Gość: elle IP: *.chello.pl 08.02.02, 22:18 Dziwna sprawa. A moze nie? Jestem kobietą, uwielbiam facetów, wszystko ze mną ok, a uwielbiam oglądać strony gejowskie, ich hard-zdjęcia w akcji itd. Niesamowicie mnie to podnieca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charybda Re: dziwna sprawa 08.02.02, 22:28 Mysle ze jesli jestes kobieta to przyjemnosc z ogladania nagich facetow (a takie zdjecia wystepuja jak mniemam w magazynach gejowskich)jest calkiem normalne. jedynym problemem moze byc twoj "zywy" facet ktory moze poczuc sie urazony jesli sie dowie o Twoich upodobaniach. Ale kontrargument: podobno najpopularniejsza fantazja erotyczna meska jest para kobiet kochajacych sie ze soba. Wiec czemu Ty nie mialabys vice versa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: dziwna sprawa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.02.02, 17:21 Pocieszę cię elle, ja mam podobnie. A mój chlopak wyszukuje dla mnie co pikantniejsze obrazki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: dziwna sprawa IP: *.chello.pl 09.02.02, 21:12 Właśnie. Obrazek im bardziej pikantny, tym lepiej. Ale lepiej się z tym chyba nie obnośić przed nowym facetem, co? Odpowiedz Link Zgłoś