italienbeach 22.10.09, 12:47 Podobają się Wam takie paznokcie? Krótkie, w odcieniu czerwieni. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/21a178ca5329ccbb.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d97bd2b977b29dad.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0ac4265fd11044c0.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermina25 Re: Podobają się.. 22.10.09, 13:03 w ogóle jakoś czerwone paznokcie u rąk mnie nie przekonują-nie pasują do mnie i mojego stylu.Jak na mój gust są zbyt wulgarne... Odpowiedz Link Zgłoś
mariel8 Re: Podobają się.. 22.10.09, 13:06 hermina25 napisała: > Jak na mój gust są zbyt wulgarne... Jak dla mnie czerwone,długie może i wyglądają trochę wulgarnie ale ta długość i wulgarność NAPEWNO NIE. Bardziej kojarzą mi się z wyczuciem smaku i gustem. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Podobają się.. 22.10.09, 13:16 wiesz możliwe,że komuś one pasują,ja akurat się w takich nie widzę,bo nie pasowały by mi,ani do mnie,ani do mojego stylu ubierania się :] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Podobają się.. 22.10.09, 13:08 Czerwień czerwieni nierówna :) Pomarańczowe czerwienie potrafią być dość krzykliwe, ale nie takie wpadające w amarant czy bordo. Och! ;))) Może wypróbuj na krótkich pazurkach? Można kupić dosłownie za 5 zł lakier i spróbować, nie jest to dużo jak na próbę. Odpowiedz Link Zgłoś
mariel8 Re: Podobają się.. 22.10.09, 13:04 Mi też się podobają. Napewno lepsze takie, dokładnie wymalowane, zadbane niż paskudnie obgryzione bez lakieru lub rażące po oczach, z odrostem 1cm. tipsy. Odpowiedz Link Zgłoś
nanaszejklasie Re: Podobają się.. 22.10.09, 13:11 Wpadające w amarant lub bordo... cudo! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Podobają się.. 22.10.09, 13:19 Mam krókie paznokcie i chyba zawsze takie będę mieć, bo nie mogę się dłuższych dorobić. Zawsze się połamią. I dość mam już bezbarwnych lakierów, albo beżowych odżywek. Ostatnio 'zaszalałam' z takim odcieniem toffi. Czerwony mam tylko o nóg. Taka ciemna czerwień na krótkich paznokciach u rąk bardzo mi się podoba, ale chyba bardziej u kogoś. Może popróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
italienbeach Re: Podobają się.. 22.10.09, 13:27 princessofbabylon jestem w IDENTYCZNEJ sytuacji. Tyle, że ja nie "może popróbuje" tylko napewno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Podobają się.. 22.10.09, 13:55 To próbujmy :) Tylko się muszę zaopatrzyć w jakiś bordo. Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Podobają się.. 22.10.09, 13:42 Podobają mi się, ale najbardziej w kolorze jaskrawej czerwieni, tudzież czerwieni z domieszką pomarańczu. Bordo już mniej. Sama niestety nie maluję paznokci u rąk, ponieważ wskutek choroby zdeformowały się. :( Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Nie 22.10.09, 14:04 Nie. Pazury u kobiet nie są wg mnie żadną atrakcją, więc bezzasadnym jest jeszcze dodatkowe ich podkreślanie i uwypuklanie poprzez chlastanie kolorowymi farbkami. Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Nie 22.10.09, 14:23 To mamy sobie cycki na czerwono chlastać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ilkaana Re: Podobają się.. 22.10.09, 14:36 Podobają mi się te z 1 zdjęcia. Nie cierpię natomiast czerwonych, długich paznokci. Generalni krótkie wyglądają ładnie w różnych kolorach wg mnie, a długie tylko z frenchem i to też nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś