bohaterka_salaterka 06.12.09, 14:18 zastanawiam się czy istnieją jakieś przeciwskazania, żeby chodzić bez stanika. bardzo dziwnie to wygląda? nie mówię o pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dystansownik Re: bez stanika 06.12.09, 14:22 Ze strony mężczyzn istnieją wręcz zalecenia, szczególnie w przypadku upodobania do noszenia cienkich obcisłych ubrań. ;) A czy dziwnie by to wyglądało to zależy od wielkości. Od małych do średnich wątpię, żeby to robiło wielką różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: bez stanika 06.12.09, 14:24 W domu chodzę bez jeśli odwiedzają mnie olecczanki to się nie przejmuje, natomiast w towarzystwie facetów, wolę założyć, nie znoszę jak ktoś gapi się na moje sterczące sutki( no a bez stanika są widoczne, a jak) :D Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: bez stanika 06.12.09, 14:26 Co to jest "olecczanki"- nie mam pojęcia. Chodziło mi o koleżanki :D Odpowiedz Link Zgłoś
pocket.size Re: bez stanika 07.12.09, 09:11 real_mayer napisała: > Co to jest "olecczanki"- nie mam pojęcia. Chodziło mi o koleżanki :D A ja pomyślałam, że może jesteś z Olecka i przychodzą do ciebie mieszkanki tego miasta, w sensie twoje koleżanki:) Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka_salaterka Re: bez stanika 06.12.09, 14:28 No będą widzoczne, moje też, ale nic nie poradzę, że nie lubię staników, zwałszcza, że albo dobrać nie umiem, albo coś, bo sportowe bez tego metalowego czegoś zawsze zostawiają mi ślady na skórze, a niesportowe są niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: bez stanika 06.12.09, 14:32 Chyba raczej źle dobierasz niż albo coś :) Jak nie przeszkadzają Ci faceci, rozmawiający z Twoimi piersiami, to spoko :) A przypomniał mi się tekst z "family guya": -po co kobietom piersi? - żeby było na co patrzeć podczas rozmowy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka_salaterka Re: bez stanika 06.12.09, 14:34 A pwidzialaś ten odcinek "Wielkiego Miasta", kiedy Samanta "przyczepia sobie" duże sutki i przyczepia się do niej "duży niemowlak"? :) Boję się trochę..... Odpowiedz Link Zgłoś
klaranyc Re: bez stanika 06.12.09, 18:30 Czy wiesz, że 95% Polek nosi zły rozmiar stanika? Wejdź na Lobby Biuściastych i naucz się dobierać właściwy rozmiar. Od razu polubisz staniki. Lobby to skarbnica wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: bez stanika 07.12.09, 21:21 > natomiast w towarzystwie facetów, wolę założyć, nie znoszę jak ktoś gapi się na > moje sterczące sutki może zaszokuję, ale nie tylko faceci się gapią kobiety również ale rozumiem, że ich opiniami sie nie przejmujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: bez stanika 07.12.09, 21:32 Nie bo to są moje koleżanki i nie gapią się na moje sutki, ot proste. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: bez stanika 06.12.09, 14:26 Przeciwwskazanie jest takie, że za czas jakiś możesz mieć piersi w okolicach pępka. Chyba, że masz niewielki biust, ale wtedy to w ogóle nie ma znaczenia. Tyle, że ci sterczące sutki może być widać. -- Modlitwa do świętego Prokopa: Błagam, daj mi chłopa. Choćby o jednym oku, byle był w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
haalszka Re: bez stanika 06.12.09, 14:46 prywatnie lubie chodzic bez, sluzbowo nigdy mi sie nie zdazyl Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: bez stanika 06.12.09, 14:52 >Tyle, że ci sterczące sutki może być widać. No, jako przeciwwskazania nie możesz tego uznać :D Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka_salaterka Re: bez stanika 06.12.09, 15:05 no właśnie, jak to odbiera facet? coś kręcącego czy tania prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: bez stanika 06.12.09, 15:17 > no właśnie, jak to odbiera facet? coś kręcącego czy tania prowokacja? To zależy od całokształtu. W zależności od zachowania kobiety i sytuacji może to być odebrane jako ordynarny brak stylu, a w innej jako przejaw naturalności i świadomości swojej atrakcyjności. Ja jestem i zdecydowanie oceniałbym sutki pozytywnie :) -- Candy is dandy, but liquor is quicker Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: bez stanika 06.12.09, 23:02 Grafku, nie mów mi, co mogę, błagam... Zaraz mi się właczają mechanizmy obronne :P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: bez stanika 07.12.09, 09:31 > Grafku, nie mów mi, co mogę, błagam... Zaraz mi się właczają mechanizmy obronne > :P Ale to była figura retoryczna, a nie określenie tego co Ci wolno a czego nie wolno - od tego jestem jak najdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: bez stanika 08.12.09, 11:02 Maly biust to sprawa umowna, bo miseczka 80b na przyklad to nie jest maly biust raczej sredni, Maly to dla mnie 75A najwyzej, Stercza to stercza, ale niczym to nie grozi. W wypadku wiekszych walorow to poogladaj soebie dokumenty o Afryce. Tem babki stanikow prawie nie nosza. Przyjrzyj sie jak wydgladaj ich biusty w wieku 30+ Odpowiedz Link Zgłoś
