arsmenik 14.01.10, 07:44 kto ogladał ?? uwielbiam malowidła Salvadora i jestem ciekaw tego filmu. Jakies recenzje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazoooka Re: Little Ashes 14.01.10, 12:23 chyba złe forum sobie wybrałaś na takie pytania :) film imho bardzo dobry, o ile często biograficzne mnie nudzą, tak tu nie mogłam się oderwać. jest i klimat i aktorstwo i świetne krajobrazy. wszytko zrobione ze smakiem, a przy tym zwyczajnie interesujące. spokojnie mogę Cl Odpowiedz Link Zgłoś
arsmenik Re: Little Ashes 14.01.10, 22:15 dzieki bassssooooka:):):) Skorzystam podwójnie Odpowiedz Link Zgłoś
bazoooka Re: Little Ashes 14.01.10, 12:23 chyba złe forum sobie wybrałaś na takie pytania :) film imho bardzo dobry, o ile często biograficzne mnie nudzą, tak tu nie mogłam się oderwać. jest i klimat i aktorstwo i świetne krajobrazy. wszytko zrobione ze smakiem, a przy tym zwyczajnie interesujące. spokojnie mogę Ci polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
bazoooka Re: Little Ashes 14.01.10, 12:24 o, coś net się spsuł i wysłało dwa razy. no to podwójnie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Little Ashes 15.01.10, 00:55 Dali? Mnie bardziej Gala zastanawiała zawsze. Do mnie jego sztuka absolutnie nie przemawia. Czytałam jego pamiętnik/dziennik i opisy były wręcz obrzydliwe. Ain't my thing. Odpowiedz Link Zgłoś
bazoooka Re: Little Ashes 19.01.10, 19:50 chyba złe forum sobie wybrałaś na takie pytania :) film imho bardzo dobry, o ile często biograficzne mnie nudzą, tak tu nie mogłam się oderwać. jest i klimat i aktorstwo i świetne krajobrazy. wszytko zrobione ze smakiem, a przy tym zwyczajnie interesujące. spokojnie mogę Cl Odpowiedz Link Zgłoś