Dodaj do ulubionych

Ludzie uważajcie na grypę!!!!:(:(:(:(

07.11.09, 17:59
To straszne..
Niby zwykłą i śmieszna grypka...
A jak przeczytałam co napisała Alpepe to sie wystraszyłam..
Podobno zmarła jej koleżanka z tego forum nagle na grype...
Bardzo to przykre...:(
Leczcie sie i wygrzewajcie póki możecie bo naprawdę nie ma żartów:(
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Ludzie uważajcie na grypę!!!!:(:(:(:( 07.11.09, 18:04
      nie siej paniki. Nie będę się rozpisywała o stanie zdrowia tej osoby, to były
      słowa męża o grypie, ja je relacjonowałam.
      Ja się nie zaszczepię, moje dzieci też nie będą szczepione.
      • teletoobis Re: Ludzie uważajcie na grypę!!!!:(:(:(:( 07.11.09, 18:06
        słusznie i naukowo :)
      • milemi27 Re: Ludzie uważajcie na grypę!!!!:(:(:(:( 07.11.09, 18:06
        alpepe nie sieje paniki..
        smutno mi bo moja siostra lezy teraz chora i ma grype i nie chce isc do
        lekarza,...a jest chora na serce..ma częstoskurcz nadkomorowy..boje sie ze moze
        sie jej coś stac ..dlatego wystraszyl mnie tówj post ..:(
        napisz chociaż prosze czy to naprawde zwykła grypa ją zabiła..:(??
        czy może jednak miała jakąś chorobe wcześniej >:(
        • alpepe Re: Ludzie uważajcie na grypę!!!!:(:(:(:( 07.11.09, 18:09
          siostrę masz podłą, więc może lepiej, jak...
          Powtarzam, nie siej paniki. Musiałabym za grosz nie mieć taktu, by wypytywać
          męża zmarłej, na jaką to grypę ona umarła i czy była sekcja zwłok.
          • milemi27 Re: Ludzie uważajcie na grypę!!!!:(:(:(:( 07.11.09, 18:14
            alpepe ty jesteś katoliczką ??
            z taką mściwością ??
            to ,że siostra jest zła dla mnie nie znaczy ,że nie martwie sie o nią..
            poza tym nie wymagam byś pytala męża CO WYKAZALA SEKCJA..
            sama napisalas w innym wątku ,że miała smieszną grypkę i zmarła bo nie
            obudziła sie po nocy ..
            • cafem Re: Ludzie uważajcie na grypę!!!!:(:(:(:( 07.11.09, 18:21
              Milemi27, odpuscilabys sobie juz wyciaganie na forum takich spraw, jak
              smierc czyjejs znajomej!
              I jeszcze zadasz od Alpepe szczegolow. Odpyskowala Ci prawidlowo, bo
              wiekszego wsciubstwa i braku taktu to jeszcze nie widzialam!

Mnozysz te swoje watki na FK i mnozysz, chcesz, to prosze Cie bardzo,
              ale przestan robic sensacje tam, gdzie nie wypada.
              • milemi27 do cafem 07.11.09, 18:25
                adwokat diabła...
                szkoda ,że ten diabeł jest na tyle mściwy ,że cieszyłby sie ze smierci siostry
                ,która jest dla niej wredna..
                to ona powinna mieć odrobine taktu i zastanowić sie nad tym zanim coś napisze..
                ty też mnożysz wątki ciągle i tobie niby wolno ,co?
                • milemi27 Re: do cafem 07.11.09, 18:28
                  mój wątek może wielu osobom życie uratować bo nawet nie zdajecie sobie sprawy
                  ile kobiet olewa grype a potem powikłania i śmierć..
                  Ale rozumiem cafem ,że lepiej sie czyta watki o tym ,że sie nie ma jeszcze męża
                  albo sie jest starą panną....
                  • cafem Re: do cafem 07.11.09, 18:32
                    Panikara jestes, i jeszcze ciagle probujesz byc w centrum uwagi.

Moja wspollokatorka w UK miala swinska grype, pozostale trzy osoby w
                    domu sie NIE ZARAZILY.
                    A ona w polowie grype przelezala, w polowie przechodzila do pracy
                    (dopiero po 5 dniach ja zdiagnozowano), przeleczyla sie
                    paracetamolem i przezyla.