kontodopisanianaforum Re: bez stanika 08.12.09, 11:17 baba67 napisała: > Maly biust to sprawa umowna, bo miseczka 80b na przyklad to nie jest maly biust raczej sredni, Maly to dla mnie 75A najwyzej Skoro 80b uważasz za średni, to ciekawe, za jaki uważasz np. 65G... Wejdź sobie tutaj i się dowiedz czegoś: forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: bez stanika 08.12.09, 14:46 To miseczka jak 75F(w brytyjczykach)-spory-ja mam 75 ff i nie moge powiedziec o nim sredni.To sa indywidualne odczucia-uwazam sie za wlascicielke duzego biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: bez stanika 06.12.09, 18:47 bohaterka_salaterka napisała: > zastanawiam się czy istnieją jakieś przeciwskazania, istnieją - brzydkie cycki Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: bez stanika 06.12.09, 19:58 Brak. Pisze to osoba, co stanika nie nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: bez stanika 06.12.09, 22:21 Ja nie mogę bez stanika bo bym sobie kolana poobcierała a to niefajnie wygląda takie kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Aaaaaahahahhahahah :D 06.12.09, 22:35 :F Poczekaj jak będziesz w moim wieku,nie będzie Ci do śmichu:P Trzeba dbać o kolana bo faceci lecą na ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Aaaaaahahahhahahah :D 07.12.09, 16:13 a ty ciagle o tym Mikim myslisz. zauroczyl cie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynawitryna Re: bez stanika 07.12.09, 14:10 Chodzić można bez, tyle że jeśli to widać, to wygląda to dość tanio i wulgarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: bez stanika 07.12.09, 14:47 dziewczynawitryna napisała: > Chodzić można bez, tyle że jeśli to widać, to wygląda to dość tanio i wulgarnie > . Dlaczemu??? Odpowiedz Link Zgłoś
catthe Re: bez stanika 07.12.09, 14:48 haldeman79 napisał: > Dlaczemu??? O to to. I ja też chciałabym wiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: bez stanika 07.12.09, 15:20 Tanio i wulgarnie to może wyglądać jak kobieta nie zakłada stanika, a wkłada półprzeźroczystą bluzeczkę, przez którą bez problemu widać całe piersi. Jak kobieta nie ubierze stanika i będzie lekko sutki widać, to może być po prostu praktyczne. Chyba, że na siłę woli wszystko ukrywać, ale równie dobrze może włożyć papierową torbę na głowę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: bez stanika 07.12.09, 16:21 No ja mam zbyt duży biust aby chodzic bez stanika. Bolałoby to zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: bez stanika 07.12.09, 17:23 nanai11 napisała: > No ja mam zbyt duży biust aby chodzic bez stanika. Bolałoby to zapewne. Da rade zapytać co znaczy duży, czy od razu w pysk dostanę? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: bez stanika 08.12.09, 06:04 nie wiem jak autorka postu ale ja moge sie podpisac wiec dodam od siebie: 65F. Lta na wszystkie strony, boli, efekt sadla... No i czuje sie dziwnie... kto nie wie o co chodzi niech pochodzi bez majtek Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: bez stanika 08.12.09, 07:14 A ja mam 65E i długo miałam kompleksy, że biust za mały. 65F to tez szału nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: bez stanika 08.12.09, 11:09 No zgadza sie :-)A po kilku latach linia biustu ponizej lokcia. Polecam artykul w WO o Zofii Nasierowskiej-tam jest zdjecie instruktazowe na ten temat(czego sie robic nie powinno:-) Odpowiedz Link Zgłoś
k-x Re: bez stanika 08.12.09, 11:21 ichi51e napisała: kto nie wie o co chodzi niech pochodzi bez majtek majtki też Ci podtrzymują? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: bez stanika 08.12.09, 11:06 Nie, dlaczego? IMHO duzy rozpoczyna sie od 75d wlacznie. Oczywiscie sa inne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kontodopisanianaforum Re: bez stanika 08.12.09, 11:18 baba67 napisała: > Nie, dlaczego? IMHO duzy rozpoczyna sie od 75d wlacznie. Ojej. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: bez stanika 08.12.09, 14:47 Czego sie mnie czepiasz?Odstosunkuj sie , ok? Jestem hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: bez stanika 08.12.09, 07:27 Piersi mam małe (65DD), a i tak jeden jedyny raz, kiedy musiałam bez biustonosza podbiec do tramwaju, myślałam, że cycki mi się oberwą i do butów wpadną. Na chodzenie bez stanika mogą sobie pozwolić panie o biuście takim, jak ta pani: homepage.mac.com/hbsherwood/images/KateHudson.jpg Każdy większy biust będzie bez biustonosza wyglądał źle i dodatkowo bolał i obwisał. Odpowiedz Link Zgłoś
przed_nami Re: bez stanika 08.12.09, 09:50 Ja mam małe piersi i chodzę bez stanika kiedy tylko się da (wyjątki w pracy gdy założę białą koszulową bluzkę- ale to z uwagi na prześwitujący kolor a nie na to że sutki sterczą- że jak zimno to sterczą, każdy wie) Uważam, że to śmieszne nosić stanik dla samego noszenia. Stanik się nosi, żeby podtrzymać piersi, a jak się ich prawie nie ma, to po co się oszukiwać i życie utrudniać. Odpowiedz Link Zgłoś
k-x Re: bez stanika 08.12.09, 11:25 enith napisała: Na chodzenie bez stanika mogą sobie pozwolić panie o biuście takim, jak ta pani: > homepage.mac.com/hbsherwood/images/KateHudson.jpg FUJ. to nie jest biust! Odpowiedz Link Zgłoś