tow.ortalion 14.12.09, 23:12 forum.gazeta.pl/forum/w,44,104365325,104365325,przemoc_w_rodzinie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt nie, ale poludniowe lalki - to tak :) 14.12.09, 23:16 w odroznieniu od polnocnych (lalek) mozna je (jeszcze) ustawiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma wolę blondynów 14.12.09, 23:20 No i niestety, nic poniżej 185 cm wzrostu, tu jestem bezwzględna. Muszę mieć zapas na dziesięcioocentymetrowe obcasy, a facet ma być wyższy i kropka. Więc 90% południowych macho odpada w przedbiegach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt to sie zgadza - wolę brunetki :) 14.12.09, 23:23 a1ma napisała: > Więc 90% południowych macho odpada w przedbiegach ;) lalunie, chodzace na obcasach - tez u mnie odpadaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: to sie zgadza - wolę brunetki :) 14.12.09, 23:29 O matko, aż się zarumieniłam. Lalunia. Ha! Nikt nigdy w życiu mnie tak nie nazwał. You've just made my day :D Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: zawsze 14.12.09, 23:36 facettt napisał: > mozesz zalozyc zwykle polbuty :) > > AMEN. Że tak zapytam co jest złego w jakiś czarnych(takich letnich - nie wiem jak się nazywają) szpilkach?Od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: zawsze 14.12.09, 23:38 Na co dzień wybieram zwykłe płaskie (niekoniecznie półbuty), bo cenię sobie swój kręgosłup, ale jednak są takie okazje i takie stroje, kiedy bez szpilki ani rusz. A jednak chciałoby się czasem w tę kieckę bez pleców wcisnąć, a półbuty do niej jakoś nie teges ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lelabo Re: wolę blondynów 15.12.09, 11:55 Współczuję Ci złych doświadczeń, ale może po prostu jeździłas do nieodpowiednich krajów południowych? Ja mam w domu południowca z Bałkanów o wzroście 194 cm i nie stanowi on żadnego wyjątku w swoim regionie. Wszyscy jego kumple mają ponad 190 cm, a wzrost niski klasyfikuje się gdzieś około 185 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: wolę blondynów 15.12.09, 12:07 Ale dlaczego mi współczujesz? Nie szukałam nigdy partnerów w krajach południowych, więc nie mam żadnych doświadczeń, ani dobrych, ani złych. Odpowiedz Link Zgłoś
malwan Re: Wam też się podobają południowe chłopaki ? 14.12.09, 23:22 najbardziej tacy z południowej Francji, albo Włosi, mniam, mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt No Tak 14.12.09, 23:25 rzeka.chaosu napisała: > Lubię górali z południa polski zgoda. ja goralki tez. jednak Ci z Chickago sa jakby bardziej w trendzie. przynajmniej belkotaja po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: No Tak 14.12.09, 23:28 Mi wystarczy, że będzie bełkotał gwarą ;D ach :P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: No Tak 14.12.09, 23:36 Z "mnie" się zgodzę, z "aniele" nie za bardzo :P ;D Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: Tak 14.12.09, 23:27 rzeka.chaosu napisała: > Lubię górali z południa polski :P Tych niskopiennych tyż? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Wam też się podobają południowe chłopaki ? 14.12.09, 23:23 Wolimy polskich: plock.gazeta.pl/plock/1,35710,4955302.html www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/bydlak-pobil-zone-bo-zle-prowadzila_118261.html interwencja.interia.pl/news?inf=737497 Odpowiedz Link Zgłoś
facettt dziekuje za wiesci 14.12.09, 23:27 z krainy :) a Graniczna juz skonczyli? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion To było zbyt mocne !!!! 14.12.09, 23:43 i wbrew netykiecie!!!!! Na forum nie wolno zadawać ciosów poniżej pasa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Skoro ma być ognisty w łóżku to... 14.12.09, 23:27 zdarzy mu się też poza. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Wam też się podobają południowe chłopaki ? 14.12.09, 23:27 mnie się osobiście podobają chłopaki późno popołudniowe, a wieczorowe i nocne to już bezapelacyjnie no i oczywiście powyżej 190cm wzrostu bo wyznaję zasadę że im wyżej głowa tym wyższe IQ Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Wam też się podobają południowe chłopaki ? 14.12.09, 23:43 Uhm. Biali Francuzi. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Wam też się podobają południowe chłopaki ? 15.12.09, 00:46 A gdzie Ty takich widziałaś? Chyba w 1956 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Wam też się podobają południowe chłopaki ? 15.12.09, 17:01 a1ma napisała: > A gdzie Ty takich widziałaś? Chyba w 1956 ;) > Trzeba chodzić po właściwych dzielnicach. ;-) Bez obrazy, serio. W metrze robi się coraz bardziej kolorowo, im dalej od centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Wam też się podobają południowe chłopaki ? 14.12.09, 23:46 Ci zalinkowani zdecydowanie nie. Moja matka skutecznie wzbudzila we mnie obawy co do takich 'poludniowych' typow. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Wam też się podobają południowe chłopaki ? 15.12.09, 00:40 jakie tam południowe..przecież to bardziej Azja niz europa Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka_salaterka tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 00:43 francuzi i włosi i hiszpanie. bo ładnie się uśmiechają i są cute !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 00:49 bohaterka_salaterka napisała: > francuzi i włosi i hiszpanie. bo ładnie się uśmiechają i są cute !!!! a w każdym porcie inna suczka Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka_salaterka Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 01:11 zazdrościsz? nie rozmawiamy o związkach tylko o atrakcyjności. Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 01:17 bohaterka_salaterka napisała: > zazdrościsz? > > nie rozmawiamy o związkach tylko o atrakcyjności. Jeżeli szybkość z jaką zmieniam kobiety lub ich jednoczesna ilość świadczy o mojej atrakcyjności to chyba nie ma czego zazdrościć Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka_salaterka Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 01:20 atrakcyjność - czyli czy facet wzbudza zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 01:53 bohaterka_salaterka napisała: > atrakcyjność - czyli czy facet wzbudza zainteresowanie Mam rozumieć, że aura łobuza i kobieciarza nie ma wpływu na ocenę atrakcyjności? Życzę słodkich snów o bladolicym Polaku. Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka_salaterka Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 02:06 ty widząc cycatą, atrakcyjną, uśmiechniętą kobietę myślisz o tym, czy będzie dobrą matką? dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 08:36 bohaterka_salaterka napisała: > ty widząc cycatą, atrakcyjną, uśmiechniętą kobietę myślisz o tym, czy będzie > dobrą matką? > > dobranoc Widzę, że nie czytamy zbyt dokładnie. Zapytam więc inaczej, czy atrakcyjność południowca wynika dla Ciebie tylko z jego ciemniejszej skóry i czarnych włosów, czy również z pewnych przypisywanych cech charakteru i nie pytam tu o perspektywę trzymania się za rączki i podziwiania zachodów słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 08:46 > Zapytam więc inaczej, czy atrakcyjność południowca wynika dla Ciebie tylko z > jego ciemniejszej skóry i czarnych włosów, czy również z pewnych przypisywanych > cech charakteru i nie pytam tu o perspektywę trzymania się za rączki i > podziwiania zachodów słońca. Czyli jednak stereotypy. Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 09:23 a1ma napisała: > > Zapytam więc inaczej, czy atrakcyjność południowca wynika dla Ciebie tylk > o z > > jego ciemniejszej skóry i czarnych włosów, czy również z pewnych > przypisywanych > > cech charakteru i nie pytam tu o perspektywę trzymania się za rączki i > > podziwiania zachodów słońca. > > Czyli jednak stereotypy. > Ciężko orzec. Czy południowiec dobrze rucha można tylko i wyłącznie sprawdzić w praktyce co przy mojej niechęci do ewentualnej konkurencji w pościeli jest operacją niewykonalną. Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka_salaterka Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.09, 14:40 kolejny zakompleksiony. ty na pewno atrakcyjny nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.09, 15:06 bohaterka_salaterka napisała: > kolejny zakompleksiony. ty na pewno atrakcyjny nie jesteś. Twoja przenikliwość na pewno w kompleksy mnie wpędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 01:19 bohaterka_salaterka napisała: > zazdrościsz? > > nie rozmawiamy o związkach tylko o atrakcyjności. Byłbym zapomniał. Życie na garnuszku u mamy jest rzeczywiście wyjątkowo atrakcyjne:) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 01:23 Ale tu chyba nie mówimy o kompleksowej ocenie, tylko takim rzucie oka raczej - patrzysz i widzisz, apetyczny albo nie ;) I w sumie zgodzę się, że tak bez punktu odniesienia, to oni bywają całkiem przyjemni z wyglądu. Co ma się nijak do ewentualnej chęci zawierania bliższych znajomości, czy, niedajboże, związków. Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka_salaterka Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 01:23 stereotypy :) i nie rozumiem czego się czepiasz. bo ja tu tylko reprezentuję stanowisko, że wygląd nieważny, a świat z facetami o włoskim uśmiechu i otwartości byłby... na pewno bardziej zmysłowy. wierności i mentalności nie wspominałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka_salaterka Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 01:26 > wygląd nieważny, a świat z facetami o włoskim uśmiechu i otwartości byłby... i poczuciu humoru oczywiście! ostatnio jeden włoch przekonywał mnie, że on akurat jest wierny, bo nie jest włochem tylko neapolitanczykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka_salaterka Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 00:49 zwykle nawet brzydki włoch jest seksowny i atrakcyjny z powodu uśmiechu i otwartości !!!!!!!!!!! chłopaki, uśmiechajcie się do świata !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.09, 17:28 bohaterka_salaterka napisała: > zwykle nawet brzydki włoch jest seksowny i atrakcyjny z powodu uśmiechu i > otwartości !!!!!!!!!!! chłopaki, uśmiechajcie się do świata !!!!!!! niemal padłem ze śmiechu. jestem więc w tej chwili bardziej seksowny i atrakcyjny niż stado makaroniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka_salaterka Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.09, 14:41 ładniejszy niż Gennaro Gattuso? dasz fotkę czy na słowo mamy wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.09, 16:43 Od niego nie ma ladniejszych :) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: Wam też się podobają południowe chłopaki ? 15.12.09, 01:37 tak, podobają mi się ,ale tylko ci którzy są normalni , to samo tyczy sie polaków Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz zdecydowanie wolę popołudniowe laski 15.12.09, 09:07 ... a już najbardziej te z opcją "zostań na noc" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Wam też się podobają południowe chłopaki ? 15.12.09, 11:57 tow.ortalion napisał: > forum.gazeta.pl/forum/w,44,104365325,104365325,przemoc_w_rodzinie.html > a to tylko w Turcji takie sytuacje mają miejce? Odpowiedz Link Zgłoś
catrinel Re: Wam też się podobają południowe chłopaki ? 15.12.09, 12:33 Włosi nie za bardzo, bo potrafią byc dość złosliwi, jeśli nie odwzajemniasz ich zalotów- na początku jesteś bella, bellissima a potem sie jakby "mszczą" za brak reakcji. Znacznie fajniejsi z charakteru i nieustępujacy Włochom urodą ;)są Węgrzy i Rumuni (przynajmniej ci, których znam). :) Odpowiedz Link Zgłoś