozytywny czy negaywny?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: Ładny 17.10.09, 20:53 Jeżeli masz więcej niż 6 lat, to słowo jakoś nie pasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Ładny 17.10.09, 20:57 to samo, co przytojny :) tutaj moga byc rozne preferencje, ale zwykle mocna szczeka, ładne oczy i wysoki :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: Ładny 17.10.09, 21:15 to samo, jak facet mowie dziewczynie, ze jest przystojna :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Ładny 17.10.09, 22:08 Określenie ładny w stosunku do mężczyzny to jak dla mnie dziwne określenie. Faet może być przystojny, męski ale ładny...? Dla mnie, to ktoś kto ma przyjemną twarz ale więcej ma w sobie kobiecości niż męskości. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Ładny 17.10.09, 22:22 > Zaznaczam że nie jestem żadnym metro, nie używam żadnych kosmetyków poza podsta > wowymi itp. A od używania kosmetyków odpadają jaja? Czy zmienia się orientacja? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Ładny 18.10.09, 22:34 Ale już po pierwszym użyciu nadliczbowego kosmetyku? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Ładny 18.10.09, 22:40 Tia, a kiedy wychwalasz im maseczkę czy krem ze swojej łazienki to dziwnie siedzi dłużej w łazience a kremu czy maseczki magicznie ubywa. Ha :) przyznać się nie przyznają Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Ładny 19.10.09, 00:18 hkmm napisał: > Zdecydowanie odpadają jaja to nie jesteś ani ładny, ani przystojny a Twoja laska jest ślepa! Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Ładny 17.10.09, 22:22 to chyba dziecinne wyrażenie słowa przystojny ? Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: Ładny 17.10.09, 22:30 Ladny facet musi miec piekna opalona twarz,piekne oczy i bujne ,blyszczace wlosy ,najlepiej czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Zależy która kobieta 17.10.09, 22:24 Jak ja mówię (a mawiam nawet, że facet jest ŚLICZNY) to to jest komplement. No ale ja jestem Androgyne i nie oceniam facetów po ilości używanych kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Zależy która kobieta 17.10.09, 22:32 Ładny oznaczać może połaczenie urody z dobrym sercem na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
hkmm Re: Ładny 17.10.09, 23:02 Nie wiem moze chodzi o moje rysy twarzy, mam regularne symetryczne opalony nie jestem raczej blady:) chudy wysoki(192) wiec mam nadzieje ze nie jestem ładny bo to by była porażka:( Pytam się dlatego że w pierwszej chcwili potraktowałem to za zniewage ale moze to był z jej strony nieforunny komplement?? Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: Ładny 17.10.09, 23:08 hkmm napisał: > Nie wiem moze chodzi o moje rysy twarzy, mam regularne symetryczne > opalony nie jestem raczej blady:) chudy wysoki(192) wiec mam nadzieje ze nie je > stem ładny bo to by była porażka:( > Pytam się dlatego że w pierwszej chcwili potraktowałem to za zniewage boszzz a co zlego jest w byciu ladnym. wez sie opanuj. laska cie skompelmentowala a Ty masz muchy w nosie. kurna. chyba nie masz prawdziwych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
k2i nietrafiona pochwała 17.10.09, 23:39 kurcze ale opis wypisz wymaluj jest jak bys mnie opisywał, też 192 czy chudy to trzeba by było pdyskutować (aktualnie 86kilo a ważyłem 94, a więc troche z wagi na skutek ostatnich wydażeń zjechałem) ale co was to obchodzi:D Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Ładny 18.10.09, 22:40 W mojej nomenklaturze "ładny" = obiektywnie urodziwy, ale całkowicie aseksualny. Odpowiedz Link Zgłoś
wielotony.nieharmoniczne Re: Ładny 18.10.09, 23:55 Pozytywny, pozytywny - jak najbardzie pozytywny! Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aux Re: Ładny 19.10.09, 09:40 ładny to pozytyw. Choć ja wolę stwierdzenie "uroczy" :) i wielu mężczyzn jest dla mnie uroczych :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynawitryna Re: Ładny 19.10.09, 19:18 Ładny to ładny. Inaczej "słodki". Coś jak budyń z soczkiem. Raczej mało męskie. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: Ładny 19.10.09, 20:44 Mówi że jesteś głupi. To chyba Bundy mówił do córki że jest ładna po tym jak coś głupiego powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
mujer82 Re: Ładny 19.10.09, 21:09 hkmm napisał: > Co to oznacza jak kobieta mówi mężczyznie że jest ładny?? > Zaznaczam że nie jestem żadnym metro, nie używam żadnych kosmetyków poza podsta > wowymi itp.Ładny dla kobiet ma wydźwięk pozytywny czy negaywny?? Kurcze Ty masz chyba ogólnie podejrzliwy stosunek do komplementów,co? Jak dla mnie to jednoznacznie pozytywne,to samo co przystojny i tyle. Kurcze,że też facet musi tak analitycznie rozkładać na czynniki pierwsze każdy drobiazg :/ Odpowiedz Link Zgłoś