elfka18 28.01.04, 00:11 jak sie czułyście pierwszego dnia ciąży i w ogóle w pierwszych tygodniach??? kiedy brzuch zaczyna być wzdęty ??? jak odróżnić ból jelit od bóli jajników ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niewidzialny Re: objawy ciąży... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 00:15 Hmm, wydaje mi się, że przez pierwszy miesiąc nie sposób stwierdzić czy jesteś w ciąży czy nie. Nawet testy ciążowe przeprowadza się minimum miesiąc po przypuszczalnym zapłodnieniu. Niewidzialny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: objawy ciąży... IP: *.chello.pl 28.01.04, 09:51 Pierwszego dnia? Wszak większość z nas nawet nie przypuszcza, że może byc w ciąży . Skąd pomysł, że w ciąży maja boleć jajniki? Zwykle po kilkunastu dniach wystepują pobolewania piersi, zatrzymanie miesiączki i zmiana upodobań dietetycznych. Moga, ale nie muszą, pojawić się mdłości. Zwykle kobieta obserwuje zmiany samopoczucia- staje się bardziej ospała lub odwrotnie miewa kłopoty ze snem, wstepuje w nią energia lub przeciwnie, czasem bywa bardziej wybuchowa, kłótliwa. Tym nie mniej ZADEN z tych objawów nie musi świadczyć o ciąży. Ja w ciąży czułam się n o r m a l n i e- nie miałam zadnych sensacji. Jedyną zmianą był wstręt do herbat owocowych i częste oddawanie moczu. No i mąż twierdził, że stałam się bardziej konfliktowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: objawy ciąży... 28.01.04, 10:11 elfka18 napisała: > jak sie czułyście pierwszego dnia ciąży i w ogóle w pierwszych tygodniach??? > kiedy brzuch zaczyna być wzdęty ??? jak odróżnić ból jelit od bóli > jajników ??? Kiedy bolą jelita to odchodzą gazy, a kiedy bolą jajniki to nic nie odchodzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: objawy ciąży... IP: *.4web.pl 28.01.04, 11:20 hehe co racja to racja Odpowiedz Link Zgłoś
moniko25 Re: objawy ciąży... 28.01.04, 11:44 "PRO-TEST"TO JEST TEST KTÓRY WYKRYWA CIĄŻE JUŻ PO 6-U DNIACH CENA OK.13ZŁ. Odpowiedz Link Zgłoś