A na grype ludzie slabsi zawsze umierali i umierac beda.
                  • alpepe Re: do cafem 07.11.09, 18:34
                    wątek nikogo nie uratował i nie uratuje, jesteś naiwna strasznie.
                    • milemi27 alpepe oj alpepe 07.11.09, 18:39
                      Gdybym była ateistką napisałabym ci ,że to ty raczej jesteś naiwna bo wierzysz
                      Boga..
                      Opanuj emocje...
                  • erillzw Re: do cafem 11.11.09, 04:48
                    milemi27 napisała:

> mój wątek może wielu osobom życie uratować bo nawet nie zdajecie
                    sobie sprawy
                    > ile kobiet olewa grype a potem powikłania i śmierć..

Ty masz jakas tendencje do pompatyzmu. Z Wajdą bys sie dogadała.
                    naprawde wierzysz, ze napisanie na FK "uwazajcie na grype!!!!!!!!"
                    uratuje komus zycie?
                    Zejdz na ziemie.
                    Jesli ktos olewa stan zdrowia nie przestanie tylko dlatego, ze
                    przeczytał Twoj watek. Serio.
                    Twoj watek napsuje ludziom krwi conajwzyej bo wymagasz od ludzi
                    detali na temat czegos co jest czyims dramatem i tragedia.
                    Myslenie nie boli Milemi.
                    Jesli ktos jest ciezko chory to katar go zabije.

> Ale rozumiem cafem ,że lepiej sie czyta watki o tym ,że sie nie ma
                    jeszcze męża
                    > albo sie jest starą panną....

Błagam, przestań się wywyzać bo było siesznie, było żałośnie, a
                    teraz az przykro się czyta.
                    Daj spokoj alpepe i zadzwon do lekarza zeby zamowic siostrze domowa
                    wizyte u lekarza jak jej sie isc nie chce.
                  • steady_at_najx Re: do cafem 11.11.09, 13:59
                    >mój wątek może wielu osobom życie uratować

ja pierdzieeeeleeeeeee!!!!! zabierzcie to dziecko od klawiatury, zabieeerzcieeeeeee.....

Nie masz jakiegos MiniMini w kablowce ??
              • framboos Re: Ludzie uważajcie na grypę!!!!:(:(:(:( 11.11.09, 13:24
                a kto jak nie alpepe wspomniala o smierci znajomej na forum? jak ona napisala to
                nie ma sie co dziwic ze ludzie odpisuja!
            • alpepe Re: Ludzie uważajcie na grypę!!!!:(:(:(:( 07.11.09, 18:33
              milemi27 napisała:
              > alpepe ty jesteś katoliczką ??
              > z taką mściwością ??
              milemi27, dziecko, generalnie rozbrajasz mnie tym, że dopiero co odkryłaś forum
              i jak prawdziwa neofitka uważasz, że należy produkować nowe wątki co dwie
              godziny, czego jeszcze nie wiesz o forum, to to, że tu sa różni ludzie, z różną
              tolerancją i z różnym poczuciem humoru. Jaka to z mojej strony mściwość, pomyśl
              dziecko drogie, co, przyjadę do twojej siostry i ją zasztyletuję? A może rzucę
              na nią urok? Zażartowałam sobie, z tym, że to taki humor trochę rodem z Monthy
              Pythona i wszystko. TO TYLKO FORUM, ale skoro się przestraszyłaś, to przepraszam.

> > poza tym nie wymagam byś pytala męża CO WYKAZALA SEKCJA..
              > sama napisalas w innym wątku ,że miała smieszną grypkę i zmarła bo nie
              obudziła sie po nocy ..

Pytanie za sto punktów, jak stwierdzisz grypę bez testów i jak stwierdzisz, co
              naprawdę sprawiło, że ktoś umarł, jeśli nie ma widocznych śladów? Napisałam, co
              napisałam. Śmierć przyszła nagle i mąż tej osoby ma na pewno poczucie winy, bo
              cokolwiek to było, a wyglądało na grypę, nie wydawało się zagrażać życiu. Poza
              tym milemi27, nie mam zamiaru relacjonować ci wszystkiego, czego się
              dowiedziałam od męża znajomej, nie ma co ciągnąć tematu, bo przydałoby się
              krzyknąć: ciszej nad tą trumną!
              • milemi27 Alpepe aleś ty złośliwa 07.11.09, 18:37
                A dzieckiem to może ty jesteś.
                to FORUM znam juz 10 lat i byłam tu zapewne nawet wcześniej niż Ty ..chyba ,że
                się myle..
                • alpepe nie kłam 07.11.09, 18:39
                  jak w temacie.
                  • mmagi Re: nie kłam 09.11.09, 10:49
                    ciekawe kogo zna,niech wymieni pare nicków:))
                • steady_at_najx Re: Alpepe aleś ty złośliwa 11.11.09, 14:01
                  >to FORUM znam juz 10 lat

Przy chrzcie dostalas komputer ze strona startowa forum.gazeta.pl??
          • zawszemagda no chyba przesadziłaś 11.11.09, 08:53
            Czy mi się tylko wydaje, czy ty życzysz komuś śmierci na ogólnopolskim forum?
          • framboos Re: Ludzie uważajcie na grypę!!!!:(:(:(:( 11.11.09, 13:23
            musiabys nie miec za grosz taktu zeby wypytywac tak? no wiec wydaje mi sie ze
            dokladnie tyle go masz - za grosz - zeby powiedziec "siostrę masz podłą, więc
            może lepiej, jak... "!!!!!!!!
            alpepe, skad w tobie tyle zla??? prawie kazdy twoj post jest krytyka,
            dogadywaniem, itp? skad to wszystko?
    • wanilinowa Re: Ludzie uważajcie na grypę!!!!:(:(:(:( 07.11.09, 18:26
      dobrze, będziemy uważać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • milemi27 zamykam watek.moderacjo skasuj go 07.11.09, 18:31
      Bo widze ,że do niczego nie prowadzi a poza tym znowu pojawią sie nastepne
      atakujące mnie ,że niby ma brak taktu ,że przestrzegam przed zaniedbywaniem grypy..
      • annajustyna Re: zamykam watek.moderacjo skasuj go 07.11.09, 18:39
        To ja tylko dodam, ze co roku umiera prawie milion osob na calym swiecie na
        grypa badz w wyniku powiklan po niej. Absolutnie nie wolno jej lekcewazyc -
        zycze, by udalo Ci sie przekonac siostre do wizyty i to jak najszybciej!
    • nedzioza Re: Ludzie uważajcie na grypę!!!!:(:(:(:( 11.11.09, 00:30
      Może jak cię wirus grypy zaatakuje to się zamkniesz na parę dni i
      forum odżyje :-P
    • enith Re: Ludzie uważajcie na grypę!!!!:(:(:(:( 11.11.09, 06:17
      Mój mąż złapał grypę 5 tygodni temu. Posiedział tydzień w chałupie lecząc się sposobami domowymi. Nie pomogło, poszedł do lekarza, dostał antybiotyk. Nie pomogło. Doszło zapalenie ucha. Doszło zapalenie zatok. Doszło zapalenie oskrzeli. Poszedł do lekarza, dostał antybiotyk i steryd. Nie pomogło. Teraz doszły objawy neurologiczne, zaburzenia równowagi, drżenie rąk, mrowienie połowy ciała. Znowu idziemy do lekarza i aż się, ku..., boję, co u męża zdiagnozują. To najbardziej parszywe powikłania po grypie, jakie widziałam u członka swojej rodziny. Nigdy nie szczepiliśmy się ani ja, ani mąż, ale po tej gehennie, jaką mąż teraz przechodzi, zaczniemy się szczepić od przyszłego sezonu. Pieprzona grypa :/
      • erillzw Re: Ludzie uważajcie na grypę!!!!:(:(:(:( 11.11.09, 06:53
        Masakra...
        Współczuje.
    • pan_i_wladca_mx Re: Ludzie uważajcie na grypę!!!!:(:(:(:( 11.11.09, 13:51
      czy ten dramatyczny watek ma podniesc samoswiadomosc na swiecie, wprowadzic
      pokoj na bliskim wschodzie i zlikwidowac glod w afryce?

obdzwon jeszcze wszystkie kolezanki placzac im w sluchawke o znajomej nicka z
      wirtualnego swiata.

nie to zebym nie wspolczula, wspolczuje, ale panikowanie na forum (!!!!!!!!!!)
      sprawia, ze az prosisz sie o zlosliwosci, wiec prosze, nie dziw sie takim a nie
      innym odpowiedziom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka